Kaynananın her yaptığı batıyor

Eşin için ne fedakârlık yaptın? Meraktan soruyom.
Erkeklere fedakârlık yapinca kıymetin düşüyor bırak o senin için fedakârlık yapsın. Bak hayatın en ufak noktasında bile bu gecerli. Hani tuzluk tam ortadadır sana tuzlugu uzatır mısın dediginde sen canım tuzluk tam ortada sen al diyebilmek..
Hatta senin nazlanman canım belim ağrıyor evi sen süpür vs. "Senin için" biseyler yapıyor oldugunu bilmek onun sana olan sevgisinj arttırır. Biz kadınların eskerimizi çok sevmesjnin ama onlarin bizi çok da tinlamamasının sebebi bu galiba. Yani ben esimde öyle hissettim.
Ne zaman biraz aciz rolü yapip ondan tatlı dille yardım istesem kendini kahraman kurtarıcı falan sanıyor ve bana sevgisi artıyor

eşinize sakın ola annesini kötülemeyın
hep ıyıyı oynayın ya da sessız kalın

benım kv min taktiği bu şekilde ve hep kazanır

haklısınız. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarsın o zaman.

Yarin birgun sizinde oglunuzun karisi oglunuzu size kiskanirsa nasil olyr? Seni bilmem ama ben o geıini 1kaşik suda bogarim annesi oglundan birseyler istemesi sucmu?hemde kadin yaşli.yaşlilar cocuk gibi oluyor.sorun sizde.ben başka sorun goremiyorum

Kaynanam baslıklarını gorunce direk dalıyorum konuya bende sevmyo gız yalnız değilsn benm kv ayrmya calşıyo bde bizi pis cadı bnde eşime soyledm anneni sevmyorum senn annen de olsa saygım yok yeter artk dedm gtmiom da kvgle konşmuyomda kafam rahat bnm eşmde gunde 10 kere konuşur bnde merak edyorm ne koşuyosnz die saanane dio bde

sen oğlun olursa ve onu yetiştirip evlendirdiğinde eşi yüzünden öpemeyeceğini düşünsen? insanın oğlu her yaşta bebeğidir annene gidince sana sevgi göstermiyor mu annen?
laf sokma konusunda haklısın

Benim annem oğlunu hep karısının yanında görmek ister el ele tutuşun karşıma oturun der. Yemeklerini önüne getirir. Hatta yatılı geldiklerinde banyoya filan girecekleri zaman babamı alır markata pazara gider. Gelininede kızım biz 1-2 saat gelmeyiz rahatça dinlenin der. Bi oğlunu öperse iki gelinini öper.

ama eşimde buna zemin hazırlıyor. Yemeğe gideriz annesinden saklar, tatile gideriz annesinden saklar. Benden utanıyormusun. eşinim senin diyorum. Annemi üzmeyelim boşver diyor.

Eşiniz daha göbek bağını kesip atamamış annesinden. Adam böyle davranırsa siz daha çok üzülürsünüz.

Kuma gibi bahsettiğiniz kişi annesi.
Sevdiğiniz adamı dünyaya getiren kişi
Bence kendinizi biraz motive edin, yoksa hayat bu şekilde çekilmez

Kuma gibi bahsettiğiniz kişi annesi.
Sevdiğiniz adamı dünyaya getiren kişi
Bence kendinizi biraz motive edin, yoksa hayat bu şekilde çekilmez

Kuma diye bahsetmiyorum diğer yorumları okursanız aydınlanırsınız.

ama eşimde buna zemin hazırlıyor. Yemeğe gideriz annesinden saklar, tatile gideriz annesinden saklar. Benden utanıyormusun. eşinim senin diyorum. Annemi üzmeyelim boşver diyor.
Ay bende saklamasını istiyorum ama benim eşimde tam tersi lavaboya gitsek herşeyi anlatır böylesi daha iyi bence :)

Aynı benim kayınvalidem hep başımın üstünde yeri var

Ayni benim esim. Ben sabredip bekliyorum esimin birgun benden yana olmasini bazen o kadar haksizlik yaptiki bana kaynanam gitti yine ondn ozur diledi. Hamileyken az aglatmadi beni kaynana esim yinede sen gelinsin katlanacaksin alttan alacaksin dedi sabrediyorum ama sabrettikce birikiyor ve esim bunu görmüyor

Bunu bir koca nasil soyler

@acemikatibe bekar abiniz/erkek kardesiniz var mi
Saka bir yana umarim yengeniz kadar sansli olurum kv konusunda

piskKo soyler anam soyler anasindan ailesinden baska bisey dusunmeyen adam soyler. Hatta gider senin adina ozur bile diler. Ben fazla kurcalamiyorm bide noldu ne dedilee diye benim hakkimda ne diyorlar diye ogrensem isin icinden cikamicam. Benimkide sagoksun beni hic savunmaz

Onun için fedakarlık yapmışsındır elbette. Ama sonuçta dokuz ay karnında bulantılarla,sancılarla,kramplarla taşımadın. Yada dayanılması zor acılarla doğurmadın. Veyaa sabahlara kadar gazıyla aç mı kaldı neden uyumuyor derdiyle günlerce 2-3 saatlik uykuyla da gezmedin. Ateşlenince sabahlamadın yada kızamık döktüğünde. Yani onun hayatında olduğun Zaman boyunca yaptığım fedakarlıkla beklediğin seyleri kv nin yaptığı fedakarlıklarla kıyaslarsan annesine gösterdiği ilgiyi çok bulmazsın belki

maalesef her kayınvalide annen gibi olamıyor benimki dahil. ama bunu yine de sadece eşini öptüğü için kıskandığını söylediğinden dolayı yazdım. gelinine aynı ilgiyi gösteremiyor olabilir sevmiyor da olabilir ama bu oğlundan ayrılması için bir sebep değil sizi ayırmaya çalışmadığı sürece. ben kayınvalidem beni öpsün sevsin istemem açıkçası o kadar da yakın hissetmiyorum ama eşimi istediği kadar sevsin. içinden nasıl geliyorsa öyle yapsın kötü niyetli olmadığı sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…