- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
Hahahahaha ilki yapanda kurtulamıyor bunlardan desene![]()
Yok ya kara delik gibiler sen ne oldugunu anlayamadan bir anda hoop bir bakiyorsun yutmuslar bile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaha ilki yapanda kurtulamıyor bunlardan desene![]()
Ben en çok o kısma şaşırdım zatenValla kızlar ben zaten 3 sene istemiyordum.
Sonra vajinismus filan derken 2 yıl oldu onu yendim şimdide pcos olduğumu öğrendim.
Belki çalişsam bu kadar gözüne batmazdım ama batıyo gibiyim sanki herkes oturmuş benim çoçuk haberimi bekliyormuş gibi hissediyorum ne tuhaf kötü bi psikolojik baskı.
Gerçekten yaşamayan zırt pırt çoçuk soruyor.
Çalışmıyorum diye çoçuk yapmalıymışım gibi tam tersi çalışmıyorum daha çok eşimle gezip tozuyorum yani tadını çıkarıyorum
Napim yani nasipten öte yol yok Allah ne zaman yazdıysa![]()
Işte favorimBana boyle bebek sorusu ile geldiklerinde, dusunmuyorsunuz dı mı seklinde geliyorlardı.
Olmuyor mu diyecek cesaretleri olmuyordu.
Dusunmuyorsunuz dı mı? Dediklerinde, yo dusunuyoruz ama ben kısırım dıyıp cayımdan bir yudum cekıyordum south park sessizliği oluyordu. Sjsjsjsjsjsjs
south park düşürdün aklima gece geceBana boyle bebek sorusu ile geldiklerinde, dusunmuyorsunuz dı mı seklinde geliyorlardı.
Olmuyor mu diyecek cesaretleri olmuyordu.
Dusunmuyorsunuz dı mı? Dediklerinde, yo dusunuyoruz ama ben kısırım dıyıp cayımdan bir yudum cekıyordum south park sessizliği oluyordu. Sjsjsjsjsjsjs
Bu tarz sorunları birileriyle paylaşmak her zaman pişmanlık getirir net. Ben vajinismus olduğumu kendi aileme hata kaza söyledim maalesef ve o dönem beni o kadar yıprattılar ki... Kendi canım kanım dediğim ailemden olmadık psikolojik baskı gördüm.bizimkiler de o kadar baskı yaptıkı o dönemde ben zaten tedavi göruyordum.
baskilara dayanamayip soyledik, pişman oldum.
her gün arayip başkasinin cocugunu seviyoruz diye telefonla tacize başladilar.
en sonunda laf sokmak zorunda kaldım.
kendi oğullarinda da problem oldugu anlasilinca sesleri tamamen kesildi.
yani bana kalirsa hiç soylemeyin.
herkes derde ortak olmayabiliyor, bir yarada onlar açıyor.
aynen öyle, en yakinlarin bile en hassas noktandan vurmaya calisiyor işlerine gelmeyince,biraz ters düşünce.Bu tarz sorunları birileriyle paylaşmak her zaman pişmanlık getirir net. Ben vajinismus olduğumu kendi aileme hata kaza söyledim maalesef ve o dönem beni o kadar yıprattılar ki... Kendi canım kanım dediğim ailemden olmadık psikolojik baskı gördüm.
Zaten uğraştığın şey yıpratıcı bir de insanların akıl vermesiyle yargılamasıyla uğraşıyorsun
Ya di mi? Neden en özel sağlık durumunu paylaşasın ki? Kaynanamı severim ederim iyi insandır ama o kadar sevdiğim insanı büyütmüş etmiş allah razı olsun benim için ondan ötesi değil. yok kaynanam anamdır babamdır başımın tacıdır dert ortagımdır olayları bana cok komik geliyor.Kadın belki dert etmiyor bu durumu, ortak olacak olsa teyzeye ona buna yayar mı kaynana?
Derdin varsa annenle paylas konu sahıbı.
Kaynanan senın dert ortagın degıl, olmayacakta
Hele bir ters dusmeyegor.Ya di mi? Neden en özel sağlık durumunu paylaşasın ki? Kaynanamı severim ederim iyi insandır ama o kadar sevdiğim insanı büyütmüş etmiş allah razı olsun benim için ondan ötesi değil. yok kaynanam anamdır babamdır başımın tacıdır dert ortagımdır olayları bana cok komik geliyor.
Maşallah zihnine hayranımBacım sen kv düğününde dronlu çekim yapmadı diye kızgındın görüşmeyecektin ne ara kv nin torun özlemi çekmesini takar oldun![]()
Olsun, bebegıne dronla cekım yaptırır belkıMaşallah zihnine hayranım
Valla hassas noktama vurdu napalım takar olduk
Bunu herkes soruyorsa biraz sizden yüz buluyorlardir. Bana da soran embesiller oluyordu, gözlerinin içine bakıp cevap vermiyordum. Niye embesil diyorum çünkü erkek kardeşimin yanında "bebek yok mu, bu ne biçim evlenmek" demişti biri. KV ugursuzunun ısrarını hadsizligini saymıyorum bileValla kızlar ben zaten 3 sene istemiyordum.
Sonra vajinismus filan derken 2 yıl oldu onu yendim şimdide pcos olduğumu öğrendim.
Belki çalişsam bu kadar gözüne batmazdım ama batıyo gibiyim sanki herkes oturmuş benim çoçuk haberimi bekliyormuş gibi hissediyorum ne tuhaf kötü bi psikolojik baskı.
Çalışmıyorum diye çoçuk yapmalıymışım gibi tam tersi çalışmıyorum daha çok eşimle gezip tozuyorum yani tadını çıkarıyorum
Aynen öyle saygıda kusur etmem, makineye girmeyen tencerelerini durularım adam olana cok bile sjdjd. Ve evet iyi kaynana yoktur, arkanda duran-durmayan koca vardır diye düşünüyorum. Eşin arkandaysa kadın teksas katliamcısı olsa bile süt dökmüş kediye döner.Hele bir ters dusmeyegor.
Seversin saygını gosterırsın, yardımını yaparsın yeri gelir ama okadar. Anam babam dert ortagım, canımınıcı.
Benım ıcın hepsi laf-ı guzaf.
Bu ne bicim evlenmek ne demekmıs ya?Bunu herkes soruyorsa biraz sizden yüz buluyorlardir. Bana da soran embesiller oluyordu, gözlerinin içine bakıp cevap vermiyordum. Niye embesil diyorum çünkü erkek kardeşimin yanında "bebek yok mu, bu ne biçim evlenmek" demişti biri. KV ugursuzunun ısrarını hadsizligini saymıyorum bile
Ben 6 yıldır evdeyim canim, evden çalışmayı çalışmaktan saymadıkları için onların gözünde işsizim. Evliliğimizin 3. Yılında çiçek kiz heralde kısır söylemleri duydum eş ailesinden. Ama hiç takmıyorum. Bana bisey soyledikleri zaman tek basima yapmayacağım oglunuz istemiyor onunla konuşun deyip eşimin üstüne atıyorum olayı. Annesiyle kardeşiyle o uğrarsın bananeValla kızlar ben zaten 3 sene istemiyordum.
Belli isimler unutulmaz oluncaMaşallah zihnine hayranım
Valla hassas noktama vurdu napalım takar olduk
İnşallah inşallahOlsun, bebegıne dronla cekım yaptırır belkı
Evlenip de sevismiyor musunuz, demek olabilir zaarBu ne bicim evlenmek ne demekmıs ya?
Valla hiç ters falan da düşmemiştik. Her gece deneyip başaramadığımız benim de ağlamaktan uyuymadığım bir gecenin sabahında ablam aradı beni. Hal hatır sorma faslı geçti. "Ee ne yaptınız o iş olmadı mı daha" diye sordu. Ben de "abla deniyoruz ama olmuyor dedim" sesim titriyor resmen. Bana pat diye "ay valla isteseniz olur sen fazla rahatsın bence bak gözünü aç kocan yarın öbür gün aldatırsa haksız sayılmaz hiç ağlama o zaman" dedi. Kalakaldım.aynen öyle, en yakinlarin bile en hassas noktandan vurmaya calisiyor işlerine gelmeyince,biraz ters düşünce.