- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
kızı evladıymış da oğlu saksıdan mı çıkmış ? ben bu kadınları anlamıyorum ya forumda hem kızı hem oğlu olanlar bana şu ayrımcılığı bir açıklasın.
kızı evladıymış da oğlu saksıdan mı çıkmış ? ben bu kadınları anlamıyorum ya forumda hem kızı hem oğlu olanlar bana şu ayrımcılığı bir açıklasın.
Konum dışına niçin çıkıyorsunuz ki? Eğer bu merak sizin için derste başka konu açabilirsiniz boş yere yardımcı olacak biri var diye sevindim
Merhaba arkadaslar
Dogum gununu yaptik tabiki basbasa olmadigimiznicin aksilikler basimi birakmafi bi turlu kayinvalidem soba yanan odaya kremsantili pastai gotrnce misafrler gelmeden erimis resmen guzelim pasta tuhaf bir pasta olmus sonrada misafirlere rezil oldum diye tutturdu misafir dedigide kizi gelini ani tabaga koymamiz gereken pastayi tasa koyduk resmen
Esas gecenin buyuk olayi ayri eve cikma mevzusu bu mevzu bile beni cok mutlu etti ancak olana bakin dun tutturdu kayinvalde kaynana gelin programina katilalim diye yok biz esyalarini cok eskitmiiz ordan kim kazanirsa kazansin butun esyalar onun olcakms smdiki evdekileride gorumcme vercekmis bizde bir halinin ustunde oturcaz heralde benm hicbirseyim yok dediklerine bakarmisiniz ya ben yarismayada katilmak istemiyorum hayir diyo eskittiniz yerine koycaksiniz napicam ben
Şu an çok utanıyorum ne demek istediğinizi geç anladım özür dilerimgörümceme eskide olsa eşya verip nübize vermemesi affedilir değil. Hem yarışmaya kazanırsak benim alın terim değil mi
Yarışmaya katılmamız mandıklı mı?
Bence mandıklı, ama haber ver katılacağın gün, bütün işlerimi bırakıp seni izlicem.... :))
olur öyle şeyler utanacak bir şey yok, işte ben de onu anlayamıyorum evlatsa o da evlat, illa katılcam mı diyo sizi mecbur mu bırakıyor ciddi ciddi yoksa ortaya bana eşya alsınlar diye laf mı atıyor? bir sorsanız biz olmasak eşyalarınız kaç yıl yaşayacaktı diye. ya da ben olsam derim bana misafirliğe geldiğiniz günleri sayarız öyle hesap yaparız annecim diye.
Ciddi ciddi eşya istiyor. Eyer taşınırda kendi evimizi düzersek kesin herşeyden onada alırız
tencere kapak gelin kaynana
yarışmaya her isteyeni kabul edeceklerini zannetmiyorum.ayrıca o tür yarışmadaki yarışmacıların en azından çoğunun ajanslardan olduğunu düşünüyorum
O zaman hangi ajansa kaydolmamız gerekir bir fikriniz var mı?
cesaretimi toplayıp saç renginde değişiklik yapmak istiyorum, kına yaksam sizce doğal durur mu? Sindi bebekler gibi olmak istemiyorum,doğallıktan hoşlanıyorumda.siz gene programa baş vurun istiyorsanız ,ben o dediğin yarşmayı tesadüfen bir kez gördüm.açıkçası kişilerin gelin kaynana olduğuna dahi inanmıyorum
siz gene programa baş vurun istiyorsanız ,ben o dediğin yarşmayı tesadüfen bir kez gördüm.açıkçası kişilerin gelin kaynana olduğuna dahi inanmıyorum
Aynen...Bir kere izledim,kavgada bile söylenmeyecek sözler duydum.
Bu insanların akrabası,komşusu,işarkadaşı yok mu,yüzlerine nasıl bakacaklar diye düşündüm.
Aynen...Bir kere izledim,kavgada bile söylenmeyecek sözler duydum.
Bu insanların akrabası,komşusu,işarkadaşı yok mu,yüzlerine nasıl bakacaklar diye düşündüm.
Ben seviyeli bi insanımdır eşimi ve kayınvalidemi utandırmam. Eşimde annesigili seçerse anasıdır derim alınmam. Benden önce o vardı sonuçta.değil mi
Ben konularinizin gercek olduğuna inanmiyorum bizimle kafa buluyorsunuz.
Ben kimsenin çıkıp kaynanama gününü göstereyim diyeceğini sanmıyorum.
O yüzden ya ajanstan geliyorlardır veya çekimden önce gaza getiriliyorlardır.
Azıcık atışın,biraz rekabet edin,şakalaşın gibi...Nasıl şakaysa artık.
Buna müsait olmayanları da zaten seçmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?