kaynanası büyü yaptıran varmı

ozelss_0510

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
10
0
36
İzmir
mrb arkadşlar,

kayınvalidemle evlendiğimden beri geçinemiyorum öyle kavga hır gür yok ama onunda beni sevmediğini biliyorum
sinsidir benim kaynanam arkadan yapar eşimi kaç kere doldurdu kaç kere boşanmalardan döndüm daha 2 senelik evliyim 1,5 yaşında oğlum var durumuzda iyi ama kaynanam yüzünden kocamlada bir türlü anlaşamıyoruz neyse kaynanamın eltimle sürekli gittiği bir falcı vardı daha doğrucu ho.. bende merak ettim bir gün gittim o kadına kimsenin haberi yokke kaynanamın adını verdim tanıdı ho..
bana ve eşime büyü yaptırdığını sürekli huzurumuzu bozmak istediğini ve oğlunu kıskandığını söyledi (bu doğru benimle yarışıyor resmen ama maalesef onun koynunda değil :=))) birtakım başka şeylerde söyledi ve aynı dediği gibiydi yaşadıklarımız şimdi ben bu kadına inanayım mı gerçekten büyü yaptırmış olabilir mi

valla cnm büyüye azda olsa inanırım..çünkü yaptıranlar tanıyorum..madem öle bişe yapmış sende bunu bozdurabilirsin.nolur nolmaz muska yaptır eşinede sanada ...

Yok canım bırakın bçyle işleri.Büyüye falan hala bu devirde medet uman varmı ya.Hepsi dalavereci yalancı bu büyücü üfürükcüler.Bırakın kaynananız yapsın.Kalpler bir olduktan sonra hiçbirşey işlemez.Hem dinimizce günah böyle şeylerle uğraşmak.

yaşadıklarını ve söylenenler tesadüf bence...
belki o hocanın müşterisidir. yada hoca müşteri kazanmak adına böyle demiştir sonuçta sizin gibi olaylar yaşayanlar gidiyor oraya.

eşinizle aranızda ki bağ ile ilgili bence bunlar. eşiniz annesi ve eşini ayrıabilseydi yada sizi çook çok sevseydi kıyamazdı bunlarda yaşanmazdı.

başka yollarla çözmeyi deneyin başınıza gelenleri.

Kayinvalidemin en sevdigi hobisidir yurticindeki falci sudur budur ne varsa gitmedigi kalmadi yurtdisina acildi
O gelip gittikten sonra evimde acayip ucube seyler buldum zaman zaman, esimede gösterdim esimde diyor kesin annemin isidir diye
Oralara döktügü parayada acimiyor yazik o parayla kac cocuk sevindirilir ne hayirlar yapilir ama iste kisinin fikri neyse zikri odur.

anlamadım kayınvalidenin gittiği hocamı bu gittiğin o halde size büyü yapan kendisi ..hesap sorsaydın ya o halde nasıl bu vicdansız işleri yapabiliyormuş..

Eğer o değilde başka hocaya gittiysen elbette sana büyü yapıldığını söyleyecekki kendisine güya yapılan büyüyü bozma işi çıksın..
uğraşmayın bu işlerle..inanmadığın sürece etkisinede girmezsinn.

bari büyücülük muska eğitimi alsın da kendi yapsın. zaten uzman olmuştur

insan ciddiye almadığı sürece etkilenmiyor değil mi.

hanımlar inanmayanlarınız olmus ama biz bizzat yasıyoruz bu büyü durumlarını malesef :93:
büyünün var oldugu dinimizce kabul edilir ama bu işlerle ugrasmak Allah a şirk kosmakla eş tutulur. sen bulasma bu işlere. bak büyünün bozulması için dualar var canım. onları öğren dualarla kurtulursun inşallah :26:

ama maalesef onun koynunda degil yazmissiniz
nasil bir dusuncedir bu?
tamam ayirmak isteyebilir kotu olabilir kizmis olabilirsiniz bu hazm edilmez seyler ama
koca delisi gibi anasindan bile kiskaniyorsunuz sanki anasinin niyeti kocasinin koynuna girmek
tobe tobe..

tamam ayirmak isteyebili

Öncelikle kayınvalidenizin gittiği kişiye gitmişsiniz kendiside büyü demiş demekki kendisi yapmış, zaten kayınvalidenizin adınıda vermişsiniz böylece bildiklerini size sıralamış sizde onu adamdan saymışsınız. Yahu Allah aşkına, eşinizle boşanmalara kalkmışsınız, eşiniz size güvensiydi hiç annesinin veya bir başkasının lafıyla boşanmalara kalkarmıydı.
Birazda eşinizde arayın suçu. Olayı hemen büyüye yıkmayın. Büyü yapmak öyle her kişinin harcı değildir. Böyle soytarılar tarafından dolandırıloyrsunuz haberiniz yok.
Ayrıca kayınvalideniz için "onun koynunda değil" demişsiniz. Bir erkeğin koynunda olmak marifet değildir. Eş boşanır ama anneyi boşayamazsınız. Yaptığınız mukayese bence çok çirkin. Haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Kendinizi haklı çıkaracak lafları özenle seçimeniz lazım. Böyle laflar çirkinlikten öteye gitmez. Annesi tabiki oğlunun koynuna girecek hali yok değil mi?

Varsayalım kayınvalidenizin size büyü yaptığı kesin! Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Hocaya para yağdırıp dua etsin de büyüyü bozmasını mı?
Neden abdest alıp oturup kendiniz dua etmeyi düşünmüyorsunuz?
Hem manevi olarak rahatlarsınız hem de büyü bozulur işte!
Şu kayınvalide,eş sorunlarında neden hemen hocaya gidilir hiç anlamam...

Kayınvalidemin fenalıkları vardır ama büyü konusunda bilgisi yoktur...
Büyüye inanırım,Allah'a sığınırım... Yapanında yaptıranında cennette yeri yok
Bana mantıksız geldi,yapan şahsın size bu bilgileri vermesi...
Bence itimat etmeyin,bu tür işlerede bulaşmadıysanız bugüne kadar bundan sonrada ilgilenmeyin
Yaptıran olsa bile Allah'a sığının bol bol dua edin,O sizi ayakta tutacaktır...
Rabbimden iyi kimse bilemez işini,bu kayınvalide sorunlarında en büyük suç kocalarımızın
Ne yaşıyorsak eşimizin yüzünden yaşıyoruz,onlar izin vermese bize kimse fenalık yapmaya
cesaret edemez...Önce bunu kabul etmek gerekiyor..

ayrıca '' benım koynumda'' tabiri çok çirkin hiçbir annenin oğlunun koynuna girmek gibi derdi yok

Bazı arkadaşların dediği gibi koynuna alamak tabiri bana çok itici geldi.
oğlunu kıskanıyosa onun koynuna giremediğinden değildir. sizde anaymışsınız biraz dikkat lütfen.

büyüye inanırım. ama yapanın ne bu dünyada ne öteki dünyada yeri yoktur. affedilemez bir günah. kul hakkı ki hemde nasıl.
büyü yapanı bırak yapmayı yaptırmayı düşünen insandan kaçarım. var çevremde böyle birkaç kişi, benim için bitmişlerdir artık...
allah onların kötülüklerinden bizi korusun

Büyü ye inanırsanız tutar bence..
İnanmayın hurafe diyin..
Dua okuyun evinizde boL boL ve evinizi silerken 2-3 damla sirke damlatın suya büyükannem sirke büyü bozar derdi..

İnanmıyorum diyin ve kendinizi buna inandırın..

3 ihlas 1 fatiha okuyun üfleyin bişicik olmaz..

Büyü yapan kişi bana çıkıp diycekki "kaynanan sana büyü yaptırdı"
sen bu durumda sessiz mi kaldın?kayınvalidenden önce o kişiyi haklaman lazım değil mi? ben mi yanlış düşünüyorum
Sen de onu çözdürmeye kalkarsan ondan farkın kalmaz,dua et felak nas oku.Gidip bi büyü de sen yaptırma

Allah sabır versin evinde büyü tarzı şeyler bulanlara..
insanın sabrıyla oynuyorlar resmen..
evde tip tip nesneler bulunduğuna mı yanmalı?
yoksa büyü tutar mı hayatımda değişiklikler olur mu vs diye düşünmeye mi yanmalı bilemedim...
ben hiç bulmadım şu ana kadar ama bi bulsam
iyi sabretmişsin laylay

arkadaşlar yaşananları bilmediğiniz ve bende burda hepsini anlatamadığım için yorumlarınız normal onun koynunda değil diye yazmamın sebebi benden kıskandığı için kaç kere akşamları yatmaya bize gel diye söylediğinde anne sen ne diyosun diye nasıl böyle bişey dersin diye çıkıştığımda sen karışma ister çıktığı yere sokarım ister koynunda yatırırım demişti bu yüzden eşim zaten hiç bensiz orda kalmamıştır
kaynanamın gittiğinden hariç birkaç kişiden de duydum büyü yaptırldığını ayrıca Bu insanlar ne verirsen tarzında bakanlar 10 tl de versen razı oluyor ben hiç para kaptırmadım yani benim zaten büyüyle uğraştığımda yok sadece öğrendim ben zaten kuran okuyabilen dua bilen bir kişiyim dualarımı büyü olduğunu öğrenmeden de okuyordum halen okurum yani bir kişinin söylediğine inanacak kadar cahil değilim arkadaşlar ama inanırım bnlar kuranda var çünkü bozdurmaya gelince 3 kadına gittim 3 de sabun büyüsü yapılmış suya atılmış dedi bana yaptırmış yani ve ben doğum yaptıktan 5 ay içinde 72 kilodan 49 kiloya düştüm eridim resmen kaç tane doktara gittiysem bişey çıkmadı sağlığım yerimde ve çokta iyi yemek yememe rağmen halen sürekli veriyorum en son tartıldığımda 45 kiloydum bunlarım hepsi tesadüf olabilrmi diye düşünüyorum bikeresinde beyaz bir tişörtüm vardı kaynanama gittiğmde bazanın altında gördüm çarşaf laırken anne bu sende ne arıyor diye sorduğum sen bırakmışsın bende gelince alırsın diye sakladım dedi böyle bişey mümkün değil hiç soyunmam yada extra bişey götürmem oraya görümcemin kıyafetlerinden giyerim kalırsak benim eşim büyüye falan hiç inanmaz annesinin hocaya gittiğini duyduğunda kıyameti kopartmıştı ama kaynanam ayıorma büyüsü yaptırmamış zaten sürekli huzursuz olalım oğlu haftada 2-3 gün tek olarak onda kalsın istiyo bu normalmi sizce annesi kal dediğinde eşim bana söyler tamam kalalım dersem beraber kalırız çok şükür eşim bu konuda annesini dinlemez ama biraz düşkün bu beni büyü olayını öğrnenene kadar rahatsız etmemişti haksızda olsa annesini korur bunlar benim annesini sevmemmedeki unsurlar ayrıca kaynanam yalanda söylüyor kaç kere yakaladım eşimde yanımdaydı ama bu gibii durumlarda susuyorlar birde eşimi dolduruyorla eşimde onlara kanıyor ondan boşanma aşamasına gelmedik sadece onlara hakkımfda kötü şeyler söylüyorlar bizi ayırmaya çalışıyorlar rahat vemiyorlar diye ben boşanmak istemiştim

Senin kayınvalide psikopata bağlamış.Ne demek 3 gün onlarda kalacakmış ya öyle şey mi olur?
Çok meraklıysa hiç evlendirmeseymiş sanki 5 yaşında çocuğu zapdetmeye çalışıyo.

Arkadaşım Allah sana sabır versin.Eşinle aranı iyi tutmaya bak çaktırmadan ailesinin yaptıklarını gün yüzüne çıkarmaya çalış.O kadınla pek görüşmemen senin için doğru olur heralde.Ne diyim bilemedim

canım yaşadıkların kolay değildir elbet seni anlarım ama bi yere kadar(onun koynunda değil) derken inan benm gözümde kaynvalidenden farkın kalmıyo....bana öyle geliyoki sende kocanı kıskanıyosun hemde onu doğuran,büyüten bugünlere getiren bi insandan....
siz beraber mi yaşıyorsunuz.... eşin niye doldurmalara geliyo? seni tanımıyor mu birazcıkda eşinde var bi yerde YETER demesini bilecek bu annesi de olsa kimse sizn huzurunuzu kaçıramaz bunada göz yummayın

büyü vardır büyü yapan insancıklarda
babannaem yıllarca annemle uğraştı
herdelikten bişey bulurdu annem
ama annem asla dualarını bırakmadı
o şekilde kurtuldu yara almadan
diyeceğim o ki bu kadın büyünün alasını yapsın
yapman gereken dualarını eksik etmemen
onu bu huyundan caydıramazsınız
benim kayınvalidemde gider bu işi yapan insancıklara
tedirgin olmuyor değilim ama dua ederim sürekli
allaha teslim ederim kendimi
allah böle insanların şerrinden korusun bizi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…