Kaynananın bir yalan hikayesi

Nasıl biri olduğunu neler yapabileceğini görmüş oldunuz bundan sonra ailenizle asla muhatap etmeyin kendinizde mesafeli olun bitti gitti eşinin tavrı taktire şayan gerisini boşver eşin dolduruşa gelecek biri değil gibi ne yaparsa yapsın

yani esten dolayi yirtmis en azindan sukur cekin bol bol benim es oyle degil ana baba hakki off bile denilmez diye diye azdirdi durdu

Evet eşim öyle bir insan. Kendini güzel yetiştirmiş değerleri olan bir insan. E tabii uzun zamandır birlikteliğimiz var. Birbirimizi biliyoruz. Bunun avantajıda var. Bazı insanlar buna bizimkiler bile dahil torunlarıyla görüştür diyorlar. Ama bir bilseniz o çocuk benim karnındayken neler yaşadım. Bunu biben bilirim. Şimdi aksini yapsam bunu kendime hakaret sayarım.

yani esten dolayi yirtmis en azindan sukur cekin bol bol benim es oyle degil ana baba hakki off bile denilmez diye diye azdirdi durdu
Yani eşinizin ailesini bilmiyorum tabii ama bu kadar entrika çevirebilecek potansiyele sahip değillerdir sanmiyorum. O yüzden halinize şükredin, ufak tefek şeyleri dert etmeyin. Mutluluğunuza gölge düşürmeyin.

Bencede görüştürün insanlar ailesini seçemez siz şanslısınız nezih bir aileniz var tam tersi kayınvaldeniz gibi bir anneniz olabilirdi bu durumda eşiniz çocuğu annen göremez dese ne hissederdiniz bunu bir düşünün ayrıca tabiki günlerce orda kalsın demiyorum sizin belirleyeceğiniz bir hududu elbette olsun derim ben

Ben bu kv modelini yakından tanıyorum Allah sana kolaylık versin biran önce kaç uzaklaş dicem uzaktasın. Bence eşin de görüşmesin. Çünkü bu kdn onu da sonunda doldurur
Bynun için çok uğraştılarsa da başarılı olamadılar. Karı koca mesajlar attılar. Bunca zaman seni bize karşı doldurdu. Bunları hep kendi uydurdu. Biz yalanmı söylüyoruz. Neler neler.. :)

Siz haklisiniz fakat hamileyken ki dusuncelerinizi paylasmaniz iyi olmamis...neticede mesajlari bile saklayip ortalik karistirmis...birakin kendi haline...herkes kendini bilir...

Bana işte hiç güven vermiyorlar. Çok seviyesiz ve art niyetliler. Bunu zamanında göremediğim ve mesafe koymadığım için çok ama çok pişmanım. Benim çocuğumun üzerine bile yemin etti. Sırf yaptığı çirkinliğin üzerine ona densiz dediğim için bu lafın altında kalmamak için neler yaptı neler.

Siz haklisiniz fakat hamileyken ki dusuncelerinizi paylasmaniz iyi olmamis...neticede mesajlari bile saklayip ortalik karistirmis...birakin kendi haline...herkes kendini bilir...
Bunları yapacağını bilsem paylaşırmıydım! Ben salak salak kendimce rahatlamaya çalışıyorum. Bir annedir neticede bir kadındır diye paylaştım. Hayır gidip söylemişsin deki bari kusura bakma ağzımdan kaçtı. Ya da neyse gerekçen onu söyle. Yapıp bide karşısındakini salak yerine koymaya çalışması. Aslında benim en irite olduğum konu, bunca zaman yüzüme gülüp mesajları saklayıp, hazır ben orda yokken benim evimde benim arkamdan yaptıkları. İşte buna inanamıyorum. Kafa nasıl çalışıyor??

Manas destanı gibi olmuş, okuyamadım:)

Hata sizde mesafeli olmanız gereken insanlarla iletişim halinde olmuşsunuz.
Silin heryerden, telefonlada iletişimi kesin.
Yazılı mesaj göndermeyin.
Ben eşimin ailesi ile baktım olmayacak kimse ile görüşmüyorum.
Böylece sorunda yaşamıyorum.

Anladim seni fakat annenden baskasina guvenme iste ...gun geliyo boyle oluyo...Bu neyin kafasi diye kendini yipratma ...cunku o zihniyette biri degilsin anlayamazsin...boylelwrin kafasi calisir ancak hinlige...cunku yaptigi yeminler bilmem ne...sadece inkar edip uste cikmalar...hadi yipratma kendini...zaten hamilesin...bir de bebegin de var...esin de yaninda...bundan sonra hicbir sekilde eline koz verme ...dunyadaki hic tanimadigin cok daha fazla potansiyelli kaynanalar gibbi tanima gitsin :))

Ya kadını bir tanısanız, ağzı çok iyi laf yapan biri. Yüzüme nasıl iyi nasıl iyi. Biriktirmiş biriktirmiş birden kusuverdi. Benimle birebir tartışsa neyse problemi bana söylese bu kadar dert etmem. O bana söyleyeceğini söyler ben söylerim. Problemi çözeriz veya olmadı mesafe koyarız. Ben yine çocuklarla görüştürürüm. Ama ben hamileyken dünyanın öbür ucundayken bunları yapması..

İnsan sasiriyor degilmi :)
Soyledikleri seyi sonradan inkar eden insanlarin varligina. Birde yemin etmelerine. Sonra ustune ustluk iftira atmalarina...bu tarz cirkinliklere.
Ama varmis boyleleri. Yuzleri de hic kizarmaz. Uste de cikmayi basarirlar.
Bende yasadim yasattilar. Vicdan yoksunu insanlar varmi be dedim. Sonra inanamadim mantikli seyler aradim.. Yine iyiliklerini ariyorsun. İnanasi gelmiyor insanin. Ama sen sen ol arama. Uzak dur yeter. Bu konulardan konusma huzurunu kacirma. Enerjini baska seylere yonelt. Ve bu tarz seyler gordugun insana birdaha guvenme.

Bebeğim çoktan doğdu bu arada. Ben İnan ki kendi aptallığıma üzülüyorum. Bunların yapılmasına bir ilişki kurarak ben müsade ettim.

Tek istediğim bana yaşattıklarını hatta eşime benim aileme yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler.

O yüzden bölmüştüm ama yoğun istek üzerine birleştirdim. Manas destanı halt etmiş bu arada
Lütfen yazınıza 3-5 tane paragraf başı yapın arada entera basın boşluk oluşsun, insanlar okuyamaz böyle.

Zaten samimiyet kurmamanız gereken kişiye kalkıp da çocuğu aldırmayı düşündüğünüzü anlatırsanız nasıl bir sonuç bekliyorsunuz ki? Kadın kendinden beklenebilecek şekilde davranmış.

Siz de bundan sonra bir hata daha yapıp barışmayın derim. Yoksa bile bile lades olur.

Ayrıca kvniz iğrenç bir yaratıkmış! İğreniyorum ensest ilişki imalı yeminlerden! Dili kopasıca pislik

Valide sultan(!) ağır ruh hastasıymıs.

Ölmüş babamla zina edeyim, diyen birini çocuklarımın yanına yaklaştırmazdım.

Olan olmuş, hayatınızdan çıkarmışsınız.
Eşinizle neler konuştuğu vs her seyden uzak durun bence.
Merakınıza yenilip sinirinizi bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…