- 23 Ağustos 2012
- 51.689
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.596
- 898
Ayy ben yanlis anladigimdan emindim aslinda ama baya dogru anlamisim
Insan evladina malini mulkunu parayla satar mi zaten senindir der.
Konu sahibinin kocasi tek cocuk mu ama bu da var.
Orada genclikleri gecen insanlar bile oturmak istemiyor da konu sahibinin kocasi dokulen evde gidip oturcak.
Ne mana hic anlamadim gercekten
Sen dua et size ayni evde oturalim demio yakinda oyle bi teklifte gelebilirEvet tamda benimki. Onlar bize ev alacagina biz onlara ev aliyoruz.
Kesinlikle katılıyorumSimdi babasi ogluna o eski evi satarsa ilerde esinin kardesleri isterse mahkemeye basvurup hak talep edebiliyorlar cnm.Aradaki para alisverisini kanitlamaniz gerekiyor ilerde mahkemede yoksa baba ogluna ev devredemez evlat ayrimi gibi algilaniyor bir tanidigimin başına geldi.Her acidan mantikli degil esinin karari..
Almaz kardesim baska yerden almaz hadi bu semte yine razi okurdum da bide kaynana evi nefret ettigim bi evdi zaten bide bana mulk oluyor[/QUOTE
yani ev bıtınce kvdenlerde yerleşir kesin oraya
İnanin bu diyaloglara hic girmek istemiyorum o kada igreti geliyorki. Ama mecbur kalicam gibiMadem altınlarımı veriyorum tapuyu üstüme yap de. Evi zorla aldırmanın bedeli olsun.
Aynen eski pusku kaynana eskisi ec icin niye kredi çekiyorum kocam anlamyor iste. Alin oturun deseler gider seve seve otururum kiradan kurtuluyorum eski meski ama 4 5 sene kredi odeyecez dokulen bi ev icin saka gibiEski püskü bir eve kredi çekip borca harca girmek hiç akıl karı değil. Hele de evi 10 yıl sonra zaten miras alacaksan....bence hır gür çıkarmaya değer. Paraya yazık. Üstelik bu kadın hayatboyu sevmediği eve mahkum olacak.
Dogru cok mantikli teşekkürler. O kadar sinirliyimki mantikli hicbisey dusunemiyorumeğer başka çıkar yolum yok eşim asla vazgeçmez diyorsanız; tamam alalım ama orada oturmayalım içine biraz bakım yapıp kiraya verelim diyebilirsiniz..
kira geliri ile de aynı semtte daha düzgün bir eve çıkarsınız..
hem ev satılmamış olur hemde siz orada oturmamış olursunuz
Bende oyle dedim emir buyuk yerden tabi dedim ben sundum bu fikri diyor ne diyecek oyle diyecek tabi. Her defasinda diyorum bana deger vermiyorsun biktim diye umrunda değilkonunun eşinle alakası yok. kaynanan ve kayınpederin emretmişler, o da emirlerini yerine getiriyor. sen boşa kocanla kavga etme, emri veren yer belli. ayrıca seni hiçe sayması, değer vermemesi ne kötü. bu adamla bir ömür geçireceksin.
Bu hikaye bi yerden tanıdık geliyor.Zamanında dedem tarla satıyormuş babam da kıyamamış almış tabi babası ya tapuyu bugün vericek yarın vericek babam demiş baba ver artık tapuyu..
Dedem:Ama oğlum siz 9 kardeşsiniz nasıl vereyim ki???
Sonra ne mi oldu dedem vefat eder etmez kardeşleri mahkemeye verdi mal paylaşımı için..
Ne yapın edin o evi almayın aileyle alım satım işi olmaz !!!!
Aynen öyle canim bize evlerini satiyolar ustelikte oyle az bi miktara degil bizden nerdeyse 150bin para cikacakBen anlamadim simdi.
Cocuklugundaki evi kocaniz sattirmam demis eski puskuymus fln, sonra siz demissiniz ki kaynananin eski pusku evini biz alcaz.
Ev zaten kaynananin veya kayinpederin degil mi, anasindan babasindan mi satin alcak kocaniz evi?
Tek cocuk degil 4 kardesler yyarin birgun bunlara bisey olsa bu sefer o evde bizimde hakkimiz var diyecekler adim gibi eminimAyy ben yanlis anladigimdan emindim aslinda ama baya dogru anlamisim
Insan evladina malini mulkunu parayla satar mi zaten senindir der.
Konu sahibinin kocasi tek cocuk mu ama bu da var.
Orada genclikleri gecen insanlar bile oturmak istemiyor da konu sahibinin kocasi dokulen evde gidip oturcak.
Ne mana hic anlamadim gercekten
yok artik olurmu oyle seyyyTek cocuk degil 4 kardesler yyarin birgun bunlara bisey olsa bu sefer o evde bizimde hakkimiz var diyecekler adim gibi eminim
Kocana anlaysan bunları "benim kardeşlerim yapmaz" moduna girer. Siz altınları bir kasaya koyun, kocanıza da vermeyin. Hiç değilse onları kurtarın.Tek cocuk degil 4 kardesler yyarin birgun bunlara bisey olsa bu sefer o evde bizimde hakkimiz var diyecekler adim gibi eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?