Kaynananız çoçuk baskısı yaparsa

Hıc sorma, onun hemen olmus belli ki. Bu tip kafalar soyle oluyor genelde, sevıstık oldu. Sevisince olur cunku?
Halbuki mucizenin ya kendısı hamıle kalabilmek, gel de anlat.
Ay ben bu konuda çok dertliyim hiç konuyu dağıtmayayım 😂😂

Sevısmıyor olabilirsiniz, sevisin bence?
Sevisince oluyor cunku hemen 🤗

Konu sahıbı, sende ustunde baskı hissetme hıc hayatına kocana bak.
Valla sevişiyoruz diye biliyorum ama belki doğru mu yapmıyoruz acaba 😂😂
Bir de müthiş önlemlerle korunarak deneyeceğim
En kötü huniyle hortumla yapan vardı çocuğu
Allahtan seçenek çok 😂😂😂

Sorarsa hayirlisi ne zamansa o zaman olur ins deyip gec bence. Uzun uzun aciklama yapma. Ister ilk torunlari olsun ister 8. Farketmiyor ki bunlarda hep bir sorma modundalar.
Benim 1 oglum var 2. ci baskisini iliklerime kadar hissettiriyorlar sagolsunlar 🥴 Annemi hallediyorum kv dem hortluyor, onu hallediyorum copleri almaya gelen abla basliyor 2. yi yapmiyor musun 🙄
Bende cok doluyum kusura bakma 😂
Hahahhaha ay aynen iyi güldüm🤣

Ben de uzun süre vajinismusluydum haliyle çocuk olmadı. İlk zamanlar kv bana da çocuk yok mu falan diyordu sonra birden hiç konusunu açmadı meğerse eşim konuşmuş annesiyle "çocuk meselesine karışmayın hazır olduğumuzda zaten yapıcaz bi sorun yok olmasını istesek olur" gibi. Ondan sonra rahat ettim. Yani eşiniz net bir şekilde tavrını koysa üstünüze gelemezler. Aslında büyüklerin çocuk konusunu bu kadar ısrar etmelerinin sebebi bi sorun olup olmadığını anlamak. Alt metinde bu yatıyor gibi geliyor bana

Sorarsa hayirlisi ne zamansa o zaman olur ins deyip gec bence. Uzun uzun aciklama yapma. Ister ilk torunlari olsun ister 8. Farketmiyor ki bunlarda hep bir sorma modundalar.
Benim 1 oglum var 2. ci baskisini iliklerime kadar hissettiriyorlar sagolsunlar 🥴 Annemi hallediyorum kv dem hortluyor, onu hallediyorum copleri almaya gelen abla basliyor 2. yi yapmiyor musun 🙄
Bende cok doluyum kusura bakma 😂
Hahahahaha ilki yapanda kurtulamıyor bunlardan desene 😂

Asla söylemeyin birşey, bu sefer bizim gelinin çocuğu olmuyor diyecek o tip var onda belli. Anlamamazliga gelin, tii ye alın. Bir yandan çocuk için kimseye söylemeden birşeyler yaparsınız. Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş 🙏

Valla sevişiyoruz diye biliyorum ama belki doğru mu yapmıyoruz acaba 😂😂
Bir de müthiş önlemlerle korunarak deneyeceğim
En kötü huniyle hortumla yapan vardı çocuğu
Allahtan seçenek çok 😂😂😂
Giggles sana soruyorlar mı cocuk yapmayacak mısınız, yapın diye?

Asla söylemeyin birşey, bu sefer bizim gelinin çocuğu olmuyor diyecek o tip var onda belli. Anlamamazliga gelin, tii ye alın. Bir yandan çocuk için kimseye söylemeden birşeyler yaparsınız. Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş 🙏
Allah razı olsun.. inşallah 🤲

Bizimkiler çok çılgın ilk aylardan beri soruyorlar 😂
Bana boyle bebek sorusu ile geldiklerinde, dusunmuyorsunuz dı mı seklinde geliyorlardı.
Olmuyor mu diyecek cesaretleri olmuyordu.
Dusunmuyorsunuz dı mı? Dediklerinde, yo dusunuyoruz ama ben kısırım dıyıp cayımdan bir yudum cekıyordum south park sessizliği oluyordu. Sjsjsjsjsjsjs

Bana boyle bebek sorusu ile geldiklerinde, dusunmuyorsunuz dı mı seklinde geliyorlardı.
Dusunmuyorsunuz dı mı? Dediklerinde, yo dusunuyoruz ama ben kısırım dıyıp cayımdan bir yudum cekıyordum south park sessizliği oluyordu. Sjsjsjsjsjsjs
Çok iyi fikir 🤔

Kapppakkk 🤣🤣

Valla kızlar ben zaten 3 sene istemiyordum.
Sonra vajinismus filan derken 2 yıl oldu onu yendim şimdide pcos olduğumu öğrendim.
Belki çalişsam bu kadar gözüne batmazdım ama batıyo gibiyim sanki herkes oturmuş benim çoçuk haberimi bekliyormuş gibi hissediyorum ne tuhaf kötü bi psikolojik baskı.
Gerçekten yaşamayan zırt pırt çoçuk soruyor.
Çalışmıyorum diye çoçuk yapmalıymışım gibi tam tersi çalışmıyorum daha çok eşimle gezip tozuyorum yani tadını çıkarıyorum 😒
Napim yani nasipten öte yol yok Allah ne zaman yazdıysa 🤲

Bana boyle bebek sorusu ile geldiklerinde, dusunuyorsunuz dı mı seklinde geliyorlardı.
Benim favorim sizden çocuk bekliyorum diyenler
Sana noluyor acaba oluyorum oturduğu yerden sipariş veriyor 😂
Sizin taktik de güzelmiş ama akrabaların içinde ciddiye alıp ölen olur diye korkuyorum üstüme kalmasın
Hem kısır hem katil 😂

Paylaşma, kısmet şu ara düşünmüyorum pandemiden dolayı vs de geçiştir

Back
X