- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 648
- Konu Sahibi CennetKokulum
-
ohoo ahali amma safmış be.
şimdi art niyetli olmasa alakasız bir adamın kötü lafını nie taşısın ona? ben olsam hiç sölemem üzülmesin die. bariz laf sokuyo.
ya bırakın allah aşkına ne iyi niyeti ne derteşmesi kadın bariz laf sokmuş ve bunu aynen bazılarının anladığı gibi dertleşme parantezinde sunmuş ama aslında hiç öyle değil. madem kıza ağzının payını verdin ne dmeeye bidaha sana anlatıyor seni ilgilendiren bir durum değil kız ona çatmış kendi durumuyla ilgili olarakta seni örnek vermiş ama kaynanan sanki olay tamamen seninle ilgili gibi lanse etmiş sana.hiç sallama bence zaten gayet güzel cevabını vermişsin daha fazla yarayı kaşıma bence haklıyken haksız duruma düşersin daha çok canın sıkılır.artı kayınvaliden hastalığı mevzu olduğunda sende annenden bahset onunda hasta olup bakıma ihtiyacı olduğundan ama kimseyi zorlayıp sıkıntıya sokmak istemediğinden falan ki anlasın hakettiğinden daha fazla ilgi gördüğünü.
canım ne kadar alıngansın sen ya derdinmi yok sorun yaratıyorsun kendine
İçinde kaynananın kendi uydurduğuna dair şüphen varsa kızı gördüğünde dersin ayıp olmuyor mu benim hakkımda bu şekilde yorum yapıyorsun diye zaten ne var ne yok çıkar ortaya ama...
Kayınvaliden sana dolaylı olarak laf sokuştursa da ben altta kalan birini görmedim bizzat belirtmişsin ben gündeliğe mi geliyorum buraya diye niye kafana takıyorsun anlamadım.CADIARZU
bak canım sorun orda zaten sen annenle ilgilenmeyince oda tepene çıkıyo şımarıyo kendini bişey sanıyo.neden gitmiyosun annene anne gibisi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?