Kaynananızdan anahtarı almakla başlayabilirsinizMerhaba hanımlar valla buraya sorucam çok sinir bozucu çünkü kaynanamla altlı üstlü binada oturuyoruz. Ben çalışıyorum genelde hafta arası beraber yioruz aylık eksiklerini mutfak alıyoruz. Ama gel gelelim kaynanam ben buzluğa calsitigim için etimi kiymami ayırıp koyuldum bakıyorum sayıları azalıyor anlıyorum.soylemekte yok. Bize ztn yemek pişirirken alıyoruz özel bişey istersek. Annem köy makarnası yapio çocuk için aliyo.buzlugw et suları tavuk suları yapıyorum bitane bırakmıyor.esimede onada hiç bahsini yapmadım ama bu durumdan çok sıkıldım evde var diye biliyorum bı bakıyorum yok siz olsanız naparsiniz
Kayınvalide de hesabı getirsin o zaman yemekten sonra masaya.Sizin buzlugunuzu marketlerdeki fresh dolabi gibi goruyor bence..
Uzerilerini fiyat etiketi koyun,almaya birakacaktir :)
Getirsin..Kayınvalide de hesabı getirsin o zaman yemekten sonra masaya.
NedenKayınvalidemi mutfağıma bile sokmuyorum.
Siz araya hiç mesafe, sınır koymamışsınız. Annemle bile böyle bir ilişkim yok benim.
İnsanlar mi çok bencil biz mi enayiyiz anlamadım ki. 10 yıldır çocuk bakımına verdiğim para öyle böyle değil. Hem bedava çocuk baktir, hem yemeği yaptir hem kıyma nin et suyunun lafını yap. Şöyle olamadikYaklaşık 10 dakika içinde bu hesap kendini imha edecektir
Kendi girmiyor zaten, saygılı çünkü. Bebeğim, çocuğum olsa farklı olabilirdi onu bilemeyeceğim.
Çocuğa baksın girsin diyorsunuz. Mutfağa girmenin saygiyla ne alakası var ayolKendi girmiyor zaten, saygılı çünkü. Bebeğim, çocuğum olsa farklı olabilirdi onu bilemeyeceğim.
+1Kaynanam buzluğumu dolduruyor boşatmak nedir
Ben bunları yaptım, giden para olsun, kafam gayet rahat. Konu sahibine de tavsiye ederim, yerse tabii.Bakici tutmak, cocugu krese vermek, yemek yapacak temizlik yapacak kadin tutmak, aile apartmanindan taşınıp kira ödemek. Bunlari yapsa ayda yüz kere buzluk dolduracak parasi cikacak cebinden. Keyfe bak
Hep bana hep bana işte...İnsanlar mi çok bencil biz mi enayiyiz anlamadım ki. 10 yıldır çocuk bakımına verdiğim para öyle böyle değil. Hem bedava çocuk baktir, hem yemeği yaptir hem kıyma nin et suyunun lafını yap. Şöyle olamadik
Cift maas ise yer yoksa ac kalir :)Ben bunları yaptım, giden para olsun, kafam gayet rahat. Konu sahibine de tavsiye ederim, yerse tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?