- Konu Sahibi ozelss_0510
-
Kayinvalidemin en sevdigi hobisidir yurticindeki falci sudur budur ne varsa gitmedigi kalmadi yurtdisina acildi
O gelip gittikten sonra evimde acayip ucube seyler buldum zaman zaman, esimede gösterdim esimde diyor kesin annemin isidir diye
Oralara döktügü parayada acimiyor yazik o parayla kac cocuk sevindirilir ne hayirlar yapilir ama iste kisinin fikri neyse zikri odur.
Kayinvalidemin en sevdigi hobisidir yurticindeki falci sudur budur ne varsa gitmedigi kalmadi yurtdisina acildi
O gelip gittikten sonra evimde acayip ucube seyler buldum zaman zaman, esimede gösterdim esimde diyor kesin annemin isidir diye
Oralara döktügü parayada acimiyor yazik o parayla kac cocuk sevindirilir ne hayirlar yapilir ama iste kisinin fikri neyse zikri odur.
arkadaşlar yaşananları bilmediğiniz ve bende burda hepsini anlatamadığım için yorumlarınız normal onun koynunda değil diye yazmamın sebebi benden kıskandığı için kaç kere akşamları yatmaya bize gel diye söylediğinde anne sen ne diyosun diye nasıl böyle bişey dersin diye çıkıştığımda sen karışma ister çıktığı yere sokarım ister koynunda yatırırım demişti bu yüzden eşim zaten hiç bensiz orda kalmamıştır
kaynanamın gittiğinden hariç birkaç kişiden de duydum büyü yaptırldığını ayrıca Bu insanlar ne verirsen tarzında bakanlar 10 tl de versen razı oluyor ben hiç para kaptırmadım yani benim zaten büyüyle uğraştığımda yok sadece öğrendim ben zaten kuran okuyabilen dua bilen bir kişiyim dualarımı büyü olduğunu öğrenmeden de okuyordum halen okurum yani bir kişinin söylediğine inanacak kadar cahil değilim arkadaşlar ama inanırım bnlar kuranda var çünkü bozdurmaya gelince 3 kadına gittim 3 de sabun büyüsü yapılmış suya atılmış dedi bana yaptırmış yani ve ben doğum yaptıktan 5 ay içinde 72 kilodan 49 kiloya düştüm eridim resmen kaç tane doktara gittiysem bişey çıkmadı sağlığım yerimde ve çokta iyi yemek yememe rağmen halen sürekli veriyorum en son tartıldığımda 45 kiloydum bunlarım hepsi tesadüf olabilrmi diye düşünüyorum bikeresinde beyaz bir tişörtüm vardı kaynanama gittiğmde bazanın altında gördüm çarşaf laırken anne bu sende ne arıyor diye sorduğum sen bırakmışsın bende gelince alırsın diye sakladım dedi böyle bişey mümkün değil hiç soyunmam yada extra bişey götürmem oraya görümcemin kıyafetlerinden giyerim kalırsak benim eşim büyüye falan hiç inanmaz annesinin hocaya gittiğini duyduğunda kıyameti kopartmıştı ama kaynanam ayıorma büyüsü yaptırmamış zaten sürekli huzursuz olalım oğlu haftada 2-3 gün tek olarak onda kalsın istiyo bu normalmi sizce annesi kal dediğinde eşim bana söyler tamam kalalım dersem beraber kalırız çok şükür eşim bu konuda annesini dinlemez ama biraz düşkün bu beni büyü olayını öğrnenene kadar rahatsız etmemişti haksızda olsa annesini korur bunlar benim annesini sevmemmedeki unsurlar ayrıca kaynanam yalanda söylüyor kaç kere yakaladım eşimde yanımdaydı ama bu gibii durumlarda susuyorlar birde eşimi dolduruyorla eşimde onlara kanıyor ondan boşanma aşamasına gelmedik sadece onlara hakkımfda kötü şeyler söylüyorlar bizi ayırmaya çalışıyorlar rahat vemiyorlar diye ben boşanmak istemiştim
canım yaşadıkların kolay değildir elbet seni anlarım ama bi yere kadar(onun koynunda değil) derken inan benm gözümde kaynvalidenden farkın kalmıyo....bana öyle geliyoki sende kocanı kıskanıyosun hemde onu doğuran,büyüten bugünlere getiren bi insandan....mrb arkadşlar,
kayınvalidemle evlendiğimden beri geçinemiyorum öyle kavga hır gür yok ama onunda beni sevmediğini biliyorum
sinsidir benim kaynanam arkadan yapar eşimi kaç kere doldurdu kaç kere boşanmalardan döndüm daha 2 senelik evliyim 1,5 yaşında oğlum var durumuzda iyi ama kaynanam yüzünden kocamlada bir türlü anlaşamıyoruz neyse kaynanamın eltimle sürekli gittiği bir falcı vardı daha doğrucu ho.. bende merak ettim bir gün gittim o kadına kimsenin haberi yokke kaynanamın adını verdim tanıdı ho..
bana ve eşime büyü yaptırdığını sürekli huzurumuzu bozmak istediğini ve oğlunu kıskandığını söyledi (bu doğru benimle yarışıyor resmen ama maalesef onun koynunda değil :=))) birtakım başka şeylerde söyledi ve aynı dediği gibiydi yaşadıklarımız şimdi ben bu kadına inanayım mı gerçekten büyü yaptırmış olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?