aynı benım kaynanam ve kocam :):) baslıgı gormemele aslında ne yazdıgını anladım bılıyormusun. kayınvalıdem esımı hep mesaı saatlerınde arar aksamda (evdeyken) cep telefonundan arardı. bende sınır olurdum (aynı senın gıbı) benı ıstemek benımle konusmak asla yoktu.
esıme cok laf soyledım ve cok kızdım ama degısen hıc bırsey olmadı. takı esım yurtdısında 7 ay kaldı o zaman bana ve benım sesıme alıstıgı ıcın benıde aramay basladı. ne yaparsan yap degısmeyecek. guzel spylesede kavga etsende hıcbırsey degısmez cunku eslerımız yumusak bısey soyleyemıyorlar. benımde kaynım var onları ole zırt pırt arayamaz arasada kımse telı acmaz. :):) bırazda kaynınlardan o serbestlıgı alamadıgı ıcın sızı cok arıyorlar olabılır. benımkı oleydı. degısmeyecegı ıcın kabul etmeye calısacaksın maalesef. aradıgı zaman banyoya gıt mutfaga gıt konusma bıtene kadarda cıkma ınsan konusmalara sahıt olmayınca daha az sınırlenıyor .
kusura bakmayın ama ne konuyu açan arkadaşı ne de yorum yapanları anlamış değilim.
bir anne oğlunu arayamaz mı?benim de bir oğlum var günde 2-3 kez ararım nerdesin,ne yapıyorsun diye ?
ne yani evlenince arayamıyacak mıyım?
bundan ancak eşleriniz rahatsız olabilir.sizlerin rahatsız olma nedenini anlayamadım.siz annenizi veya anneniz sizi aramaz mı?
bekar oglunuzu aramanız baska,evlı oglunu aramak baska.cunku bekardır nerde oldugu kımlerle oldugunu merak edıyor olabılırsınz.evlı olanın arayıop nerdesın napıyosun demek bıraz sacma oluyo bence.nerde olucak karısının yanında tabıkı.bıde hergun aynı cevabı almaktan sıkılmıyolarmı acaba.ztn haftada bıkackere gıdıyoruz kotu bısede olsa hemen duyulur.eee hergun hergun armanın ne mantıgı var.gıtsın kocasını arasın sorsun nerdesın dıye.fazla merak ıı deıldır..klava:
bir sorunda,bir problemde aramak başka,oğlunun sesini duymak için aramak başka
ben de oğlumu arayıp rahatsız etmek istemem,problemlerimi sorunlarımı kendim çözmeye çalışırım.
ama kimse kusura bakmasın gelin hanım rahatsız olacak diye de oğlumu aramamazlık edemem.
kusura bakmayın ama ne konuyu açan arkadaşı ne de yorum yapanları anlamış değilim.
bir anne oğlunu arayamaz mı?benim de bir oğlum var günde 2-3 kez ararım nerdesin,ne yapıyorsun diye ?
ne yani evlenince arayamıyacak mıyım?
bundan ancak eşleriniz rahatsız olabilir.sizlerin rahatsız olma nedenini anlayamadım.siz annenizi veya anneniz sizi aramaz mı?
ay bu konu tam benlikmiş
benim ailemde eşimin aileside bizden uzakta. annem mesai saatlerinde önemli bişey olmadıkça rahatsız etmek için aramaz akşamlarıda aynı şekilde. işten eve gelince ben ararım konuşuruz bu kadar.
ama kayınvalidem eşim işyerindeyken ayrı işten eve gelince ayrı evdeyken ayrı arar ve benimle kesinlikle konuşmaz. bazen 10 buçuk 11 de bile arıyo gece. insan biraz çekinir bu saatte aramayım der ama nerdeee. ne buluyo okadar anlatıcak hiç anlamıyorum. ama bu durumdan da vazgeçmicekler. bu böyle gidicek ne yazıkki
daha ne istiyorsun işte arasın oğluyla istediği kadar konuşsun valla hiçte rahatsız olmam ama ben konuşmasam daha iyi olmazmı:danceğludur arasın her gün konuşsun ama bende telde konuşmayı pek sevmeyen biri olarak 15-20 dk. tel kulağımda hoşlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?