Esiniz bayramda gidelim diyorsa zaten bi yarim saat 1 saatligine ugrarsiniz o gelse de gelmesede. Ama muhakkak soyleyin. Hatta esinizin yaninda soyleyin. Aldiginiz yere gidelimde degustirelim bunu tasi dusuk diyin. Ben giderim falan derse de beraber gidelim modellere de bakariz diyin. Ama kullanilmisi katmayin bence. Siz kucuk dusersiniz cok belli olur. Kimse kimseye hediye almadi ayiplamaz. Ama kupe gibi hijyen gerektiren seylerde gereksiz bir yalan olmus.Kızlar kaynanamla küstüm konuşmuyordum.Neyse bir aydır 3ncüye geldi güya torununu sevmeye geliyor ikimiz konuşmuyoruz son gel geldiğinde kızıma küpe almış dedi ki ilk küpesi benden olsun iyi gerek yoktu daha erken ama Teşekkürler dedim yine de sonra kaynanam gitti.Küpeye baktım kulak takma yerinde kullanılmış gibiydi biraz daha dikkat ettim tek taşı da düşmüş ama iyice bakmadan anlaşılmıyor görümcemden de bir kız torunu var onun olduğunu düşünüyorum o kullandı onu benim bebeğime getirdi ona muhtemelen yenisini alır ama benim çok sinirim bozuldu neden kullanılmış küpeyi getiriyor ya da hadi getiriyor neden ona aldım vs diye yalan söylüyor zaten gelmesinin tek nedeni de bayram yaklaşıyor ona gidelim diye çünkü onun için akrabaları çok önemli niye gelmediler dicekler diye bizle arayı yapmaya çalışıyor ben bıktım artık söylesem mi birdaha gelince anladığımı ?
Not: Kesinlikle derdim küpe değil.Sadece Bebeğimi böyle kullanması ve diğer torununun eskilerine layık görmesi beni sinir ediyor.
Ya şu koca koca anane babane olmuş kadınlar yalan söylüyor ya sinir tepeme çıkıyor. Kesinlikle ima et kullanilmis olduğunu anladigini. Nereden aldiysan iz söyleyin değiştirelim kullanilmis satmislar diyeblrsn.Kızlar kaynanamla küstüm konuşmuyordum.Neyse bir aydır 3ncüye geldi güya torununu sevmeye geliyor ikimiz konuşmuyoruz son gel geldiğinde kızıma küpe almış dedi ki ilk küpesi benden olsun iyi gerek yoktu daha erken ama Teşekkürler dedim yine de sonra kaynanam gitti.Küpeye baktım kulak takma yerinde kullanılmış gibiydi biraz daha dikkat ettim tek taşı da düşmüş ama iyice bakmadan anlaşılmıyor görümcemden de bir kız torunu var onun olduğunu düşünüyorum o kullandı onu benim bebeğime getirdi ona muhtemelen yenisini alır ama benim çok sinirim bozuldu neden kullanılmış küpeyi getiriyor ya da hadi getiriyor neden ona aldım vs diye yalan söylüyor zaten gelmesinin tek nedeni de bayram yaklaşıyor ona gidelim diye çünkü onun için akrabaları çok önemli niye gelmediler dicekler diye bizle arayı yapmaya çalışıyor ben bıktım artık söylesem mi birdaha gelince anladığımı ?
Not: Kesinlikle derdim küpe değil.Sadece Bebeğimi böyle kullanması ve diğer torununun eskilerine layık görmesi beni sinir ediyor.
bunu aldığınız yere geri götürün isterseniz çünkü hem taşı düşmüş hem de kullanılmış gibi duruyor deyin verin eline.
Ben de cok seyi yuttum sonra lohusayken bir patladım benim bebeğime de ilk torun olmasına rağmen en az 25yılık leş gibi rutubet içinde bir bebek yastığını eşimden kalan leke içinde eski bir bebek battaniyesini elime tutuşturmuştu kv al bunları kullanırsın diye.Annem hevesle neler hazırladı neler aldı üstelik bizim tarafın 3. torunu kızım. Kv bu tavrı beni cok kırıp üzmüştü ama şimdi gülüyorum çünkü onları tanıdım.Siz de alışırsınız size ya da bebeğinize bir tavır değil bu aslında kendilerine saygısı olmayan insanların bize saygısını bekleyemeyiz.O zaman demiştim keşke pazardan 5 liraya temiz bir yastık alsaydın da bunu bana vermeseydin diye olay maddiyat olayı değil sizi cok iyi anlıyorum değer verilmediğini düşünüyorsunuz.Kızlar kaynanamla küstüm konuşmuyordum.Neyse bir aydır 3ncüye geldi güya torununu sevmeye geliyor ikimiz konuşmuyoruz son gel geldiğinde kızıma küpe almış dedi ki ilk küpesi benden olsun iyi gerek yoktu daha erken ama Teşekkürler dedim yine de sonra kaynanam gitti.Küpeye baktım kulak takma yerinde kullanılmış gibiydi biraz daha dikkat ettim tek taşı da düşmüş ama iyice bakmadan anlaşılmıyor görümcemden de bir kız torunu var onun olduğunu düşünüyorum o kullandı onu benim bebeğime getirdi ona muhtemelen yenisini alır ama benim çok sinirim bozuldu neden kullanılmış küpeyi getiriyor ya da hadi getiriyor neden ona aldım vs diye yalan söylüyor zaten gelmesinin tek nedeni de bayram yaklaşıyor ona gidelim diye çünkü onun için akrabaları çok önemli niye gelmediler dicekler diye bizle arayı yapmaya çalışıyor ben bıktım artık söylesem mi birdaha gelince anladığımı ?
Bozdur daha güzelini al,geldiginde elbet fark edecektir kulağında ve kesin sorar işte tam o anda öldürücü darbeyi indirKızlar kaynanamla küstüm konuşmuyordum.Neyse bir aydır 3ncüye geldi güya torununu sevmeye geliyor ikimiz konuşmuyoruz son gel geldiğinde kızıma küpe almış dedi ki ilk küpesi benden olsun iyi gerek yoktu daha erken ama Teşekkürler dedim yine de sonra kaynanam gitti.Küpeye baktım kulak takma yerinde kullanılmış gibiydi biraz daha dikkat ettim tek taşı da düşmüş ama iyice bakmadan anlaşılmıyor görümcemden de bir kız torunu var onun olduğunu düşünüyorum o kullandı onu benim bebeğime getirdi ona muhtemelen yenisini alır ama benim çok sinirim bozuldu neden kullanılmış küpeyi getiriyor ya da hadi getiriyor neden ona aldım vs diye yalan söylüyor zaten gelmesinin tek nedeni de bayram yaklaşıyor ona gidelim diye çünkü onun için akrabaları çok önemli niye gelmediler dicekler diye bizle arayı yapmaya çalışıyor ben bıktım artık söylesem mi birdaha gelince anladığımı ?
Kızlar kaynanamla küstüm konuşmuyordum.Neyse bir aydır 3ncüye geldi güya torununu sevmeye geliyor ikimiz konuşmuyoruz son gel geldiğinde kızıma küpe almış dedi ki ilk küpesi benden olsun iyi gerek yoktu daha erken ama Teşekkürler dedim yine de sonra kaynanam gitti.Küpeye baktım kulak takma yerinde kullanılmış gibiydi biraz daha dikkat ettim tek taşı da düşmüş ama iyice bakmadan anlaşılmıyor görümcemden de bir kız torunu var onun olduğunu düşünüyorum o kullandı onu benim bebeğime getirdi ona muhtemelen yenisini alır ama benim çok sinirim bozuldu neden kullanılmış küpeyi getiriyor ya da hadi getiriyor neden ona aldım vs diye yalan söylüyor zaten gelmesinin tek nedeni de bayram yaklaşıyor ona gidelim diye çünkü onun için akrabaları çok önemli niye gelmediler dicekler diye bizle arayı yapmaya çalışıyor ben bıktım artık söylesem mi birdaha gelince anladığımı ?
Kızınızın kulağına takılcak bir şeyi tabi ki de inceleyeceksiniz. Hijyen bu. Kıyafeti bile aldıktan sonra bakıp yıkayıp ütüleyip öyle giydiriyoruz, insanlar ne garip. Neden inceledin demişler ben de bu kadar hastalıklı çocuk nereden çıkıyor diyorum demek bu tip insanların çocukları yazık üzüldüm.
Dikkatli kullanılmadıysa bir ziynetin kullanılıp kullanılmadığı kesinlikle belli olur, siz dikkatlisiniz diye suçlu mu olacaksınız daha neler. Domatesi seçen insanlar neden inceliyosun diyo pes. Eskiyle yeniyi ayırt edemeyecek değilsiniz herhalde. Görümcenizin kızının mıdır kimindir bilemem ama kesinlikle takmayın ve aldığı yerden değiştirmesini talep edin. Hatta mümkünse birlikte gitmeyi teklif edin.
Taş öyle bir yerden düşmüş ki ilk baktığımda zaten ben bile o kadar incelememe rağmen anlamadım kutusuna koydum sonra farkettim muhtemelen onlarda öyle fark etmediler bir yandan haklısınız şüphelenmiycegim biri olsa bende didik didik incelemem koyarım kenara ama dedim ya güveniyorum onlara o yüzden inceledim ve tahmin ettiğim gibi de çıktı.Pardon da ben yeni sandığım bir şeyi incelemem konu sahibi heme nasıl şüphelenmiş 2. el olduğundan da incelemiş ona takıldım ve muhatabım konu sahibi. Ayrıca domates seçmekle aynı kefeye koymanız gerçekten çok ilginç gülüyorum. Konu sahibi resmen bir açık yakalamak için bakmış. Terbiyenizi takının hastalıklı falan haddiniz değil sizin bunu söylemek. Bne bebek bakıcılığı da yaptım hanımefendi gayette güzel baktım. Kuyumcudan yeni alındığı sanılan bir takı niye o kadar incelensin ve hemen de takmayacakmış çocuğa zaten koyarım bir kenara. Taşı düşmüş madem görümcesi anne bunun taşı düşük bir tanesinin anlar demez mi, kaynanın küçük çocuğu da yok görümce neden versin küpeyi ona araları da kötü kızının altın küpesini geline neden versin mantıksız değil mi. İstemiyorsa takmaz bu kadar basit. Bana laf sokacağınıza konuya yorum yapın bilmiş hanımefendi
Kesinlikle işte değer niye verilmiyor sabinin suçu ne neden diğerinin eskisini kullansın alt tarafı küpe ya hiç alma ya da alıyorsan gerçekten içinden gelerek al getir ama hep niyetleri farklı gerçekten bu durum çok canımı sıkıyor.Ben de cok seyi yuttum sonra lohusayken bir patladım benim bebeğime de ilk torun olmasına rağmen en az 25yılık leş gibi rutubet içinde bir bebek yastığını eşimden kalan leke içinde eski bir bebek battaniyesini elime tutuşturmuştu kv al bunları kullanırsın diye.Annem hevesle neler hazırladı neler aldı üstelik bizim tarafın 3. torunu kızım. Kv bu tavrı beni cok kırıp üzmüştü ama şimdi gülüyorum çünkü onları tanıdım.Siz de alışırsınız size ya da bebeğinize bir tavır değil bu aslında kendilerine saygısı olmayan insanların bize saygısını bekleyemeyiz.O zaman demiştim keşke pazardan 5 liraya temiz bir yastık alsaydın da bunu bana vermeseydin diye olay maddiyat olayı değil sizi cok iyi anlıyorum değer verilmediğini düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?