Onemli degil canimCnm konunu mahvettım ozur dılerım
Sınırlendım esıne bnmkı aklıma geldı
Cok buyuk haksızlık yaptı sana
Cok bencıl coook
Tahmın ettım ondan yazdım bılıomusunO kriz bizde varki. Masallah bizdede hersey var ya aglayacak halime gulesim geldi su an. Annesinin adini koyacakmis hatta bunla ilgili bi konuda actim
Bencede kesın oyle yaparEnisten oyle aileciki canim buraya kentsel dönüşüm gelse yerine 3 4 ev verecez deseler bu evde kardeleriminde hakki vad der onlara dagitir hatta bi tanesinide annesine babasina verir
50 bin gibi bir paraya evin içini gayet lüks yaptirabilirsiniz. Kredinizi ona göre çekerseniz. Uzlaşmaniz için bunu öneriyorum. Yoksa sen ulaşmak istemiyorsan altınlarıni vermek zorunda değilsin. O zaman ben bu evi istemiyorum bu ev için altın bozdurmam diyebilirsinO kadar borca girdikten sonra evi yaptirmamiz imkansizki 4 5 sene kredi odeyecez onami yanayim giden altinlarimami
Nasıl zorla alıyorlar tatlım ya. Al altınları götür bankaya kiralama bir kasa koy. Yıllık 300 lira gibi bişeyVeemicem dedimde onuda alirlar zorla
Bunu yaprsa olan huzuruda kaçar
4 çocuksa evet o evde onlarında hakkı var,ileride eşine dava açabilirler ki açalarda mal kaçırma vs diye eşin bunları düşünmüyor mu?Tek cocuk degil 4 kardesler yyarin birgun bunlara bisey olsa bu sefer o evde bizimde hakkimiz var diyecekler adim gibi eminim
Sikinti yapacak nesi varmis veren allah hem cinsiyet erkek genlerinden geçiyor kendine triplensin ozamanAllahim buda baska bi tür. Oglunun pipisiyle ovunenlerden bak buda bizim oglumuz mahmuut buyruuun. Benimki de erkek istiyordu ama bizim kizimiz olacak bi donemde bunun sıkıntısını cektim ben halada cekiyorum
Bence büyüdüğüm ev falan hikaye ozaman evlenmeseydi hiç cikmasaydi sonucta evlenirken babasının yeni ev alindi alacağı ne malumdu belli kv kp para istemis adamda kilif uydurmus karisina neden kadinin yanindayken degilde onun olmadığı yerde konusulmus ben cok iyi bilirim boylelerini o tapu falanda gecmicek ellerine yabanci degil babam nasil sikitirayim diyecek almicak krediyi zaten konut kredisi olarakta almicak belli cunku banka vermez ev okadar eski ise inşallah gozu acilirAy ne onemliymis buyudugu evi. Sanki dededen kalma tarihi koskte bahcesinde tay kovalayarak buyumus. Onca kredi cekip bir de altin bozdurscaksaniz eski eve degmez bence yazik edersiniz.
bizde dede ölmeden mal paylaşimi yapıldı da köydeki ev babamin olsada o evi kullanan halalarim amcalarim var.. sinir oluyorum resmen. dedem sağ şu an.. tapu babamda ama evin anahtari hala vermiş degil.Bu hikaye bi yerden tanıdık geliyor.Zamanında dedem tarla satıyormuş babam da kıyamamış almış tabi babası ya tapuyu bugün vericek yarın vericek babam demiş baba ver artık tapuyu..
Dedem:Ama oğlum siz 9 kardeşsiniz nasıl vereyim ki???
Sonra ne mi oldu dedem vefat eder etmez kardeşleri mahkemeye verdi mal paylaşımı için..
Ne yapın edin o evi almayın aileyle alım satım işi olmaz !!!!
sakın alma verme altınlarını gerekırse büyük kavga et cünkü mutlu olamıcksın orda.offf kocanın cocukluguna koyımm bok var sankı büyümüs işte ne hatırası ya.Kaynanamlar tarla satti bi ev parasinin dortte biri kadar bi miktar gecti ellerine birde evleri var ici dökülüyor resmen semtide cok kötü. Bende bu evinizi satin ustune bu parayi koyun yeni ev alin dedim bunlara akillarina yatti onlarin iyiligini istiyorum saf kafam ama demez olaydim. Benim esim o evi sattirmam o evde benim cocuklugum gecti diye tutturdu. Babasina bu fikri sunmus sizin paranin ustunu biz tamalayalim bu ev bizim olsun onlarda kabul etmis tabi benim kocam yine bana hic danismadan almis bu kararinida. Ve o eski ev icin biz benim altimlari satip ustune kredi cekcez. İstemedigim bi ev icin altimlarim gidiyor kavga ettim cingar cikardim nafile su hamile halimle adam napsamda karimi cileden cikarsam diye ugrasiyor resmen.
Not: ayni katta oturuyoruz zaten biz kiradayiz ve ben bu apartmandanda bu semttende kurtulmak istiyordum
Yaa gördün mü onlar olsa kimseyi sokmazlar.Keşke tarla vs alsaydı getirisi olurdu baribizde dede ölmeden mal paylaşimi yapıldı da köydeki ev babamin olsada o evi kullanan halalarim amcalarim var.. sinir oluyorum resmen. dedem sağ şu an.. tapu babamda ama evin anahtari hala vermiş degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?