Kaynananın bir yalan hikayesi

Bebeğim çoktan doğdu bu arada. Ben İnan ki kendi aptallığıma üzülüyorum. Bunların yapılmasına bir ilişki kurarak ben müsade ettim.
O halde bebislerine ver kendini o da yaptigiyla kalsin...ama bir gun gelir de konusmak ister iletisim kurmak isterse zaman aylar yillaaar gecti deyip unutma yeminlerini getir aklina...ayni yada benzeri seyleri yasadim konu zaman kisi mekan farkli ama deyip deyip de sonradan ben demedim diyenleri de gordum...once affetmedim...kafam beynim patladi sinirden...hayatimi zindan etmisim kendime ve cocuguma...kendimden ve cocugumdan cikarmisim acisini...cahilligimden...simdi duygusuz bir surat ifadesiyle bakiyorum gecmise...simdi ise sadece allaha birakiyorum....

Aynen yani. Yemin etmenin bile bir adabi var. ne bileyim, kamyon carpsin bana de. Ölmüş babamla zina edeyim ne demektir ya!!! Ben anneme bak bu kadın böyle yemin ediyor dediğimde. Kızım uzak dur. Aklı başında insan olsa ölmüş babası için şu sözü edermi bu babası, babası dedi. İçim titredi dedi kadın.

Soyleme sirrini dostuna, soyler dostuna diye bir laf varya siz direk dusmaniniza soylemissiniz. Muhattap olmayin olsun bitsin.

Ne kadar canını acıtıyor insanın değil mi? Ama bu kadın en son konuşmamızda seninle anneni Allah’a havale ettim dedi. Düşün artık..

Ne kadar canını acıtıyor insanın değil mi? Ama bu kadın en son konuşmamızda seninle anneni Allah’a havale ettim dedi. Düşün artık..
O halde tepkisiz kalmicaksin...bir cinnete bakar olay ...benim havalem senden once gitti allahima diyeydin...ben oyle diyom...agzima neler geliyo da es cocuk hayat dunya ahiret olunca allahim allahim sana siginirim eyyy buyuk allahim deyip derin derin soluk alip verince az iyi geliyo:))))) deli deliyi gorunce sopasini saklar diyolar ya iste bendeki delinin sopasi15yil sonra bulundu!:))ahhh ilk gunden olaydi ahhh

Kötü de olsa tecrübe etmişsiniz daha da görüşmezsiniz böylece

Maalesef cnm, ben evlenirken neler yaşadım neler.
Bak eşinde sana destek.
Hiç takma bebeğini karnında güzelce büyüt.
Bi kere hatayı baştan yapmışsın bak oğlu ile arasi evlenmeden önce iyi değilmiş, sende hiç oralı olmayacaktın.
Erkek tarafı kimi beğenmiş Allah aşkına.
Ya benim babaannem gece kafasından biseyler kurar sabah 6 da kavga etmeye gelirmiş düşün sen dramı.
Sen su an melekle birliktesin, düşünebiliyormusun ya. Maaşallah. Dokuz ay takma kafana bişey.
Ben yasadiklarimi anlatsam roman roman.
Banada dua et. Bebek için uğraşıyorum. Amelîyat oldum iyileseyim. Tüp bebek yapcam.

Allah hayırlısının en hayırlısını versin. Sağlıkla kucaklarsınız inşallah.

Hadi kadın ruh hastası ok. Ya kocası? Kocasının yanında bu yeminleri etti!?? Kocası biz yalanmı söylüyoruz oyuna gelme diye mesajlar attılar. Bir adam dan söz ediyoruz. Onur, ahlak hani nerde????

:)))) çok şekersin

Paragraf verdim bikaç umarım olmuştur. Gösterdiğiniz okuma sabrına teşekkür ederim. Valla evlilik tezi gibi. Okuyun gerçekten ilginç bir olay.

Hadi kadın ruh hastası ok. Ya kocası? Kocasının yanında bu yeminleri etti!?? Kocası biz yalanmı söylüyoruz oyuna gelme diye mesajlar attılar. Bir adam dan söz ediyoruz. Onur, ahlak hani nerde????

Bak o hiç aklıma gelmedi bile.
Bazı adamlar böyle oluyor ama.
Karısının arkasında duracak diye sapıtıyor.
Biri karşımda böyle yemin etse muhtemelen akıl hastanesine götürürdüm.

Konunun tamamını okumadım. ilk iki paragraftan sizin suçlu olduğunuzu anladım. siz neden huyunu bildiğiniz kadına dert yanıyorsunuz siz yazarken ben bile anladım annenize anlatacagini. Sonra da kadına kavga mesajı atmak nedir tevbe est.

Bak o hiç aklıma gelmedi bile.
Bazı adamlar böyle oluyor ama.
Karısının arkasında duracak diye sapıtıyor.
Biri karşımda böyle yemin etse muhtemelen akıl hastanesine götürürdüm.
Ya olay öyle çetrefilli ki. Kadın hızını alamayıp telefonda bana benim oğlum mutsuz falan diye bağırınca. Ben de bunu nerden çıkardın oğlun gayet beni seviyor dedim. Bunun üzerine bişey diyemeyince anasına babasına böyle davranmandan mutsuz dedi. Ben de ne diye yetiştiriyorsun benim ağzım dilim Yok mu Ben söylemeyi bilmiyor muyum diyince. Orda öyle biyalan attı. Ben söylemedim ben biraz pişman olur gibi oldu falan dedim vs diye toparlamaya çalıştı. Sonra yok bana densiz diye haykırdı. Bir de Facebook’tan o annenizin içinin ısınmadığı insanlardan uzak durum falan gibi lafları görünce. Ben de eşine nasıl sizin yanınızdayız böylesine rahat yalan söylüyor siz neyin peşindesiniz dedim. Adamda kadında geri adım atamadılar.

Keşke tamamını okusaydınız. Huyunu bilmiyorum zira benimle paylaşılmış bir şeyi söylenmemesini bildiğim halde gidip yetiştirmezdim ben. Kadın bana bu yüzünü hiç göstermedi. Söylemiş bile olsa bir kusura bakma demek herşeyi çözerdi. Arkamdan sinsilik yapması bu olayı buralara taşıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…