kızzzz bide bana daha şimdiden diyodiki sen çoocuk taşıyamazsın. yok sen sinirlisin, sinirden düşer çocuk, zaten sen bakamazsın sen doğurursan ben bakarım diyo. (bunu kocamda söylüyor sinirlisin diye) gel işyerin de sor biri demezki bu kızın bağırdığını duyduk, 10 senedir insan kaynaklarında çalışıyom ve insanlarla habire muhattap durumdayım ama kimseye kolay kolay sinirlenmem. hatta personel ne kelime milletin kocası babası arıyor valla. onlara bile sukün yaklaşırım geçen burdaki müdür kız diyorki senin işin çok zor. terliği de omu aldın sandınnn kız banu.. kız biri ona vermiştir oda bana vermiştir. o alırmı bir çöp. evlenirken iki halı aldı, onuda bindan lafla aldı. kocama dedimki aldığın eşyaları götür istemiyom. oha bu halılarıda annen alsın zaten içi gitmişti diye.
banummm senin durumların bana benziyo anlıyom seni. sss..... tir et o malukat kadınıahmak kadın de içindennn tabii..
ayrıca öyle karı boşatmak kolay mı.. uyuz gelsin kv buraya ona iki tokat atıimde kendine gelsin malukattt
bak bu eylül gelmedi gene.. telefonu bileydim çağrı atar rahatsız ederdimmmm hahahaaaayyybunlar bu çalışmaylan değil bir bebiş kızlar bunlar 3 üz bile yapabilirler..
ben sölim hazır olalım biz her duruma ....
ahkeşkem senin eğlence vaktin gelmiş. bence sen kocayı alda müzikli bir yere eğlenmeye gittt. haaadeeeee orda yırtına yırtına söyle. (sonra kocan onu rezil ettin diye seni bir daha götürmez eğlenceyeee)
efsuuunnn kız bu ne ödemeymiş anacımmm. paran fala ise hesap nomu verimde banada bir ödeme yapıver bacımmm. efsun bide senin anneanne git ama kv evde dime...
kv bana gönder siz keyfinize bakın. ben onu eğitirim bizim evde
valla bi iyiki olur ki ohhhh şöle deliler gibi oynasam. sonra kociş kıskançlıktan çatlar. yok canım benim ki benim dedliliklere alışkın ondan götürür bir daha yani.
valla eylülüm bize bi futbol takımı kuracak galibahadi eylül evde bu kız kocişide işe göndermiyo galiba. kapandılar eve
hadi eylülüm görelim seni...
efsun gelince bu ne kadar konuşmuşsunuz die başlar.
Vallahi kizlar alemsiniz, konuyu neredyse bastan sona okudum, genelde okurum pek yazmam ama Efsun ve Nasyabanu sabriniza hayran kaldim
Karadenizli arkadaslar uzerinize alinmayin ama karadeniz kadini biraz bilmis mi oluyor nebenim kayinvalide de enteresan bi sahsiyet, asiri inatci ve sabit fikirli. Allahtan ogluna cok duskun degil fazla gelip gitmiyoruz ama suan is icin yurt disinda yasiyoruz gecen 20 gun yanimiza geldiler kayinpederle kalmaya amanin 20 gun resmen kendimden bezdim, allah birlikte oturan arkadaslara sabir versin gercekten;( sabah kalk hizmet et, oglen aksam surekli hizmet et, gocunmuyorum ama insan karsiliginda bi memnuniyet bekliyor ama nerdee sunu soyle yap bunu boyle yapsaydin. Herseye bi karisma;( he bi de asiri titiz evimdeki halilar o gitti camasir suyu lekesi olmus hersey, sabah erken kalkip gizli gizli temizlik yapiyor. Bana kendimi pis hissettirdi resmen ki benm evim bal dok yaladir normalde. Ahh saymakla bitiremiycem sanirim, her arkadasimi bi elestirme. En bombasi kocamin yaninda surekli sen cok sivilcelenmessin cok cirkin olmus oglum di mi diye soylenmesi. Haha altta kalirmiyim ben de onla yasit gorumcesinin ondan 10 yas daha genc durdugunu soyledim durdum. He bi de sana botox mu yaptirtsak anne cok kirismissin sen ya? dedim kocasinin yaninda anlayana tabii... Bi de bana kendi zevkine gore kiyafet alip gelmesi yok mu? Sonra aldiklarini giymiyorum diye trip atiyor. Bana artik bisiy alma zevklerimiz uymuyor senle dedim, ama inat iste. O gittikten sonra da getirdigi elbiseyi toz bezi yaptim kendimce intikam aliyorum ya halime de aciyorum... Bunun yaninda kendisi tatli dilli ve ozellikle oglunun yaninda beni yeri gelir sapur supur oper, ya yapmaciksin be kadin !!
sabir abidesi arkadaslar onunuzde saygiyla egiliyorumwallahi siz cennetliksiniz
ne yapak yaneee efsunn yok diye susalım mııı heeeee efsunnnn kızzz anam bu banka nirdeymişşş fizan damı...
ya düşünsenize hep beraber eğlenmeye gidiyoz ay ne güsel olurdu. kocalar yok kadın kadın oynuyozzz. ahkeşke sen git kız bir eğlen epilepsi filan kalmaz ben diyim sana.
ben düşüp düşüp bayılıyodum habire bana doktor stresden dedi. bak boşanıyom ya hiçç bayılmıyom artık. stresi def etmek lazım mışşş?
en iyisi hepimiz birleşip hamama gidelim eylüle de ii gelirkız yeni gelin gibi oldu valla gelin hamamı yapalım ona.ohhh kop kop yaparız valla. ama bizim gibi çatlakları hepbirarada hangi mekan kabul eder bilmiyorum artıkkk
gittiğimiz yerden kovulmayalım sonra
merak etmeyin biz bu hasba kv çektiysek bizide herkes çekiverir
eylül ün hamama gelemez. onu vakti değerli.. ahkeşkemm unuttun herhal eylül bacının yumurtladığını... yımırta yımırta yımırta .....
risus cum hoşgeldin... çok iyi yapmışın en bayıldığımda görümcelerin için kullandığın ifadeeee. KALIKKK hahahahahahhaaa kalıklar sizi dinsiz in hakkından imansız gelir. çektir bunlara böyle. zaten ya kalık olurlar, yada evlenmiş ama anasından ve senden çıkmayan biri olurlar kesin. bende görümce yoktu ama kv ve kaynımlar maşalallaahhhhh 50 kişiye bedel. kaynımlar tam karı kılıklılarrr.
kızlar kızlar ciciş gelinler ben yemeğe gitcem birazdan gidim de simit sarayında gazete okuyayım azcıkk.
kızlar öpüşelim miayrı kalcaz ya biraz o bakımdan
Günaydın benim cicişşş gelinlerimmm (kv inat size cicişşşş diye yazacağım)
Canlarım ben ist yaşıyom ya malum buranında bitmeyen sorunu trafik var. Yani sizin kv ile nasıl sorun bitmiyosa aha bu istanbul da da tarfik bitmiyo anam bitmiyoo..
İşe gelip giderken günde 3-3,5 saat yol çekiyom (sabah -akşam).birde benim yanım yatır gibidir bacılarrrrr her sabah çalışanlar işe başlamadan bana bir uğrayıp hayır duamı alırlar
Ben personelciyim de o bakımdan istekleri arzuları hiççç bitmezzz... olsun onları bilene seviyommm en azından insanca yaklaşıyorlar. Benim domuz kv gibi görünmüyo kimsecik gözümeee..
Ahkeşkem seni burdan kokulu kokulu öpüyommm. Saçını okşuyorum hiçç üzülme bu süreç geçecek. Valla bişey dicem kimse bana kızmasın ama hastalığını ayrı eve çıkmak için kullan. Hastalığı kulanmayı sevmem ama yaprak olayından sonra senin kv aklıma gelince içim dışıma çıkıyor. Uyuz hasbamm ne olcak.. sen eşine deki ben bu evde oldukça stresim bitmez.. annecin babacın üzülür tabiii. Evlat başka bişey. Ben doğmamış elma çekirdeği kadar olan yavruma bile üzülüyom. Stres mi yaptım, ağladım Allah ın gücüne mi gitti diye. Onlar bakmış büyütmüş nasıl üzülmesin. ,
Ama sen kendini düşünmüyosan onları düşün kv kı... na bile takma... gerzek hasta ettikten sonra mı üzülmüş.
Bu arada sen yaprakları koydun mu önüne. Koymadıysa önüne al götür kafasına yapıştır. Al sana yaprak diye.
Efssunnnnn kız popişini kaldır da kahvaltı hazırlaben kocama ne demiştim biliyonuz mu kahvaltı olayı için, ben hazırlayıp çıkıyodum o dangalak kalkıp yemiyo masada bırakıp, yada dolaba kaldırıp işe gidiyordu. Ben erken çıkıyodum. Sonra hiçççç hazırlamadım bana laf sokuyo akıllı ya benimki. Dünyanın zeki adamı. Farkında deil dangalak dan farkı olmadığının safff. Dedim benim popişim yoruluyo yerinden kalkamıyor. Ayrıca popiş sadece ev işine değil sanada çalışıyor dedim başka bişi daha dedim onu burdan sölemicem anladınız siz onuuuu
Cikommm üzülme bacım haklarında hayırlısı. Ayrıda olsa bir anan bir baban var.. seslerni duycan yüzlerini görcen. Ben anamın değil sesi, değil yüzü kokusunu bile bulamıyorum. Eski fotoğraflardan hatırladıklarımdan daha öteye gidemiyor.. gidip toprağına dokunduğumda hep onu hissedeceğimi düşünüyom olmuyorrr... ayrıca aynı evde mutsuz olacaklaına ayrı evde mutlu olsunlar. Valla anam hayatta olaydı da yeterki ayrı olsalardı.. varlıklarını bilmek bile güzell. Ama çok şükür babam hayatta. Rabbim benim ömrümdennn alıp ona eklesin. Babacım iyiki varsın. Çok seviyom onu..
vefacım senin kv modeli benimki ile örtüşüyor. acep bunlar birbirini kaybetmiş kardeşler olabilir mi kız.. buluşturak bunlarıııılafını söyle bacım. kocan beni dumur etti heeee korumuş seni. bu koca düzelecek galiba. neyse seninnn umudun var düzelecek diyee.. umut etmek de güzel. ben valla 2,5 sene umut etmek bir yana azıcık ucundan ışık bilene görmedimm.. laf söylediğin için seni kucaklayıp öpüyorum.
arkadaşlar size eylülll cüğümüzün yımırtalarını yükledim umarım becermişimdir yüklemeyi
bugün amma da uğraştık eylülle. onun da pek gelmeye niyeti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?