- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Burcu haklısın ama sanırım şikayet edilen kaynana tipi senin sözettiğin değil
Aile hayatına müdahale eden özele girmeye çalışan
Mahrem konularda laf almaya yönelik konuşan kaynanalardan rahatsızlık duyuluyor
Sahrud Allah sizide o anneye muhtaç etmesin.
Dengeleri yok ya bunların.Canının parçası ölümlerden dönüyo
ama onun umrunda değil.Yazık.
Allahın izniyle ben ona muhtaç olmam
Ama inşallah o bana muhtaç olmaz
Çünkü o zaman arkamı dönsem bana yakışmaz
Elinden tutsam içim kaldırmaz
evet sahrud haklısın. şimdi evlendiğimde kayınvalidem eşimi arayıp beni telefona istemese ya da kızım nasıl selamımı söyle demese çok bozulurdum. yani ben yokmuşum gibi davranılsa ben de negatif duygular beslerdim. ama benim bahsettiğim kayınvalide tipi sadece oğlunu arayan oğluyla ilgilenen biri değil oğlunun artık bir eşi olduğunu bilen ve ikisini de evladı olarak görüp ayrım yapmadan ikisine birden kol kanat geren bir kayınvalide. annem de abimi aramaz yengemi arar. yani yengemi yok saymadiğini göstermek onu sevdiğini hissettirmek için abimin numarasını değil yengemin numarasını çevirir önce yengemle konusur sonra abimi ister bazen istemez bile hadi kızım kocan sana emanet öp kocanı benim yerime der. herşey karşılıklıdır. sevgilimin annesinin oğluna olan düşkünlüğünden bahsettim ya. mesela geçen gün balık yiyoruz oğlunun balıklarının kılçıklarını temizledi sonra benim balıklarımınkini temizledi. yani daha sevgili olduğumuz halde bana "seni de evladım gibi görüyorum ayrım yapmıyorum" msjını veriyor. bahsederken siz diye bahseder. dişarda olalım mesela arar "oğlum napiyosunuz nerdesiniz burcuya söyle işi yoksa gelsin akşama şu yemek var" der. ben gidemeyecek olsam bile davet eder. böylelerine can kurban hayatım. ama ben gözümün içine baka baka "oğlum aç mısın ne pişireyim sana" diyen kayınvalide de gördüm. eski nişanlımın annesi onlara gittiğimizde hep "aç mısın oğlum" derdi. çok zoruma giderdi. ben neciyim. aç mısınız demek çok mu zor. hiç unutmam bi keresinde nişanlımla oturuyoruz meyveli yoğurt getirdi bi tane, oğluna verdi al oğlum ye dedi. anne burcuya neden getirmedin dedi. alsın oğlum kendi dedi. nişanlım onu bana verdi kendine gitti başka getirdi. yemedim. yemem sağ olun sevmem zaten dedim. böyleleri de yok değil hani. hepsi kanatsız melek değil. gene de şikayet etmedim. kabullenemedi beni. hiç "siz" demedi. oğlum nereye gidiyosun dedi dişari çıkacağımız zaman. yani nereye gidiyosunuz demezdi. bana hitap ederken kızım dediğini hatırlamam. adımı da söylemezdi. yüzüme bakmaz yok sayardı. adımı zikretme gereği duyacaği zaman "şey" derdi. "şeyy, sen de gidecek misin, şeyy oğlum acıkmıştır patatez kızart, şeyy oğlum gece çok öksürdü dün gece dişarda mı gezdiniz..." ben burcu değil şey'dim yani. ama annemin yanında kızım benim çok severim derdi. ama ben tekken hiç bi değerim yoktu. sahrudcuğum belki de ben kötüyü gördüğüm için şimdi iyiyi fark edebiliyorum. sevgilimin annesinin bana her kızım yavrum bebeğim dediğinde mutlu oluyorum. çok pozitifim ona karşı. bi de bana sevgilim burç diye hitap eder. annesi de burç diyor =) şey demiyo kimse artık bana. allah hepimizi iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın canım öpüyorum..bu arada eşine geçmiş olsun. allah sana bağişlasın. sen de yuvana bak hiç bişeyi dert etme. kötü niyetli bi kayınvalide hiç bi zaman kendisini anne gibi gören bi geline sahip olamaz. her şey karşılıklıdır.
bence de konu sahibi arkadaşın yazdıkları çarptırılmış.... Annesi aramasın falan demiyorki.. Bir erkeğin annesine vefalı olması şarttır olmalıdır da ama annesiyle zırt pırt konuşmak her adımını rapor vermek bence erkeklere yakışmıyor..
Burcu haklısın ama sanırım şikayet edilen kaynana tipi senin sözettiğin değil
Aile hayatına müdahale eden özele girmeye çalışan
Mahrem konularda laf almaya yönelik konuşan kaynanalardan rahatsızlık duyuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?