kaynananızın ev işleri

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
kaynananızın ev işini yaparmısınız? veya ne sıklıkta ben kendi evime bile haftada bir yardımcı çağırdığım için onun ev işini yapmıyorum bu yüzden çok bozuluyor ama gecen tatıle gitti o yokken evini bir temizlemişim. öve öve bitiremedi yardımcımdan bin kat temiz olmuş dedi. siz yaparmısınız? veya ben yapmamakta haklımıyım. sizden fikir almak istiyorum

kaynananızın ev işini yaparmısınız? veya ne sıklıkta ben kendi evime bile haftada bir yardımcı çağırdığım için onun ev işini yapmıyorum bu yüzden çok bozuluyor ama gecen tatıle gitti o yokken evini bir temizlemişim. öve öve bitiremedi yardımcımdan bin kat temiz olmuş dedi. siz yaparmısınız? veya ben yapmamakta haklımıyım. sizden fikir almak istiyorum
Duruma göre değişir,hastaysa ya da kendi işini göremeyeceğini düşünüyorsam yapardım.

Hic yapmadim. Kendi evime de yardimci geliyor. Ama kv min benim evimde temizlik yapmisligi vardir,ben hamileyken. Sagolsun. O rahatsız olsa yapamasa yapardim hrrhalde.ya da yapacak birini tutardim onun icin

Hic yapmadim. Kendi evime de yardimci geliyor. Ama kv min benim evimde temizlik yapmisligi vardir,ben hamileyken. Sagolsun. O rahatsız olsa yapamasa yapardim hrrhalde.ya da yapacak birini tutardim onun icin
ben hamıleyken o hıc ısımı yapmadı bılıomusun

Biz aynı şehirde değiliz ama o gelince zorla benim evimi temizlemeye kalkar, ben de gittiğimde ona yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Kayınvalidenin nasıl bir inşan olduğuna bağlı. Derdi ego tatmin etmekse bişey diyemiyorum ama iyi niyetli biriyse elinden geldiği kadar bişeyler yaparsın.

Zaten herşey rayinda gibi. Arada bi yaparsanız kaynananiz mutlu olur anladigim kadarıyla. Gelin kiz yarisi gibi kotu gösterecek olsaydi senin yaptigini öve öve bitiremezlik yapmazdi.Sevaptir yyolda 1 2 kez olsun yapin. Yaslilara yardim etmek ayri bi güzellik zaten :)

Benimki kadın alıyor
Çok titizde değildir...
Ama istese yaparım ne olacak ki...
O benim çeyiz sermeme gelip mutfakta epey tencere yıkamıştı:KK37::KK36:

hiç yapmadım başkasına iş yaptırmaz her şeyi beğenmiyo sanırım titiz değil ama takıntılı acayip bi kadın

Zaten herşey rayinda gibi. Arada bi yaparsanız kaynananiz mutlu olur anladigim kadarıyla. Gelin kiz yarisi gibi kotu gösterecek olsaydi senin yaptigini öve öve bitiremezlik yapmazdi.Sevaptir yyolda 1 2 kez olsun yapin. Yaslilara yardim etmek ayri bi güzellik zaten :)
bilmem yapmıyorum ama annemınkınıde yanı şöyle dıyım kendı evımın ısını bıle zor yetıstırıyorum

Back
X