Kaynananız eşinizi ne sıklıkta arıyor???

Allah Allaaahhhh yahu şimdide oğlunu arıyor diye mi takıldı kaynanalara.
Evlendi diye oğlunuda mı arayamayacak. İyi bari zincire vurun birde olup bitsin.
Kadın arayıp oğlunun halini hatrını soruyor, yoksa oğlum karın şöyledir böyledir deyip ara katıştırmıyormuş ki.
Valla ben oğlumu arıcam diye gelin söylenecek olursa veririm ağzının payını, doğurup büyütsün sonra araması bile sorun olsun. Yok artık.

Pardon ama beni de annem hergün arar hatta bazen sabah ayrı akşam ayrı arar....
Ne yani benim koca da benim anneme mi gıcık olsun, meraklı kadın desin...

Siz kendi annelerinizle konuşmuyomusunuz???
Bazan kendi kendime insanlar dertsiz başlarına neden dert ararlar acaba diye sormaktan alıkoyamıyorum

ıyıde bı kızla annesının arasındakı samımıyet farklıdır,erkekle annesınınkı farklı.yanı erkekler babayla daha bı samımı olur normalde.hergun hergun ne dıye aranır merak edıyorum.nasılsın ıyı eee sonra.hepaynı sey hep aynı sey.yok valla ben sınır oluyorum ya.nebumerak.madem merak edıyosun oglum napıo nasıl dıye yanında tutucaktın tutabılıyosan tabı.ıkıgunde ucgunde araması normal yada bı durum oldugunda.ama onun dısında bana abartı gelıyo.nese tabıkı herkesın fıkrı kendıne ben sadece genelde butun erkek evladı sahıbı anneler bolemıdır onu merak ettım.

alkisalkisalkis

bugüne kadar,kk de ki konularda hiç bir zamanpolemiğe girmedim.sadece yorrumlarımı yazdım ve çekildim.ama bu konuda çok hassasım.

benim çocuğum bizimle yaşamıyor.aynı şehirde olmamıza rağmen öğrencilik nedeniyle ayrı eve çıktılar.
(okulla ev uzak diye)ve ben onu günde en az iki kez ararım.
bazen otururken içim sıkılır,onun sesini duymak anne iyiyim demesi.benim gecemi rahat geçirmemi
sağlar.günüme neşe katar.
sıkıntılarımı söylemem,hastalığımı anlatmam(gerekirse onlarda paylaşılabilir)ama sesini duymak isterim.
evlenince ne sıklıkta ararım,şimdiden bir şey söyleyemem ama oğlumu aramama kimse mani olamaz.
he bunun için tatsızlık çıkaracak,oğlumu mutsuz edecekse bizim aileye uygun değildir derim.
bizim aile yapımızda,bu tür kısıtlamalara yer yoktur.bu bana gelinin her gittiği yere karışan kayınvalidelerle,eşi izin vermeden annesine gidemeyen,alışverişe bile izin alarak giden zavallı gelinleri hatırlatır.
hiç kimse kusura bakmasın,bu tür dayatmalara asla gelemem.yok oğlun evlendi arama,yok kızın evlendi
sık gitme,anneni,babanı haftada bir gör..
ne gelinimi kısıtlarım ne de kendimi...

ben kayinvalidemle dahada yakinim 4 dk yerde oturuyor oda hergun arar sabahin krunde gecenin yarisi merakli melahat ne yapiyorsunuz nerdesiniz hergun gorusuruz haftada iki uc kere gideriz diger gunler o gelir evlendigimden beri bu boyle ama geldimi ilk lafi hic gelmiyorsunuz hic gozukmuyorsunuz diyor beni deli ediyor evi arar esim evde degilse esimi arar ufacik bir sey alalim eve merak eder gecenin yarisi gelir bakar ne aldik diye hic normal degil yani bazen supeleniyorum melehatin kizimi diye

demekkı varmıs benımkı gıbı meraklı olan.yanı cogunlugu olemıs.ben sadece merak ettım acaba sadece bızımkımı bole dıyekaydirigubbakcemile3

Anne kız arasındaki bağla anne oğul arasındaki bağ arasında hiçbir fark yoktur arkadaşım...
Anne için evlat evlattır... 1Yaşında da olsan 20 yaşında da olsa 50 yaşında da olsa anne için evladı evlattır...
Aramasından neden rahatsız oluyorsunuz onu da anlamıyorum.. Kadının size bi rahatsızlık verdiği yok.. Hani deseniz arıyor beni oğluna fitliyor, ortalığğı karıştırıyor anlycam ama..
Bir annenin oğlunu arayıp nasılsın demesi neden sizi bu kadar rahatsız ediyor gerçekten anlayanmıyorum...

benim kaynanamda arar eşimi hatta o aramaz çaldırır eşim arar bedava olduğu için
ki onun çaldırmasına gerek kalmaz çoğu zaman eşim arar ben ararım konuşuruz
evet benim annem bana şu an 5 dk mesafede ama şu halde bile günde 4 5 kez telde konuşuruz yani
sonuçta o da onun evladı onun annesi tabi konuşacak :hulya:

bence eğer oğlunu evlendrmişse ki biliyor yanında eşi günde 10 kerede aranmaz ki 30 yaşındaki adama eşin n yemek yaptı güzel oldu mu benimkinden güzel mi yo ksenin kötü geliyo kesin hastasın sana kimse bakmaz bu konuşmaya yapana kadar evimize gelse yani araçla 7 dakka da olur zaten benimkiler bide ben telefonu açtığımda direk eşimi isterler duşta yada markete gitti dediğimdede inanmazlar madem oğlundan kopamayacaksın evlendirme arkdaşım otursun yanında bende bi annenin evladıyımaynı şehide biledeğiliz rahatsız olmasınlar diye çok sık aramaz bile.....bence çoğu kayınvalindenin yaptığı iktidar kavgası bak ben oğlumu daha çok düşünyorum sen sonradan geldin ilgilenmezsin....

Henüz evli değiller ama evlide olsalar canım istediği zaman ararım oğlanlarımı opuyorumnanaktan
Erkek çocuğu olduğu için değil bu tavrım,kızımda olsa ararım.
Ben anneysem ve canım çocuğumla konuşmak istiyorsa,kimse kusura bakmayacak arar dilediğim kadarda konuşurum.
Bunun hesabınıda kimseye vermem.:jeyyar:

ıyi sende o zaman söyle babası arasın bundan sonra ..
Madem ki anne ile kızın iliskisi farklı babaya yakındır oglan,babası arasın .. Bence siz kayınvalidenizden oglunu kıskanıyorsunuz .. Esiniz rahatsız olmuyor hatta annesi aradıgından mutlu oluyor siz neden sorun arıyorsunuz ? Esiniz de rahatsız olup,annemdir deyip te bisey diyemese anlayacagım ama kusura bakmayın size katılmıyorum bu konuda hani derler ya oglum mutlu ben uzakta olayım mutlulugu yeter .. Sizinde esiniz memnun bence gerisini karıstırmayın ..

Ha bu arada bende tam tersine babama düskünümdür .. Hani hep derler kız babaya oglan anaya diye .. Aynısını yasıyorum hepte babamı ararım .. Hicte düsündügünüz gibi bir iliskim yokmus annemle degil mi?

Ve siz sırf kendiniz icin kız ile annesinin arasındaki samimiyet farklıdır diyorsunuz cünkü anneniz arıyordur veya aramıyordur bilemem ama , arasa bile normaldir demek icin böyle bir cümle kurdunuz.. Anneler icin evlat aynıdır yada öyle olmalıdır .. Sadece anneler babalara göre daha farklıdır evlatları konsunda hassastır her anne icin gecerli degildir tabiki benim annem de cookk evhamlı ve meraklıdır ..

Son düzenleme:

Cok dogru :1closedeyes:

Emin oll anne olunca evladı olursa böyle düsünemeyecek .. Evlendi diye acil durumlarda arayalım bari .. Ben ailemle istedigim kadar konusurum kimse de karısamaz .. Bu yüzden bende esime karısamam ..

Sevgilimin abisi hergün isyerinden arar annesine konusur .. Sizin esiniz böyle olsaydı daha bi dellenirdiniz herhalde .. Ha bu arada bekar falan da degil ..

Ben burda sorun edilecek birsey goremiyorum. Anne aradigina memnun, oglu arandigina memnun. Yani alan razi satan razi size ne oluyor? Size dokunan laflar edilmedigi surece mudahale etme hakkiniz yok bence buna. Yemegin ortasinda ariyormus, kadin nereden bilsin ki sizin yemekte oldugunuzu? Ha rahatsiz bile olsa oglu ona yemekte oldugunu, biraz sonra arayabilecegini soyleyebilir dimi, zorla telefonda tutmaz kadin onu...

Kaynana-gelin sorunlarinin altinda hep kaynana suclu olmuyormus iste, bazen gelinler anlayissiz oluyor. Iste bir ornek daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…