- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sacmalamak karilarini uzmek huzursuzluk yaratmak icin yaratilmislar istisnalarida vardir tabi ama benim kocambu kategorideYa bu kocalar neden hep sacma fıkırlerle mahvedıolar bızı
Bnmfe köy sevdalısı köye ev yapacakmış
Hayret bişe ya
Yasam tarzı olarak koy hayatını secmek farklı bişeyniye öyle diyorsunuz temiz hava sağlıklı yiyecekler stresten uzak ohhhh mis hem köyde yaşayanlar insan değil mi
koskoca yılmaz erdoğan bile köyde yaşamı natürel bir hayatı seçti
Enisten oyle aileciki canim buraya kentsel dönüşüm gelse yerine 3 4 ev verecez deseler bu evde kardeleriminde hakki vad der onlara dagitir hatta bi tanesinide annesine babasina verirKentsel dönüşüm
Ev yıkılır, yenisi, güzeli yapılır diye ileri dönük planı var belki eniştemin.
Kiraya verip, dilediğin yere taşınırsın.
Aynen cnmSacmalamak karilarini uzmek huzursuzluk yaratmak icin yaratilmislar istisnalarida vardir tabi ama benim kocambu kategoride
Allahim buda baska bi tür. Oglunun pipisiyle ovunenlerden bak buda bizim oglumuz mahmuut buyruuun. Benimki de erkek istiyordu ama bizim kizimiz olacak bi donemde bunun sıkıntısını cektim ben halada cekiyorumAynen cnm
Bugun geldı neymıs oglumun pipisi ile oynayıp buyutcek iş onu
Kılolu oldugu için kasıklarına gomuluo
22 aylık daha, dr boyu uzadıkca yag dokusundan kurtlur hepsı dışarı çıkar dedi zaten
Diyorum kı pipisi ile oynamak iyi bişey degıl
Ben altını degıstırırken bıle dıkkat edıyrm
Nolacakmıs ta bılmem ne
Bıde eniştesı bızdeydı ona gostermiş pipidini
Çıldırcam
Mahremıyet egıtımı vrrmeye calısıyrm güyyaaaa
Sakin olun bebeğiniz içinBunlari duyunca oyle imreniyorumki benim oturacagim eve ben karar veremiyorum oturmaya mecbur birakiliyorum
Bana davulun sesi uzaktan hoş geliyor sanırımEnisten oyle aileciki canim buraya kentsel dönüşüm gelse yerine 3 4 ev verecez deseler bu evde kardeleriminde hakki vad der onlara dagitir hatta bi tanesinide annesine babasina verir
Yuh ya yuh bir pipi çekiştirme kalmıştı estetik cerrah mübarek her biriAynen cnm
Bugun geldı neymıs oglumun pipisi ile oynayıp buyutcek iş onu
Kılolu oldugu için kasıklarına gomuluo
22 aylık daha, dr boyu uzadıkca yag dokusundan kurtlur hepsı dışarı çıkar dedi zaten
Diyorum kı pipisi ile oynamak iyi bişey degıl
Ben altını degıstırırken bıle dıkkat edıyrm
Nolacakmıs ta bılmem ne
Bıde eniştesı bızdeydı ona gostermiş pipidini
Çıldırcam
Mahremıyet egıtımı vrrmeye calısıyrm güyyaaaa
Al işteeAllahim buda baska bi tür. Oglunun pipisiyle ovunenlerden bak buda bizim oglumuz mahmuut buyruuun. Benimki de erkek istiyordu ama bizim kizimiz olacak bi donemde bunun sıkıntısını cektim ben halada cekiyorum
Cahıl enıstesının lafıyla iş yapıoYuh ya yuh bir pipi çekiştirme kalmıştı estetik cerrah mübarek her biri
O kriz bizde varki. Masallah bizdede hersey var ya aglayacak halime gulesim geldi su an. Annesinin adini koyacakmis hatta bunla ilgili bi konuda actimAl iştee
Bide isim krizleri oluyor
Bazen dıyrmkı ne varda evlenıyoruz
Yok yere sıkıntı
Hamıle halden bıle anlamıolar
dört ev tipi varYasam tarzı olarak koy hayatını secmek farklı bişey
Senede 3-4 kez anca gıdecegın bır ev bence ezıyet
Temızlık falan bı ton iş
Yıl boyu calısıp köye gıdıp ev temızlerım
Iyy dusununce bıle tuhaf oluyrm
Cnm konunu mahvettım ozur dılerımEnisten oyle aileciki canim buraya kentsel dönüşüm gelse yerine 3 4 ev verecez deseler bu evde kardeleriminde hakki vad der onlara dagitir hatta bi tanesinide annesine babasina verir
Evlımısın cnmdört ev tipi var
son söz kadının olur dominant karakter
son söz erkeğin olur maço sadit kişilik erkek daha zordur baskın olunca
aile içi ortak kararlar alan en ideali budur iki tarafta zekidir aklı başında insanlardır
son karar felan yoktur tsraflar süŕkli bir çatışma halindedir kişilikleri hakkında yorum yapmıyayım ne olur ne olmaz
kararlar sizin hayatlar sizin nasıl size uygun ise
evvetttEvlımısın cnm