kaynanası büyü yaptıran varmı

brownim düşüncelerimiz o kadar benziyor ki..
bende bununla ilgili bir yorumda bulunacaktım neyse dedim...
yani oğlu bnm koynumda asla demem ben..
böyle bir çekiştirme yapmam aramızda.'oh olsun oğlu bnm koynumda'diye
tabi bnm koynumda olacak eşim yani karı kocayız biz.ne gerek var bu zaten belli
dillendirmeye ve kaynana ile bu şekilde çekişmeye.

son yazdğını yeni okudum...kayınvalidende var birazcık sıyırmış :84::84::84:bacım o sana düşen bolll dua etmek...
kayıv.eşine bende yatsın dedğinde sen değilde eşin verseydi cevap olay bu kadar büyümezdi neden müdahale ettnki sonuçta annesi.eşinde gereken cevabı verirdi ya senide götürürdü yada gitmezdi...

yani arakdaşlar ortada daha vahim bir durum var siz sadece bir konuya takıldınız kaldınız koskoca bir kadının böyle bişey söylemesi normal benim söleme anormal mi ayrıca eşimmi kayınvalidem büyütmedi neyse daha fazla açmıyım benim koynunda derken annesinin o kadar ısrarına rağmen orda kalmıyo evinde kalıyo demek istedim ama herkes farklı anlayabiliyo tabi siz o anları yaşasaydınız yüzünü görmek istemediniz emin olun ben YİNE SAYGIMDAN KUSUR ETMEDİM BUNU KAYNANAM DAHİL HERKES SÖYLER belkide büyünün etkisi ile eşimde annesini dinliyordur çünkü benden önce kimseyi dinlemeyen asi biriymiş annesiyle bu kadar yakın değilmiş yani bunu kardeşinden duydum ayrıca ben hiç kıskanç değilimdir kıskancaksam annesinden değil ancak başka kadın olursa kıskanırım bundada haklıyım ama annesinden kıskanma gibi bir lüxüm yok bunun bilincindeyim birde 4 kardeşler her her çocuğu ayrıca bana gelip dert yanmıştır annesinden işte annem düşüncesiz dangalak yol yodam bilmez diye bunu görümcem bile söyledi yani kendi çocukları bile bu kadar şikayetciyken benim kayınvalidem hakkında iyi düşünmem biraz zor oluyor haliyle hır gür çıkaran bir insan değilimdir çok fazla takmıyorum kendisinin laflarını hepsini taksaydım şimdi boşanmış olurdum benim derdim gerkten eşimle benim ramı bozmak için büyü yaptırcak kadar işi büyütmişse önlem almam gerekiyr diye düşünüyorum daha güm önce eşimnin ceketinin cebinde mendil buldum kendisi mendil kullanmaz bir gün öncede annesine gitmişti ister istemezz bağlantı kuruyorum bu ne diye sorduğumda eşime bende bilmiyorum nasıl girmiş cebime dedi neyse Allah kavınvalidemi ve böyle insanları ıslah etsin

benimde orası dikkatimi çekti tüylerim ürperdi çok kızmış olabilirsiniz ama o bir anne eşinizin annesi koynuna girse ne olur ya ne biçim kelimeler bunlar rabbim saklasın ben annem ölene kadar koynuna yatardım ne olmuşki..

bari büyücülük muska eğitimi alsın da kendi yapsın. zaten uzman olmuştur

insan ciddiye almadığı sürece etkilenmiyor değil mi.

Ben ciddiye almiyorum ama ister istemez insan o gelip gittikten sonra paranoyak oluyor etrafi döküyorum dip köse ariyorum,o gelmeden sampuanlari sakliyorum (bi ara sampuanlarin icinde tuhaf sivilar farkettik)evime geldigindede pesinden ayrilmamam lazim ic camasirlarim kayboluyor,seker kavanozunun icine tuz konuyor v.s v.s

Hani büyüye inanmaktan cok evimde acayip seyler bulma fikri beni huzursuz ediyor,ondan gelen yiyecekleride ne esim ne ben yemeyiz direk cöpe gider

Bilmem arkadaş kendince sitem etmiş neden bu konuya takılıp kaldınız dıye
halbu kı konuyu genel olarak degerlendırdıgımız yorumlarda bulunduk
ve yıne konu içinde gecen kelımesının yanlıs oldugunu yazdık
takılıp kalmadık yani...

o kelimeyi ne anlamda yazdığımı tahmin edebiliyorsanız beni anlamışsınızdır demek...
onun yanında yatmıyor kendi evinde karısının yanında demek istiyorum ama nafilee...
tabir kaba olmuş olabilir kalkıpta ben bunu lafı kaynanama karşı söylemedim sadece içimden böyle yamak geldi bu kelimeyide daha önce hiç kullanmadım
insanlar zaten yatarken koyun koyuna yatmaz mı bu ister 2 kardeş olsun ister ana kız ister 2 yakın aynı cıns arkadaş olsun ister baba oğul olsun bu kadar yanlış anlaşılacak bir durum olmadığını belirtmek istiyorum yani diğer kaynana şikayet topiklerini okusanız neler yazıyorlar neler neyse onlar beni ilgilendirmez tabi herkes kendinden sorumlu bu şekilde nitelendirdiğim için de kusura bakmayın

BeNim kaynanamda buyu yaptirmis bize şimdi. Sadece bir yasindaki kızım hastalanıyor her zaman okuyorum yawrum bayılıyor ve bazen karşısında korkunç biri varmış gibi bir noktaya kilitlenip ağlıyor

büyüye inanmam..büyü yaptıranların büyüsü tutsaydı önce kendi hayatlarını mükemmel hale getirir millete büyü yapma ihtiyacı duymazlardı..inananlara dicek bişeyim yok ama kafa karıştırmaktan başka bişey değil bence..

BeNim kaynanamda buyu yaptirmis bize şimdi. Sadece bir yasindaki kızım hastalanıyor her zaman okuyorum yawrum bayılıyor ve bazen karşısında korkunç biri varmış gibi bir noktaya kilitlenip ağlıyor

yani torununa yaptırmış büyü yapıldığna nasıl emin olabiliyosunuz..dr gittinizmi onuda merak ettim??

büyü maalesef ki var ama yapanada yaptırana da çok büyük günah var. peygamber efendimize bize yapılmış zamanında. ama inanmamak ve sürekli dua etmek gerekiyor. evinize girerken,çıkarken, sokakta gezerken, bir yere misafirliğe gittiğinizde içinizden muhakkak nas felak ayetel kürsi yi okuyun. bizde eşimle çok nazar çekiyoruz etrafımızda kıskanan kem gözlerel bakan çok kişi var. evinde mutlu olamayan kadın veya erkek mutlu çiftleri görünce fesat düşüncelerle bozmaya çalışır her zama bu böyledir. bu tür kişilerden uzak durun eşinizle fazla tartışmayın. allah büyü yapanlardan hepimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…