- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
Birsey sorabilirmiyim ? bugunki yuzgorumlulugu konunuzda ciddimiydiniz ?
bu zamanda hala yuz gorumlulugu var mi ?:26:
Merhaba arkadaslar
Dogum gununu yaptik tabiki basbasa olmadigimiznicin aksilikler basimi birakmafi bi turlu kayinvalidem soba yanan odaya kremsantili pastai gotrnce misafrler gelmeden erimis resmen guzelim pasta tuhaf bir pasta olmus sonrada misafirlere rezil oldum diye tutturdu misafir dedigide kizi gelini ani tabaga koymamiz gereken pastayi tasa koyduk resmen
Esas gecenin buyuk olayi ayri eve cikma mevzusu bu mevzu bile beni cok mutlu etti ancak olana bakin dun tutturdu kayinvalde kaynana gelin programina katilalim diye yok biz esyalarini cok eskitmiiz ordan kim kazanirsa kazansin butun esyalar onun olcakms smdiki evdekileride gorumcme vercekmis bizde bir halinin ustunde oturcaz heralde benm hicbirseyim yok dediklerine bakarmisiniz ya ben yarismayada katilmak istemiyorum hayir diyo eskittiniz yerine koycaksiniz napicam ben
cesaretimi toplayıp saç renginde değişiklik yapmak istiyorum, kına yaksam sizce doğal durur mu? Sindi bebekler gibi olmak istemiyorum,doğallıktan hoşlanıyorumda.
Evlenmeseydiniz...........
kaçıyormuydu kocanız?
Bana da öyle gelmeye başladı tivi
ablacım varmı piskolojık problemlerin canın sıkıldı ve kk sardın demii ???
Evli değilim ama arkadaşın yerinde olsam yüzgörümlüğüm az diye değil eşim kibar bi hediye yerine damadın eniştesi gibi çeyrek taktı diye üzülürdüm herhalde.
bu ne alaka yahu konuyla
Konusma dili ile yazilir da, bu kadar yazilir mi?
Anladigim kadariyle kayinvalideniz esyalar icin size laf carpmis, yarismaya katilip yenileyelim demis...
Siz de ben istemiyorum diyorsunuz...
Birincisi neden onun esyalarini kullaniyorsunuz, daha sonra bunun lafini edebilecek potansiyeli en basta farketmediniz mi?
Eger imkaniniz varsa, yenileyin bir iki bir seyini...
Istemiyorsaniz da zorla yarismaya katmazlar herhalde...
Ne diyelim, buyuk gecmis olsun...
arkadaşlar şu yazdıklarınızdan ben kendimi sorumlu hissettim.
keşke daha once açılan bir konu neden hortlamıs diye kontrol etseydiniz diyecegim ama farketmemekte haklısınız açılmasından bu yana uzun bir zaman gecmemis.
bugun konu sahibine tam yazıyorken konu kapatıldı fakat hep farklı konular olsa da konu sahibi kk da alay konusu oluyor,
bir olur iki olur... ama bu surekli ise bir sorun var demektir. hem konuyu açanda hem de bizde.
önceki sayfadaki yorumumda yazdıgım gibi mesaj yollamakla ilgili bir sıkıntım oldugu icin konu sahibine yollayamadım.
bu konunun, genel konularıyla benzerlik tasıdıgını gordugum icin de yorumumu buraya yazdım.
ne yazık ki herkes kendi kucuk penceresinden bakıyor hayata. konu sahibinin yasadıklarını ve tepkilerini yadırgasak dahi o boyle gormus boyle biliyor. sorunları ele alış biçimi sert çıkılmayacak gibi degil... ama bu tavrımızın onda hicbir degisiklik yaratmadıgını gordum. bir suru kadın alay ederek kimseye bir katkı saglayamayız. daha onceki konularında yazdıklarıma bakarsanız emin olun sizden pek de farklı davranmadım... fakat biz de kendi dunyamızdan bakıyoruz aslında, simdiye kadar yapıcı bir sey yazmamısız, biraz konunun dısına cıkıp konu sahibinin dile getir(e)medigi soruna dair -görsek dahi- yorum yapmamısız.
öyleyse neden insanlar BDVde konu açsın ki? herkes sanalın verdigi rahatlıkla hem en özel sorunlarını paylasıyor hem de her elestiriyi göze alabiliyor. ama buna asagılanırcasına cumleler işitmek dahil olmamalı bence.
ilaveten, amacım kimsenin avukatlıgını yapmak degil. hele akıl hocalıgı hic degil. sadece konuları gördükce icim rahat etmedi.
bu yorumları gorunce ise suçlu hissettim, kendime "azıcık sabretseydin de mesajı belki birkaç saat sonra yollayabilirdin, simdi cok matah birşey mi yaptıgını sandın" desem de konuyu güncellemiş bulundum bir kere.
Bana kalirsa hakli oldugun noktalar var...
Ben burada bir sey yazarken oldugunca yapici olmaya, kalp kirmamaya calisiyorum...
Verdigim tepkiler de gayri ihtiyar-i o anda ki hislerim...
Bir arkadasim benzer durumla gelse hemen hemen hangi tepkileri vereceksem benzer tepkiler veriyorum...
Mustahak olan istisnai durumlar disinda...
Bu kisim benim adima olan kisim, bu bir savunma degil, sadece yeri gelmisken kendini ifade etme...
Arkadasin actigi konuya gelince de insanin kendi sinirlarini genisletmesi biraz kendi elindedir, en azindan yazi dilinde burada nasil bir uslup var diye bakilip, ozen gosterilebilinir...
Cok mu gerekli?, bence hayir...
Fakat ben bu konuyu okudugumda bu his uyaniyor bende, kayinvalidem beni yarismaya katmak istiyor dediginde sen de hayir de o zaman denmez de ne denir?
Neyse uzatmaya gerek yok, herkesin uslupu farkli sanirim, evet dalga gecmemek lazim, fakat yaklasim kisiden kisiye degisir, cunku dogru da goreceli...
Konu zaten bambaska bir yere gitmis ben de sasirdim, ben yanlis yere mi yazdim diye...
keşke daha once açılan bir konu neden hortlamıs diye kontrol etseydiniz diyecegim ama farketmemekte haklısınız açılmasından bu yana uzun bir zaman gecmemis.
bugun konu sahibine tam yazıyorken konu kapatıldı fakat hep farklı konular olsa da konu sahibi kk da alay konusu oluyor,
bir olur iki olur... ama bu surekli ise bir sorun var demektir. hem konuyu açanda hem de bizde.
önceki sayfadaki yorumumda yazdıgım gibi mesaj yollamakla ilgili bir sıkıntım oldugu icin konu sahibine yollayamadım.
bu konunun, genel konularıyla benzerlik tasıdıgını gordugum icin de yorumumu buraya yazdım.
ne yazık ki herkes kendi kucuk penceresinden bakıyor hayata. konu sahibinin yasadıklarını ve tepkilerini yadırgasak dahi o boyle gormus boyle biliyor. sorunları ele alış biçimi sert çıkılmayacak gibi degil... ama bu tavrımızın onda hicbir degisiklik yaratmadıgını gordum. bir suru kadın alay ederek kimseye bir katkı saglayamayız. daha onceki konularında yazdıklarıma bakarsanız emin olun sizden pek de farklı davranmadım... fakat biz de kendi dunyamızdan bakıyoruz aslında, simdiye kadar yapıcı bir sey yazmamısız, biraz konunun dısına cıkıp konu sahibinin dile getir(e)medigi soruna dair -görsek dahi- yorum yapmamısız.
öyleyse neden insanlar BDVde konu açsın ki? herkes sanalın verdigi rahatlıkla hem en özel sorunlarını paylasıyor hem de her elestiriyi göze alabiliyor. ama buna asagılanırcasına cumleler işitmek dahil olmamalı bence.
ilaveten, amacım kimsenin avukatlıgını yapmak degil. hele akıl hocalıgı hic degil. sadece konuları gördükce icim rahat etmedi.
bu yorumları gorunce ise suçlu hissettim, kendime "azıcık sabretseydin de mesajı belki birkaç saat sonra yollayabilirdin, simdi cok matah birşey mi yaptıgını sandın" desem de konuyu güncellemiş bulundum bir kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?