kaynananın eşyalarını ESKiTMiŞiZ :/

kızı evladıymış da oğlu saksıdan mı çıkmış ? ben bu kadınları anlamıyorum ya forumda hem kızı hem oğlu olanlar bana şu ayrımcılığı bir açıklasın.

Konum dışına niçin çıkıyorsunuz ki? Eğer bu merak sizin için derste başka konu açabilirsiniz boş yere yardımcı olacak biri var diye sevindim

kızı evladıymış da oğlu saksıdan mı çıkmış ? ben bu kadınları anlamıyorum ya forumda hem kızı hem oğlu olanlar bana şu ayrımcılığı bir açıklasın.

Şu an çok utanıyorum ne demek istediğinizi geç anladım özür dilerim görümceme eskide olsa eşya verip nübize vermemesi affedilir değil. Hem yarışmaya kazanırsak benim alın terim değil mi

Konum dışına niçin çıkıyorsunuz ki? Eğer bu merak sizin için derste başka konu açabilirsiniz boş yere yardımcı olacak biri var diye sevindim

nasıl konudan çıkmış oldum ki? derdinizi paylaşmaya çalıştım..

Şu an çok utanıyorum ne demek istediğinizi geç anladım özür dilerim görümceme eskide olsa eşya verip nübize vermemesi affedilir değil. Hem yarışmaya kazanırsak benim alın terim değil mi

olur öyle şeyler utanacak bir şey yok, işte ben de onu anlayamıyorum evlatsa o da evlat, illa katılcam mı diyo sizi mecbur mu bırakıyor ciddi ciddi yoksa ortaya bana eşya alsınlar diye laf mı atıyor? bir sorsanız biz olmasak eşyalarınız kaç yıl yaşayacaktı diye. ya da ben olsam derim bana misafirliğe geldiğiniz günleri sayarız öyle hesap yaparız annecim diye.

Ciddi ciddi eşya istiyor. Eyer taşınırda kendi evimizi düzersek kesin herşeyden onada alırız

Son düzenleme:
yaw geçmemişgünler, senin yazında ki imlaları takip etmekten konuya adapte olamıyorum mandıklı mı değil mi bilmiyorum da eyer katılırsan haber ver izleyelim

tencere kapak gelin kaynana

yarışmaya her isteyeni kabul edeceklerini zannetmiyorum.ayrıca o tür yarışmadaki yarışmacıların en azından çoğunun ajanslardan olduğunu düşünüyorum

O zaman hangi ajansa kaydolmamız gerekir bir fikriniz var mı?

siz gene programa baş vurun istiyorsanız ,ben o dediğin yarşmayı tesadüfen bir kez gördüm.açıkçası kişilerin gelin kaynana olduğuna dahi inanmıyorum

siz gene programa baş vurun istiyorsanız ,ben o dediğin yarşmayı tesadüfen bir kez gördüm.açıkçası kişilerin gelin kaynana olduğuna dahi inanmıyorum
cesaretimi toplayıp saç renginde değişiklik yapmak istiyorum, kına yaksam sizce doğal durur mu? Sindi bebekler gibi olmak istemiyorum,doğallıktan hoşlanıyorumda.

Aynen...Bir kere izledim,kavgada bile söylenmeyecek sözler duydum.
Bu insanların akrabası,komşusu,işarkadaşı yok mu,yüzlerine nasıl bakacaklar diye düşündüm.

Bu insanların akrabası,komşusu,işarkadaşı yok mu,yüzlerine nasıl bakacaklar diye düşündüm.

ben de çok kısa izledim.gerçek gelin kaynana olsalar o yarışmadan sonra kan çıkar

Ben seviyeli bi insanımdır eşimi ve kayınvalidemi utandırmam. Eşimde annesigili seçerse anasıdır derim alınmam. Benden önce o vardı sonuçta.değil mi

Ben seviyeli bi insanımdır eşimi ve kayınvalidemi utandırmam. Eşimde annesigili seçerse anasıdır derim alınmam. Benden önce o vardı sonuçta.değil mi

Ben kimsenin çıkıp kaynanama gününü göstereyim diyeceğini sanmıyorum.
O yüzden ya ajanstan geliyorlardır veya çekimden önce gaza getiriliyorlardır.
Azıcık atışın,biraz rekabet edin,şakalaşın gibi...Nasıl şakaysa artık.
Buna müsait olmayanları da zaten seçmezler.

Zaten seviyesiz insanlar değiliz. Ama eşyalar için rol de yapılabilir yani değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…