kaynananızın ev işleri

Ben henüz nişanlıyım ama geçen bayram ordaydım uzak olduğu için kalmalı gittim ve seve sevede bayram temizliğini yaptım tabi kvde yaptı bna bırakıp oturmadı iş paylaşımı yaptk en çoğunu o üstlendi ve her sefernde gelip aman kızım sende tatile geldin yordum seni gec otur sen dinlen ben yapayım deyip durdu. Güzellikle hallettik herkeste mutluydu sonuçta evdede yapıyoruz o temizliği annemize yapabiliyosak kvde yapılır diye düşünüyorum ama tabi istisna kv hariç :KK53: Evlennice bende keyfi anne evini temizliyim demem bayram öncesi yardıma diye isterse giderim yada hastalık vs olursa ve evime yardımcı alamam heralde ben varken ona ne hacet:KK48::KK48:
Nişanlıyken Bayram temizliği yaparsan evlenincede burda kv benden temizlik beklio kendi evime yetişemiyorum die konu açarsın
Geçmiş olsun

Kayın validem şehir dışında.Bu sene bayramdan 3 gün önce gittik.Bana diyorki camları silen olsa,yerleri de hep viledayla alıyorum adam akıllı silen olmadı.
Bende = X anne benimde bayram temilizliğimi teyze kızlarıyla yaptım.Belim ağrıyor.
Ama evi süpürdüm,viledayla sildim.
Hali olmayan hasta kv de halıları çırptı.
Diyorki bazen böyle iş yapasım da geliyor.

Not:doğumda geldi 1 ay kaldı bir süpürge tutmadı.

Külfet oldu yani sana nie gelmişki Ozaman doğumda ? Torun sevmeye ben olsam baktım bi işe yaramıo 3.gün biletini almıştım :)

kaynananızın ev işini yaparmısınız? veya ne sıklıkta ben kendi evime bile haftada bir yardımcı çağırdığım için onun ev işini yapmıyorum bu yüzden çok bozuluyor ama gecen tatıle gitti o yokken evini bir temizlemişim. öve öve bitiremedi yardımcımdan bin kat temiz olmuş dedi. siz yaparmısınız? veya ben yapmamakta haklımıyım. sizden fikir almak istiyorum
valla ben yapmıyorum ama haklı sebeplerım var kendımce..yaptıgım zamanlar kı nısanlıydım kardesımı bıle gotururdum yanımda..bı gun bana dedı ana dedıkı komsularımın hep gelınlerı bayram temızlıgıne gelıyo ben ımrendım komsularım senın gelının yok mu dedıler bende yokdedımm !!!!ben neyım pardon? gunlugune gelen kadınmıyımm? bıgun elıne saglık demez ve hızmetcı gıbı davranırdı..bende dedımkı kendıme bu son daha da asla yapmam, yapmadım da..hı gıttıgımde yardımdır bulasık ıvır zıvır tamam ama gıdıpte ozellıkle yapmıyorum..bendekı kalp bende ana kuzusuyum,benı hızmetcı nıyetıne kullanırsa aklınca ısını gordurup bı de mecburmusum gibi davranırsa sonucuna da katlanır..

ben hamıleyken o hıc ısımı yapmadı bılıomusun
senını kı ıs yapmamıs ben gunlerce dusuk tehlıkem vardı yattım bıgun nasılsın neyın var demedı onemsemedı..temızlıgı gectım ınsan tanımadıgına bıle gecmıs olsun der dımı..ama yapmadı..valla yapmasın kendı bılır gun olur devran döner..

bana iyi davranırsa yapıyorum...
kafamın tasını attırırsa da yapıyorum ama güzel yapmıyorum heheheheh :)
kendisi yaşlı ama canı isteyince işini görür bende kırmıyorum ahhh bide laf çaktırmasa ahhh
kişisel gelişim kursuna göndereceğim hayata az pozitif baksın
göndereceğim de hocaya da laf sokar
ahh yavrum bizim behrimiz de kişisel gelişim yoktu herkes kişiliksizdi...
herkes tarladaydı bu gelin de oğlumun parasını savuruyor dese bana gel anne kişiliğimi geliştir geliştiririm ben çok güzel geliştiririm bizim behrimizde çok kişilik geliştirirdik ahhh ahhh
böyle de yanar döner :)

kaynananızın ev işini yaparmısınız? veya ne sıklıkta ben kendi evime bile haftada bir yardımcı çağırdığım için onun ev işini yapmıyorum bu yüzden çok bozuluyor ama gecen tatıle gitti o yokken evini bir temizlemişim. öve öve bitiremedi yardımcımdan bin kat temiz olmuş dedi. siz yaparmısınız? veya ben yapmamakta haklımıyım. sizden fikir almak istiyorum
yapmak zorunda değilsin ama arasıra yardım etmekte guzel olur cok değil yüz verme okadr hem yardımcısı da varmıs pek gerek yok

1 tane kaynana var 2 tanede oğlu. Ikiside evli. Ama kaynana küçük oğluna daha düşkün . Küçüğü daha tutarsiz parayi tutmayı bilmediği için hep borçlaniyor ve annesi onun borçlarını ödüyor. Büyük oğlu annesinden ilk ve son olarak bi miktar toplu para aldı borç olarak. Anneside sıkıştıryormus borcunu öde diye. Bu arada kaynananin eline toplu bi para geldi ama o parayida herzamanki gibi küçük oğluna vermiş büyük oglundan gizli. Bunuda büyük gelinin yanında ağzından kacirmis ama kocana söyleme demiş. Şimdi kız diyoki kocama solemicektim sonuçta annesinin kendi parasi kime isterse verir ama kocamida acayip sikistiriyor diyor acaba solesemmi diyor kocama çünkü kaynana büyük oğluna hep agliyormus magdurum param yok diye . Sizce?

kv söyleme tamam mı dediğinde ilk bulduğum fırsatta eşime söylerdim olmadı telefon eder söylerdim yine olmadı dumanla haber ederdim...
yok öyle yağma...
parasını verirdim orası ayrı ama söylerdim

eşim teklif etmediği sürece yapmam..
o bazen anasına yaranmak için talep eder..
şimidye kadar hep bahane buldum ama bulamazsam az buçuk elimden geleni yaparım..
ama misafirliğe gittiğimizde de köşe minderi gibi de oturmuyorum tabi..çay çorba mutlaka yardımım oluyo..

hasta olur bişe olur ya da yardıma çağırır gider yaparım.ama durduk yerde niye gidim.herkes kendi evini temizlesin.benimki de bozuluyor gibi ama yapacak bir şey yok.

ben gittimde sofrayı kurup kaldırıp bulaşıkları yıkar gelirdim ama son tartışmamızda iftira attı bende bahane bulamayınca bir işin ucundan bile tutmuo demiş çok şok oldum artık bi bardak bile kaldırmam gitmem gelmem bitti

Elimi surmedim.sofra kur kaldir ve bulasik yikama disinda elimi surmedim surmemde.beli biraz rahatsiz yapamiyo kendi zarflayip duruyo ama yinede yapmam parayla oynuyo tutsun kadin yaptirsin.hakkimda pasakli evi temiz degil bilmemne diye konusan kadinin evini mevini temizlemem hos bunlari demeseydide temizlemezdim.ogluyla mutlu olmak icin evlendim onun kiriyle pisiyle ugrasmak icin degil

Şu an kendi evimin işleri bile zor gelirken hiç kayınvalideyle uğrşamam. Beğenmeyen oğluna almasın:KK12: Çalışan insanlardan sırf gelin diye ev işi beklemek sadece ego tatmini bana göre... Ha çaydır yemektir bunlara yardımcı olunur o ayrı.

Back
X