Allah Allaaahhhh yahu şimdide oğlunu arıyor diye mi takıldı kaynanalara.
Evlendi diye oğlunuda mı arayamayacak. İyi bari zincire vurun birde olup bitsin.
Kadın arayıp oğlunun halini hatrını soruyor, yoksa oğlum karın şöyledir böyledir deyip ara katıştırmıyormuş ki.
Valla ben oğlumu arıcam diye gelin söylenecek olursa veririm ağzının payını, doğurup büyütsün sonra araması bile sorun olsun. Yok artık.
alkisalkisalkis
alkisalkisalkisAllah Allaaahhhh yahu şimdide oğlunu arıyor diye mi takıldı kaynanalara.
Evlendi diye oğlunuda mı arayamayacak. İyi bari zincire vurun birde olup bitsin.
Kadın arayıp oğlunun halini hatrını soruyor, yoksa oğlum karın şöyledir böyledir deyip ara katıştırmıyormuş ki.
Valla ben oğlumu arıcam diye gelin söylenecek olursa veririm ağzının payını, doğurup büyütsün sonra araması bile sorun olsun. Yok artık.
alkisalkisalkis
konuyu anlamak ıstedıgınız yere cekıp durmayın.ben ne dıyorum sız ne dıyosunz.sızın bı gelınınız olsa vay halıne.kımkımın agzının payını verır ozman gorurusunz...sız atıyorum 25 yıl bakmıssanız okadın bı omur boyu bakıcak belkıde.bu ısler bakıp bakmamakla ılgılı degıl hanımefendı..
ben kayinvalidemle dahada yakinim 4 dk yerde oturuyor oda hergun arar sabahin krunde gecenin yarisi merakli melahat ne yapiyorsunuz nerdesiniz hergun gorusuruz haftada iki uc kere gideriz diger gunler o gelir evlendigimden beri bu boyle ama geldimi ilk lafi hic gelmiyorsunuz hic gozukmuyorsunuz diyor beni deli ediyor evi arar esim evde degilse esimi arar ufacik bir sey alalim eve merak eder gecenin yarisi gelir bakar ne aldik diye hic normal degil yani bazen supeleniyorum melehatin kizimi diye
ıyıde bı kızla annesının arasındakı samımıyet farklıdır,erkekle annesınınkı farklı.yanı erkekler babayla daha bı samımı olur normalde.hergun hergun ne dıye aranır merak edıyorum.nasılsın ıyı eee sonra.hepaynı sey hep aynı sey.yok valla ben sınır oluyorum ya.nebumerak.madem merak edıyosun oglum napıo nasıl dıye yanında tutucaktın tutabılıyosan tabı.ıkıgunde ucgunde araması normal yada bı durum oldugunda.ama onun dısında bana abartı gelıyo.nese tabıkı herkesın fıkrı kendıne ben sadece genelde butun erkek evladı sahıbı anneler bolemıdır onu merak ettım.
alkisalkisalkis
konuyu anlamak ıstedıgınız yere cekıp durmayın.ben ne dıyorum sız ne dıyosunz.sızın bı gelınınız olsa vay halıne.kımkımın agzının payını verır ozman gorurusunz...sız atıyorum 25 yıl bakmıssanız okadın bı omur boyu bakıcak belkıde.bu ısler bakıp bakmamakla ılgılı degıl hanımefendı..
Bu kadar yorum arasından benim lafımı çekip almanız ilginç.
Evet benim doğurup büyüttüğüm evladımı aradım diye söylenecek gelinin ağzının payını veririm kimsede bu konuda elime su dökemez.
Evladımı aradım diye kimseye hesap vermem. Oğlum 50 tane eş bulur ama 1 anne daha bulamaz değil mi?
Evlat evlattır, kızı erkeği yoktur bu işin. Bir anne 50 yaşınada gelse evladını çocuk gibi görür.
Bu kadar yorum arasından benim lafımı çekip almanız ilginç.
Evet benim doğurup büyüttüğüm evladımı aradım diye söylenecek gelinin ağzının payını veririm kimsede bu konuda elime su dökemez.
Evladımı aradım diye kimseye hesap vermem. Oğlum 50 tane eş bulur ama 1 anne daha bulamaz değil mi?
Evlat evlattır, kızı erkeği yoktur bu işin. Bir anne 50 yaşınada gelse evladını çocuk gibi görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?