Kaynananin eski püskü evini aliyoruz

O kriz bizde varki. Masallah bizdede hersey var ya aglayacak halime gulesim geldi su an. Annesinin adini koyacakmis hatta bunla ilgili bi konuda actim
Tahmın ettım ondan yazdım bılıomusun
Bu tıplerde bunlar mevcut
Ilk oglum annesının kendısının koyamadıgı ölen kardesının adı, içinde kalmış biz koyduk
Şimdilı erkek olursada babasının adı olacak
Bu ne duskunluk esındekı
Evlenmeseydı keşke

Siz kredi çekip onların evini alacağınıza onlar evlerini başkasına satsınlar başka yere geçsinler. Sizde istediğiniz yerden ev alırsınız onun için kredi çekersiniz hallolur gider. Bence kocanız çok bencil sizin isteklerinizi hiç önemsemiyor alın karşınıza anlayacağı şekilde konuşun böyle böyle yapalım yoksa çok mutsuz olucam bu ikimizide mutsuz edicek diyin.

He bu arada en azından burda kv ve kp nin yapması gereken, oğlum geçin oturun kredi çeker üstüne tarla parasını koyar biz ev alırız, burası sizin eviniz olur siz gençsiniz borçla harçla uğraşmayın üstelik bir de cocugunuz olucak artık demesiydi en azından yani, yoksa insan çocuğuna yeni ev almak ister kendisi tamir eder oturur evinde.

Pes mi edeceksiniz ?Cocugunuza da annesinin adini verecekmis buna da mi goz yumdunuz?Allah askina direnin mucadele edin gerekirse rest cekin neden bu korku neden siniyorsunuz bu bencillik karsisinda?

Kaynana iyi bi yere geçmek istiyor evini satacak ama oğlu satılmasın ben alayım diyor. Kaynananın suçu ne? Olayda suçlu değil ki. Konu başlığı eşim annesinin evini almak istiyor olmalı. Kaynana lafı girince araya gene saydırıldı kaynanaya.
Olaya gelince evi tadil ettirin istediğiniz gibi olsun. Boşuna huzurunuzu kaöırmayın. Ha ben eşimi konuşup ikna ederim diyorsanız tadından yenmez o Zaman.

size sormadan aliyo madem sizde size ait olani ona sormadan bi yere yatirin alsin bakalim nasil aliyosa

İşin zor eşinin her istediğine boyun eğeceksin gibi eşinde ileri görüşlü biri değil pek ailesinin gölsesinden çıkmayı sevmeyen biri ama en çokta sen mutsuz olacağına bile bile dediğim dedik bir adamla yaşamak zulüm bu durumla yaşayan çok kadın var, ama beteri de var evsiz kalmak gibi sokakta yaşamak gibi yani hep beterini düşünerek mutlu olman gerekecek , ama eşin kaba biri sadece onun mutluluğu ve tutkuları önemli senide önemsemiyor resmen başka kararlar konusundada sana danışmıyacak gibi

O kadar borca girdikten sonra evi yaptirmamiz imkansizki 4 5 sene kredi odeyecez onami yanayim giden altinlarimami
50 bin gibi bir paraya evin içini gayet lüks yaptirabilirsiniz. Kredinizi ona göre çekerseniz. Uzlaşmaniz için bunu öneriyorum. Yoksa sen ulaşmak istemiyorsan altınlarıni vermek zorunda değilsin. O zaman ben bu evi istemiyorum bu ev için altın bozdurmam diyebilirsin

Bunu yaprsa olan huzuruda kaçar

Yaa zaten istemediği bir evi alarak huzur kaçacak böyle kaçsin o zaman. Böyle baskıcı dedigim dedik bir adamla huzur muzur olmaz tabi. Bugün buna boyun egersin yarın çocuk için alınacak bir karar da söz hakkın olmaz obur gün başka bir şeyde böyle davranmak gerekir. Zaten istemedigin bir muhitte oturuyorum demissin. Ee o zaman da huzur kacmasin diye boyun egmissin. Yani böyle bir adam ile yaşamak kolay değil görücü usulü evlenmediysen zaten biliyordun. Hee şimdi şimdi artık ağır geliyor seni daha fazla rahatsız etmeye başlıyor olabilir. Onda da yapacağın tek şey Hayır demeye başlamak olmalı. Biraz da o huzurumuz bozulmasın diye karısı ile ortak yol bulmaya çalışabilir.

Tek cocuk degil 4 kardesler yyarin birgun bunlara bisey olsa bu sefer o evde bizimde hakkimiz var diyecekler adim gibi eminim
4 çocuksa evet o evde onlarında hakkı var,ileride eşine dava açabilirler ki açalarda mal kaçırma vs diye eşin bunları düşünmüyor mu?

Allahim buda baska bi tür. Oglunun pipisiyle ovunenlerden bak buda bizim oglumuz mahmuut buyruuun. Benimki de erkek istiyordu ama bizim kizimiz olacak bi donemde bunun sıkıntısını cektim ben halada cekiyorum
Sikinti yapacak nesi varmis veren allah hem cinsiyet erkek genlerinden geçiyor kendine triplensin ozaman

Ay ne onemliymis buyudugu evi. Sanki dededen kalma tarihi koskte bahcesinde tay kovalayarak buyumus. Onca kredi cekip bir de altin bozdurscaksaniz eski eve degmez bence yazik edersiniz.
Bence büyüdüğüm ev falan hikaye ozaman evlenmeseydi hiç cikmasaydi sonucta evlenirken babasının yeni ev alindi alacağı ne malumdu belli kv kp para istemis adamda kilif uydurmus karisina neden kadinin yanindayken degilde onun olmadığı yerde konusulmus ben cok iyi bilirim boylelerini o tapu falanda gecmicek ellerine yabanci degil babam nasil sikitirayim diyecek almicak krediyi zaten konut kredisi olarakta almicak belli cunku banka vermez ev okadar eski ise inşallah gozu acilir

bizde dede ölmeden mal paylaşimi yapıldı da köydeki ev babamin olsada o evi kullanan halalarim amcalarim var.. sinir oluyorum resmen. dedem sağ şu an.. tapu babamda ama evin anahtari hala vermiş degil.

sakın alma verme altınlarını gerekırse büyük kavga et cünkü mutlu olamıcksın orda.offf kocanın cocukluguna koyımm bok var sankı büyümüs işte ne hatırası ya.

bizde dede ölmeden mal paylaşimi yapıldı da köydeki ev babamin olsada o evi kullanan halalarim amcalarim var.. sinir oluyorum resmen. dedem sağ şu an.. tapu babamda ama evin anahtari hala vermiş degil.
Yaa gördün mü onlar olsa kimseyi sokmazlar.Keşke tarla vs alsaydı getirisi olurdu bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…