Anahtari elinden alin.Merhaba hanımlar valla buraya sorucam çok sinir bozucu çünkü kaynanamla altlı üstlü binada oturuyoruz. Ben çalışıyorum genelde hafta arası beraber yioruz aylık eksiklerini mutfak alıyoruz. Ama gel gelelim kaynanam ben buzluğa calsitigim için etimi kiymami ayırıp koyuldum bakıyorum sayıları azalıyor anlıyorum.soylemekte yok. Bize ztn yemek pişirirken alıyoruz özel bişey istersek. Annem köy makarnası yapio çocuk için aliyo.buzlugw et suları tavuk suları yapıyorum bitane bırakmıyor.esimede onada hiç bahsini yapmadım ama bu durumdan çok sıkıldım evde var diye biliyorum bı bakıyorum yok siz olsanız naparsiniz
Hem hafta yemekleri yapsin , hem buzluğumdan bir şey almasın yani . Siz eşinize ve kv bu durumu söylerseniz verecekleri cevap çok net , yerken nerden geldiğini sormuyordun. Sıkıldıysanız koymayın buzdolabına bişey. Ben sorun göremedim çıkarıp hazırlayıp yapıyor, yiyorsunuz işte.Merhaba hanımlar valla buraya sorucam çok sinir bozucu çünkü kaynanamla altlı üstlü binada oturuyoruz. Ben çalışıyorum genelde hafta arası beraber yioruz aylık eksiklerini mutfak alıyoruz. Ama gel gelelim kaynanam ben buzluğa calsitigim için etimi kiymami ayırıp koyuldum bakıyorum sayıları azalıyor anlıyorum.soylemekte yok. Bize ztn yemek pişirirken alıyoruz özel bişey istersek. Annem köy makarnası yapio çocuk için aliyo.buzlugw et suları tavuk suları yapıyorum bitane bırakmıyor.esimede onada hiç bahsini yapmadım ama bu durumdan çok sıkıldım evde var diye biliyorum bı bakıyorum yok siz olsanız naparsiniz
Ben almasına kızmıyorum soylemiyor bile. Altlı üstlü oturgudumuz için anahtarlar çift çocuğa o bakıyor okuldan sonra. Çocuk için çocuğuma kadar yapılan şeyi ben bile pişirilip yemiyorum demek istedim. Size ordan demesi kolay diyelimki işten geliceksiniz kafanızda yemek planı yaptınız evdeki malzemelerle ama bı geliyorsunuz bakıyorsunuz yok ne yaparsınız.Ay kadın sizin aşçınız mı?
Malzeme verelim yemek yapsın ama ayrı mutfak gibi de olsun
Güzel planmış
Kadın büyük ihtimalle bi bütçesiniz gibi görüyordur her akşam onda yemek yediğiniz için
Sizin onun diye ayırmamıştır
Bi de çocuk için yapılanları da alıyor demişsiniz
ÇÇocğa kim bakıyor?
Benimki yapamaz bunu ama bı arkadaşım var kaynanasi sizinki gibi oda susuyor söylese de fayda etmez kocası burası onun evi dio kadın da istediğini alıyor herseyimiz ortak nasılsa diyerekMerhaba hanımlar valla buraya sorucam çok sinir bozucu çünkü kaynanamla altlı üstlü binada oturuyoruz. Ben çalışıyorum genelde hafta arası beraber yioruz aylık eksiklerini mutfak alıyoruz. Ama gel gelelim kaynanam ben buzluğa calsitigim için etimi kiymami ayırıp koyuldum bakıyorum sayıları azalıyor anlıyorum.soylemekte yok. Bize ztn yemek pişirirken alıyoruz özel bişey istersek. Annem köy makarnası yapio çocuk için aliyo.buzlugw et suları tavuk suları yapıyorum bitane bırakmıyor.esimede onada hiç bahsini yapmadım ama bu durumdan çok sıkıldım evde var diye biliyorum bı bakıyorum yok siz olsanız naparsiniz
En baştan evimde yerim ben olsamBen almasına kızmıyorum soylemiyor bile. Altlı üstlü oturgudumuz için anahtarlar çift çocuğa o bakıyor okuldan sonra. Çocuk için çocuğuma kadar yapılan şeyi ben bile pişirilip yemiyorum demek istedim. Size ordan demesi kolay diyelimki işten geliceksiniz kafanızda yemek planı yaptınız evdeki malzemelerle ama bı geliyorsunuz bakıyorsunuz yok ne yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?