konu sahibi,
az once diger konunuda tam yazdım ama konu kapanmış sistem kabul etmedi.
mesaj atayım dedim ama nedense mesajlarım gitmiyor. yine aynı sorunu yaşadım.
orada yazdıgımı buraya kopyalıyorum sana. cunku tum konularını kapsayan bir sey yazmıstım zaten.
konuyu ilk gordugumde 5 çeyrekle deger ölçülmez mi desem, arkadaş çevreni degiştir mi desem bilemedim...
eski konularına da bakacak olursak hep benzer şeylerden yakınıyorsun, sürekli çekiştirip ittiren bir huysuz kv,
son zamanlarda ev yemekleri yapıp satarak aile ekonomisine katkıda bulunmaya başlamıştnı ama yemekten saç çıktıktan sonra ne oldu bilmiyorum...
kocanı hem seviyor ilgilenmek istiyor hem de bunu yaptı şunu yaptı diyen arkadaşlarına uyum saglamaya çalıştıgından hangi konuda sorun çıkaracagını şaşırıyorsun...
kelimeleri zaten yanlış kullanıyorsun (bazı arkadaslar egitim seviyesi demiş ama bu bahane degil) kk mesaj bölümü zaten yanlış yazılanların altını çiziyor, kaç kere burada insanlar dalga geçti (bu tavrı yanlış buluyorum ama sen de aynı yanlışla devam ediyorsun) en azından bundan sonra tekrarlamayayım onlara fırsat vermeyeyim diyip yazdıgın ekrandaki kırmızıları düzeltsen...
sevgili konu sahibi,
çevrenin dolduruşuna milletin saatiyle bilekligiyle gaza gelme. senin eşinin sadakati belki onlarınkinde yok.
eger eşinle ilgili gerçekten sorun gördügün ciddi şeyler varsa paylaş buradaki insanlar sana gerçekten destek olmaya çalışırlar.
fakat canın sıkıldıkça yazdıgın konuları kimse ciddiye almıyor, sen yedigin laflarla kalıyorsun. gerçekten üzülüyorum.
alınma ama daha önce paylaştıgın sorunları da göz önüne alacak olursak saf biri oldugunu düşünüyorum. ve çevren dedikoducu kurnaz kadınlarla dolmuş. kaynanan da senin saflıgını bildiginden olur olmaz sana çıkışıyor sürekli hor görüyor...
çocugun var mıydı hatırlamıyorum ama bir gün anne olacaksın, böyle devam edersen oglun kızın seni parmagında döndürür ya da sen hırsını alamadıkça sürekli onları döversin...
birazcık hayatına çeki düzen vermeye çalış. ne güzel çalışmaya başlamıştın...
olur olmaz konuları sorun haline getirmekten vazgeç. ya da kafana takıyorsan da sana hakaret eden insanlara (forumda veya evde kaynanan vs ) artık cevap ver, kendini savunmayı ögren. ama körü körüne degil...
buraya yazabildigine göre elinin altında internet var, her gün bir konu hakkında aile evlilik vs bunlarla ilgili cok guzel yazılar var onları oku. iletisim nasıl kurulur, nasıl kendinizi ezdirmezsiniz, nasıl hoşgörülü olursunuz diye uzmanlar kısa kısa yazılar hazırlayıp internette paylaşıyorlar. kadın kulubunun sitesinde de var bunlardan. artık kafanı bulandıran şeyleri dinlemek yerine seni aydınlatacak güzel şeyler oku...