• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananın ortalığı karıştırması

Bir elalemin nasıl ortalığı karıştırdık. adlı türk filmini daha izlemiş olduk.
Allah ıslah etsin.
Aynen öyle ben kv evine gidince kardeşleri almışlar kaynimi hepsi biseyler söylüyorlar.Kv atiyoda atiyo bende zaten eşiyle problemli ne olsun yani boşansinlar mi dedim.Kv ben karışmam dedi daha nasıl karisacaksa

ama bu şekilde de olmaz ki, çocukların da psikolojisini bozar bu kadın ki çocuğu düğün günü ağlatmış işte.
bence eşleriniz biraz mantıklı düşünsün.
sizin veya eltinizin ailesi eşlerinizi uyarmıyor mu, bu şekilde olmaz, yazık ediyorsunuz demiyor mu?

ay çok üzüldüm çocuğa ya.
Ïnanin bende çok üzüldüm 2 tane oğlu var eltimin ve çocuklar çok etkileniyor

Böyle konuları okuyunca bu devirde böyle zıır cahil insanlar var mı diye üzülüyorum gerçekten.
Türkiye aşamadı bunları aşamadııı.
Neyazikki halen annemiz diyorlar.Kv ne diyor bide eşime beni zamaninda kayinlarim dövdü diyor.Yani eşime eltimi dövmesi için teşvik ediyor.Eşim tabiki de el kaldırmaz ama eşimle eltimi kavga etmeye resmen teşvik ediyor

Kaynanayı napmalı ... Bugünün yarını var belli olmaz oyuncu duzenbaz insanlar kimse zorla gelmedi oglunuza ama işte demiyor bunlar oğlum mutlu olsun demiyolar allah yardımcımız olsun bu cinsten bi de bende var yapacak bişey yok malesef benden Irak cehenneme direk napıyım ama oğlum yok olursa asla böyle olmam mutlu olsunlar yeter

Evet evet o bayılma değil şov çocuklarını etkileme amaçlı bizde de var o bi de şu olur gelin suçlu ama erkek olduğu halde böyle insanların damatlarida suçlu yani aile iyi mükemmel dışardan gelenler kötü

Kaynanayı napmalı ... Bugünün yarını var belli olmaz oyuncu duzenbaz insanlar kimse zorla gelmedi oglunuza ama işte demiyor bunlar oğlum mutlu olsun demiyolar allah yardımcımız olsun bu cinsten bi de bende var yapacak bişey yok malesef benden Irak cehenneme direk napıyım ama oğlum yok olursa asla böyle olmam mutlu olsunlar yeter
Allah hepimize sabir versin çok zor bir durum

Evet evet o bayılma değil şov çocuklarını etkileme amaçlı bizde de var o bi de şu olur gelin suçlu ama erkek olduğu halde böyle insanların damatlarida suçlu yani aile iyi mükemmel dışardan gelenler kötü
Evet biz zaten annelerini bunca sene idare etmeye çalıştık ama kadın daha çok üstümüze geliyor her seferinde.Daha bu olayın içinde ne çirkinlikler varda uzatmak istemedim

Back
X