Kaynananin eski püskü evini aliyoruz

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
Kaynanamlar tarla satti bi ev parasinin dortte biri kadar bi miktar gecti ellerine birde evleri var ici dökülüyor resmen semtide cok kötü. Bende bu evinizi satin ustune bu parayi koyun yeni ev alin dedim bunlara akillarina yatti onlarin iyiligini istiyorum saf kafam ama demez olaydim. Benim esim o evi sattirmam o evde benim cocuklugum gecti diye tutturdu. Babasina bu fikri sunmus sizin paranin ustunu biz tamalayalim bu ev bizim olsun onlarda kabul etmis tabi benim kocam yine bana hic danismadan almis bu kararinida. Ve o eski ev icin biz benim altimlari satip ustune kredi cekcez. İstemedigim bi ev icin altimlarim gidiyor kavga ettim cingar cikardim nafile su hamile halimle adam napsamda karimi cileden cikarsam diye ugrasiyor resmen.
Not: ayni katta oturuyoruz zaten biz kiradayiz ve ben bu apartmandanda bu semttende kurtulmak istiyordum

Adam kirada bile orada oturtuyorsa seni zaten oradan hiç taşınmaya düşünmemiş bence. Evin içini yaptırsan yine de oturmak istemez misin?

Adam kirada bile orada oturtuyorsa seni zaten oradan hiç taşınmaya düşünmemiş bence. Evin içini yaptırsan yine de oturmak istemez misin?
O kadar borca girdikten sonra evi yaptirmamiz imkansizki 4 5 sene kredi odeyecez onami yanayim giden altinlarimami

İlerde esinizi ikna edip evi satıp başka yerden alırsınız en azından bir eve yatırım yapmış olursunuz belki dicem ama başka yerden ev alsaniz koymazda kaynana evi almak koyar insana...

İlerde esinizi ikna edip evi satıp başka yerden alırsınız en azından bir eve yatırım yapmış olursunuz belki dicem ama başka yerden ev alsaniz koymazda kaynana evi almak koyar insana...
Almaz kardesim baska yerden almaz hadi bu semte yine razi okurdum da bide kaynana evi nefret ettigim bi evdi zaten bide bana mulk oluyor

Acaba semti sevmediğiniz için evi olduğundan kötü anlatıyor olabilir misiniz? Hayalimde canlanan tahta yıkık gıcırdayan merdivenleri olan sıvasız boyasız bir ev

Acaba semti sevmediğiniz için evi olduğundan kötü anlatıyor olabilir misiniz? Hayalimde canlanan tahta yıkık gıcırdayan merdivenleri olan sıvasız boyasız bir ev
Yok ya 20 yillik ici bugune kadar tekbi tadilat bile gormemis bi apartman dairesi

konunun eşinle alakası yok. kaynanan ve kayınpederin emretmişler, o da emirlerini yerine getiriyor. sen boşa kocanla kavga etme, emri veren yer belli. ayrıca seni hiçe sayması, değer vermemesi ne kötü. bu adamla bir ömür geçireceksin.

Kentsel dönüşüme girme olasılığı var mı? Belki ilerde karlı çıkarsınız. Eşiniz fikrini değiştirmeyecek gibi.

İşte o yüzden saklayın diyorum
Getekirse çöpe atın
aynen şu durumda altınları vermeyin. Şahsen ben verdim ama mobilyadır ev tadilatıdır hiçbi şeye karışmadık her şeyimizi onlar halletti, böyle olacağı için verdim bi de tantanası sürmesin istedm aslnda. Altınlar bi yerde durunca kvalidelerin uykusu kaçar huzur vermezler.. Siz vermeyin bi şekilde. Komşum altınlar çalındı diye yalan söyleyip vermedi mesela. İlginçtir ama gelinleri bu hale onlar getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…