O kadar borca girdikten sonra evi yaptirmamiz imkansizki 4 5 sene kredi odeyecez onami yanayim giden altinlarimamiAdam kirada bile orada oturtuyorsa seni zaten oradan hiç taşınmaya düşünmemiş bence. Evin içini yaptırsan yine de oturmak istemez misin?
Evet tamda benimki. Onlar bize ev alacagina biz onlara ev aliyoruz.Ahh bu kocalar evlenince aileci oluyorlar birden.
Bencil ve sadece kendisini düşünen bi kocan oldugu icin ben burayi seviyorum burda oturacaz diyorO semtte oturmak istemediginizi soylediginiz zaman ne diyor peki?
Almaz kardesim baska yerden almaz hadi bu semte yine razi okurdum da bide kaynana evi nefret ettigim bi evdi zaten bide bana mulk oluyorİlerde esinizi ikna edip evi satıp başka yerden alırsınız en azından bir eve yatırım yapmış olursunuz belki dicem ama başka yerden ev alsaniz koymazda kaynana evi almak koyar insana...
Veemicem dedimde onuda alirlar zorlaAl altınlarını kasaya koy. Anahtarı da sakla
Yok ya 20 yillik ici bugune kadar tekbi tadilat bile gormemis bi apartman dairesiAcaba semti sevmediğiniz için evi olduğundan kötü anlatıyor olabilir misiniz? Hayalimde canlanan tahta yıkık gıcırdayan merdivenleri olan sıvasız boyasız bir ev
Veemicem dedimde onuda alirlar zorla
aynen şu durumda altınları vermeyin. Şahsen ben verdim ama mobilyadır ev tadilatıdır hiçbi şeye karışmadık her şeyimizi onlar halletti, böyle olacağı için verdim bi de tantanası sürmesin istedm aslnda. Altınlar bi yerde durunca kvalidelerin uykusu kaçar huzur vermezler.. Siz vermeyin bi şekilde. Komşum altınlar çalındı diye yalan söyleyip vermedi mesela. İlginçtir ama gelinleri bu hale onlar getirdiİşte o yüzden saklayın diyorum
Getekirse çöpe atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?