Kaynanann direk deil de dolayl laf sokmas

ohoo ahali amma safmış be.
şimdi art niyetli olmasa alakasız bir adamın kötü lafını nie taşısın ona? ben olsam hiç sölemem üzülmesin die. bariz laf sokuyo.

ya bırakın allah aşkına ne iyi niyeti ne derteşmesi kadın bariz laf sokmuş ve bunu aynen bazılarının anladığı gibi dertleşme parantezinde sunmuş ama aslında hiç öyle değil. madem kıza ağzının payını verdin ne dmeeye bidaha sana anlatıyor seni ilgilendiren bir durum değil kız ona çatmış kendi durumuyla ilgili olarakta seni örnek vermiş ama kaynanan sanki olay tamamen seninle ilgili gibi lanse etmiş sana.hiç sallama bence zaten gayet güzel cevabını vermişsin daha fazla yarayı kaşıma bence haklıyken haksız duruma düşersin daha çok canın sıkılır.artı kayınvaliden hastalığı mevzu olduğunda sende annenden bahset onunda hasta olup bakıma ihtiyacı olduğundan ama kimseyi zorlayıp sıkıntıya sokmak istemediğinden falan ki anlasın hakettiğinden daha fazla ilgi gördüğünü.

aynen oyle bencede :1closedeyes:

valla benimki bana da yapıyor ama ben her zaman anlamazdan gelip aa size öyle niye denmiş ne ayıp gibilerden lafı iade ediyorum

misal benim ailem şehir dışında ben de her bayram ailemi görmeye gidiyorum eşim de öyle istiyor zaten müsait oldu mu o da gelir kayınvalidem de biz evlenene kadar hiçbir bayram ankara da kalmadı evlendiğimizin ikinci veya üçüncü bayramıydı heralde kaplıcaya gitcektim ama dayın damadın var gelinin var otur evinde onlar gelir bayramda dedi dedi
ben de e annecim kaplıca sizin sağlığınız için şart bi tatiliniz bayram zaten deseydiniz benim gelinim bayramda ailesini görmeye gidiyor zaten ne ayıp yapmış dayım hiç düşünmüyor mu sizi dedim

genel tavrım da budur hatta ben de kızı evliyken kayınvalidesi veya damadını eleştirirken ona laf sokardım şimdi de eğer bana yaparsa ben de arkadaşların kayınvalidelerini eleştiriveriyorum yanlış anlaşılmasın canım dertleşmek amaçlı :))

:roflol: Hiiiiiiçç üstüne alınma kudursun dursun içten içe.kaynaya kaynaya tükensin :roflol:

arada sende laf at .bana bişi dicek adam olur cesaretli olur yüzüme söyler , cevremde hep butur karekterli insanlar var , laf sokma pısırıkların işidir de. yesin dursun kendini klava:

evet kızlar gereklı cevabı verdım ama hala soylemek ıstedıklerım var gıbı hıssedıyorum heryerde der kızımdan ayırmam dıger oglumada allah bu elınımın tırnagı kadarını keske verse dıye ama boyle yaptıgı zaman dırek bana soylemedıgınde ıcım ıcımı yıyor kenıdımı boyle dusunuyor benım hakkımda baskasımı yoksa dıyorum genel anlamda ıyı bana ama hep evladım kzımdan farksız gelınım deyıp hemde arkamdan konusuyorsa baska ınsanlarla bu uzer benı durust olmasını ısterım demekkı kızın yanında benım hakkımda konusulmuskı kız bu yorumu yapmıs yoksa kız benım ne ıs yaptıgımı nerden bılecek
ama uygun bır zamanda anne dıycem sadece kızmı boyle dusunuyor yoksa sende boyle dusunuyormusun bu durumu bana aktardıgına gore dıycem benım hakkımda bır dusuncen varsa dırek bana soyle baskasıyla paylasmakı bacak kadar kızlar boyle durumlar konusma hakkı bulmasın dıycem bu ıncıtmeyen bır ıfade olur dımı

canım ne kadar alıngansın sen ya derdinmi yok sorun yaratıyorsun kendine

canım ya cok sukur derdım sımdılık bunlardan ıbaret Allah herkese bundan fazla dert vermesın dımı ama derlerde gorecelıdır senın derdın cok buyuk dıye baskalarının sıkıntı yaptıı seylerı kucumsememek lazım herkesın dert ettıgı olaylar farklı olabılıyor ben hassasımdır cevreme cok durustumdır ve bu durustlugu beklerım yavrumdan farksızsın dıyorsa her fırsatta kaynanam annem bana nasıl drek konusuyosa ondanda aynını beklerım laf cevırıp laf sokuluyosa anne evlat olayı yok derım evet alınganım belkı ama buna alınganlık demek degıl olayı ıyı alılamak denıra.s

sıkı sıkı tembıhledı bosver sana anlattıgımı bılmesınler soyleme bısey dıye soylersem cıgnemıs olurum onu .bırde celıskı var kız kavga anında soylemıs guya bunu sonra ben dedımkı nerden bılıyomus hem yapmadıımı basımımı beklıyomus (bu arada kaynanam hasta dıye koyden 17 yasında ayse dıye bır akrabasını getırdı 1 aydır amelyat oldu olalı ısını bu kız yapıyor)hem ayse burda dıye ben yapmıyorum o olmasa herseyıde yaparım dedım yok ayse gelmeden ben amelıyat olmadan evvel dedımıstı dedı o an ben sınırımden anlayamadım sonra dusununce anladım bu lafı ya kız onceden dedı ve kaynanam kıza sınırlenınce bu zamana kadar soylemeıstı sınırıne benıde ortak ettı yada yenı soyledı kı kızın bunu bılmesı ıcın kaynanamın kızın yanında konusmus olması lazım cunku kızın aılesıyle samımıler kızla degıl yok ama ben bu durumu caktıgımı soylemelıyım bu ılk degıl saf yerıne koyulmak delı edıyor benı yıne bırıne kustugunde onun benımle ılgılı konusmalarını soylemıstı o kısıyle ıyıyken soylemıyor kotu olduunda soyluyor bu ne demek

kızlar hatta el ıyısı kaynana kayıbaba dıye bır konu acmıstım bu konudan sonra (kızım cok duygusal ve fobılerı olan bır cocuk )bundan sonra kızımı serbest bırakacam cok sıkıyoruz hepımız bırden yapma etme dıye dedım, kı kızımı sırf ozguvenı gelsın dıye annemle sehır dısına 1 haftalıgına gonderdım bana bagımlı bır cocuk sımdıde annemı tuvalete bıle gondermıyomus pesınden gıdıyomus o derece yanı
tabı felan dedı sonra baska seylerden acıldı konu Allah bana saygısız ukala torun vermesın felan dedı carparım agzının usutune dedı baska torunlarını soyleyerek 2 torunu daha var bızımkı harıc yanı yıne laf vurdurdu sureklı boyle benım esım gecımsız ve sınırlıdır oda bılır problem yasadıımızı baska kısılerden bahsederken mesela bu komsularından bahsederken adam cok sınırlı ama esıne cok duskun dedı bende huysuz ama dedım huysuz adamla ugrasmak zor dedım cevap vermessen cok guzel gecınırsın dedı lonkkkk usutne alınma gelde hep boyle yapıyor aceba banamı dedı oluyorum banamı laf vurduruyosun anne desem ne munasebet dıycek dılber gıbılmaz:ben lafı ortaya korum beyenen alır begenmeyen almaz hesabı olacak onun ıcın sesımıde cıkaramıyor dırek konussa cevabımı vercem

tipik kaynana işte. takma kafana diyeceğini demişsin zaten. benimkide bazen böyle saçma sapan konuşuyor özellikle başkalarının yanında bana laf sokmasına sinir oluyorum. ya duymuyorum ya pişkinliğe vuruyorum hiç onunla ağız dalaşı falan yapmıyorum eşelemiyorum da. amann sinir ol sinir ol sonu yok hiç duymamak en iyisi.

benimki laf sokmaz soyler sadeceee:))) valla kaynanasi iyi gelini cadi olan madur kaynanalarda var etrafta..ALLAH herkese ayri ayri yardim etsin:))

kızlar aslında cok cadı degıl kaynanam ama bu laf sokusturmasına bır son vermek ıstıyorum bır sekılde yanı bana samımı olması gerektıgını dusunuyorum yoksa benle ugrasmaz hoslanmadıgım bır durum bu acaba banamı dıyor durumu ustume alınsam olmuyor alınmasam olmuyor bır sekılde kırmadan bunu hıssettıgımı anlaması lazım

alıngan oldugum donemler hepımızınkı gıbı oluyor ama ınsan lafın kıme geldıgını bılır saf olmadıkca bende bana geldıgını tahmın edebılıyorum ama oyle gelıyorkı o laf 10 tur atıyor kurnazca anne banamı gelıyor laf desem ne munasebet ıspatlayamassın

Imada bulundgunu dusunuyorsan ve rahatsiz oluyorsan hic belli etmeden sinirlenmeden bana midiyorsun gibilerinden laf etmeden( sana diyorum evet demez heralde ustune seni suclu cikarmaya calisir)
sende imali imali konus...

bak canım sorun orda zaten sen annenle ilgilenmeyince oda tepene çıkıyo şımarıyo kendini bişey sanıyo.neden gitmiyosun annene anne gibisi varmı

haklsıın bacım bende 10 yıldır evliyim hep bastırılmak istendim , hep küçük görüldüm bide bi görümce var başımda ALLAH düşmanıma vermesin tam mikser. bana demediğini bırakmadı ama hep kızlarının yanındalar hep ben haksız görüldüm en sonunda sesimi çıkarmadım eşime anlattım yeter bende insanım dedim . nasıl kötü oldum bir bilsen . aylarca küs kaldık ama güya barıştık şimdi eşimin hatrı için görüşüyorum şimdi ama nasıl görüşmek. arada yine laf sokuyor kaynanam . ama cevap bile vermiyorum artık çııkıp evime geliyorum .artık anneme dahada başlandım ve bunu göstermeye çalışıyorum onun kızı kıymetliyse benimde anam kıymetli . ama tek gerçek şukimesafe herzaman iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…