Sanirim siz ince dusunceli bir insansiniz dogal olarak cevrenizdekilerin de boyle olmasini bekliyorsunuz ama ince dusunce cok az insanda var , o yuzden nispet yapmamistir kayinvalideniz , buna uzulup de sıkmayin caninizi
Bakin size bir animi anlatiyim da insanlarin nasil ince dusunceden uzak oldugunu anlayin
Oglumun babasinin vefat ettigi donem , zaten zor geciyor , hassasim , annem tutturdu kendi aile dostlarinin bana yemege gelmesi icin
Anne dedim istemiyorum , ne gerek var , neden bana gelsinler vs ama annem de ince dusunemez , illa gelsinler de gelsinler , sirf annemin dilinden kurtulmak icin tamam dedim , demez olaydim
Neyse kalktilar geldiler , oglumla yasit cocuklari var , inanir misiniz bende olduklari birkac saat boyunca kadin surekli ayy yavrum babasina cok duskun , esim harika bir baba , hanimis oglumun babasi , ay babasi al kucagina seninle olmak istiyor , op babasi oglunu op vs vs bu sekildeydi
Dusunsenize evde babasini kaybetmis bir cocuk var ve eve gelen misafirin dusuncesizligine bakin , sinirden morardim da morardim , en sonunda gittiler , anneme agzimia geleni soyledim ve bir daha da o aileyle gorusmedim
Ve o gunden sonra uzun bir sure evime aile kabul etmedim , kiz arkadaslarima bile diyordum gelecekseniz esleriniz gelemez kusura bakmayin diye
O gun anlamistim ince dusuncenin insanlarda olmadigini , o yuzden hic takilmayin , ve o evden ayrilin , kendinize ait mutlu ve huzurlu bir yuva kurun