Kaynananin eski püskü evini aliyoruz

yok artik olurmu oyle seyyy
Boyle salakca bi alim satim oluyorsa hersey olur. Biz tapuyu mapuyu alamicaz üstümüze eminim nasil olsa babam diye bizimki onun keyfini bekleyecek hani baba tapu nerde demeyecek agzini acip babasina tek kelime edemez zeten babasinin sozu ferman gokten vahiyle geliyor herseyin en.dogrusunu babasi.bilir

algı yaratmak diye bir psikolojik kuram var
farmdaki kaynana algısı üzerine kaynanamın eski evini alıyoruz daha konuya başlamadan sizi haklı yapar
başlık böyle olsa eşim doğup büyüdüğü evi almak istiyor deseydiniz daha farklı bir algı oluşurdu
haklı yada haksız yorumu yapmadan tarafsız farklı bir duruma değinmek istedim

algı yaratmak diye bir psikolojik kuram var
farmdaki kaynana algısı üzerine kaynanamın eski evini alıyoruz daha konuya başlamadan sizi haklı yapar
başlık böyle olsa eşim doğup büyüdüğü evi almak istiyor deseydiniz daha farklı bir algı oluşurdu
haklı yada haksız yorumu yapmadan tarafsız farklı bir duruma değinmek istedim
Esimin dogup büyüdüğü filan yok hanfendi hem dogsa buyuse nolur alt tarafi bi ev ya ben rahatima bakarim. 15 16 yasinda tasinmuslar oraya

Kızlar etrafımda çok örnek var bi tanıdığımız kızına vermemek için sağlığında oğlunun üstüne verdi evi yani sattım dedi..
Ancak vefatından sonra herkes dava açtı bölünüyor ev..
Bu işler biraz tehlikeli işler yarın öbürgün 4 e bölünür ki mahkemeye verirlerse mal kaçırmadan dolayı herkes hakkını alır bizden söylemesi

valla bana şöyle geldi
sen başka ev alıp gitsinler senle aynı apartmanda oturmasınlar diye onlara akıl verirken asıl tuzağa sen düşmüşsün
trajik olmuş biraz.
artık alıp tamir ettirceniz :/
benim babamın da doğduğum ev takıntısı vardı
20 sene uğraştı bizi o döküntü eve taşımak için
ama annem asla istemiyorum diyince hedefine ulaşamadı.
İnanin oyle bi.niyetim yoktu hamileyim bebegim gelmek üzere. Kaynananin faydasi olur bana. Sadece semtten kurtulmakti amacim. bizimki anasindan babasindan ayrilamaz hani bunlar giderse baska yere bahaneyle bizde yanlarina baska yere gideriz kurtulurum diye düşündüm elinde sonunda yine onlarin yanina oturacagimi biliyirum çünkü

İnanin oyle bi.niyetim yoktu hamileyim bebegim gelmek üzere. Kaynananin faydasi olur bana. Sadece semtten kurtulmakti amacim. bizimki anasindan babasindan ayrilamaz hani bunlar giderse baska yere bahaneyle bizde yanlarina baska yere gideriz kurtulurum diye düşündüm elinde sonunda yine onlarin yanina oturacagimi biliyirum çünkü

keşke eşin bu kadar aile kuzusu olmasa
150 bin dediğini yeni okudum
o borca girilir mi yaa eski bi ev için.
nolmuş çocukluğu orda geçtiyse...
valla üzüldüm haline, çok sinir bozucu bi durum.
bari alırsanız tapu senin üstüne olsun diye şart koş.

keşke eşin bu kadar aile kuzusu olmasa
150 bin dediğini yeni okudum
o borca girilir mi yaa eski bi ev için.
nolmuş çocukluğu orda geçtiyse...
valla üzüldüm haline, çok sinir bozucu bi durum.
bari alırsanız tapu senin üstüne olsun diye şart koş.
Ailesi bi yana dunya bi yana ne yazikki esim henuz benimle bi aile olamadi bekliyorum sabrediyorum korkarim bigün sabrim tükenecek

Esimin dogup büyüdüğü filan yok hanfendi hem dogsa buyuse nolur alt tarafi bi ev ya ben rahatima bakarim. 15 16 yasinda tasinmuslar oraya
eşiniz bir aidiyet hissediyormu evet o yüzden satmak istemiyor mu evet
neyse ben satmak yada satmamak haklı yada haksızla iglilenmedim
hakkınızda hayırlısını dilerim hanım efendi:))))

Kaynanamlar tarla satti bi ev parasinin dortte biri kadar bi miktar gecti ellerine birde evleri var ici dökülüyor resmen semtide cok kötü. Bende bu evinizi satin ustune bu parayi koyun yeni ev alin dedim bunlara akillarina yatti onlarin iyiligini istiyorum saf kafam ama demez olaydim. Benim esim o evi sattirmam o evde benim cocuklugum gecti diye tutturdu. Babasina bu fikri sunmus sizin paranin ustunu biz tamalayalim bu ev bizim olsun onlarda kabul etmis tabi benim kocam yine bana hic danismadan almis bu kararinida. Ve o eski ev icin biz benim altimlari satip ustune kredi cekcez. İstemedigim bi ev icin altimlarim gidiyor kavga ettim cingar cikardim nafile su hamile halimle adam napsamda karimi cileden cikarsam diye ugrasiyor resmen.
Not: ayni katta oturuyoruz zaten biz kiradayiz ve ben bu apartmandanda bu semttende kurtulmak istiyordum
Eşiniz cok düşüncesiz kusura bakmayın
Biz de 3 ay evvel ev aldık
2 bucuk ay ev baktık ve birimizden birinin içine sinmeyince ikimiz de begendiğimiz eve yanasmadık
Hayat boyu oturulacak birsey bu
Hayret ya
Ben buradan sinir oldum

Ya bu kocalar neden hep sacma fıkırlerle mahvedıolar bızı
Bnmfe köy sevdalısı köye ev yapacakmış
Hayret bişe ya

Eşiniz cok düşüncesiz kusura bakmayın
Biz de 3 ay evvel ev aldık
2 bucuk ay ev baktık ve birimizden birinin içine sinmeyince ikimiz de begendiğimiz eve yanasmadık
Hayat boyu oturulacak birsey bu
Hayret ya
Ben buradan sinir oldum
Bunlari duyunca oyle imreniyorumki benim oturacagim eve ben karar veremiyorum oturmaya mecbur birakiliyorum

Arkadaslar hakli sizin duruma benzer bi durum komsunun basina geldi kayinvalidesinin evinde oturuyordu ama kadinin katkilariyla alinmisti ev. Tadilat yaptirdi fln sonra kadinin haberi yokken satti kayinvalidesi evi. Kadina inme iniyordu.

valla uzuldum haline bu nasil bi es nasil bi baba
hamile olmasan yol ver gitsin diycem ama neysee

yinede resti çeksen esin gormezmi diyorsun

Ustelik deminki kavgamizda oyle bi laf ettiki ben niye hala bu evde duruyorum acaba diye saatlerce aglama krinize girdim kasilmalarim oldu. Benim oruracagim ev dedim niye ben karar veremiyorum dedim. O da ben o evi sana almiyorum kendime aliyorum dedi bunu bile dedi bana düşünün. Hamileyim ve beni deli gibi üzüyor

valla uzuldum haline bu nasil bi es nasil bi baba
hamile olmasan yol ver gitsin diycem ama neysee

yinede resti çeksen esin gormezmi diyorsun
Belkide resti cekip gitmemi istiyordur gemileri yakip defolup gitmemi yani kisaca benden kurtulmayi

Ya bu kocalar neden hep sacma fıkırlerle mahvedıolar bızı
Bnmfe köy sevdalısı köye ev yapacakmış
Hayret bişe ya
niye öyle diyorsunuz temiz hava sağlıklı yiyecekler stresten uzak ohhhh mis hem köyde yaşayanlar insan değil mi
koskoca yılmaz erdoğan bile köyde yaşamı natürel bir hayatı seçti

Back
X