Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

bende o almış sandım :) insanı çileden çıkarıyorlar sonrada biz sinirli haksız durumuna düşüyoruz,sen onları boş ver canım artık,seni mumla ararlar inş.

banummm senin durumların bana benziyo anlıyom seni. sss..... tir et o malukat kadını ahmak kadın de içindennn tabii..
ayrıca öyle karı boşatmak kolay mı.. uyuz gelsin kv buraya ona iki tokat atıimde kendine gelsin malukattt

bak bu eylül gelmedi gene.. telefonu bileydim çağrı atar rahatsız ederdimmmm hahahaaaayyy bunlar bu çalışmaylan değil bir bebiş kızlar bunlar 3 üz bile yapabilirler..
ben sölim hazır olalım biz her duruma ....

ahkeşkem senin eğlence vaktin gelmiş. bence sen kocayı alda müzikli bir yere eğlenmeye gittt. haaadeeeee orda yırtına yırtına söyle. (sonra kocan onu rezil ettin diye seni bir daha götürmez eğlenceyeee)

efsuuunnn kız bu ne ödemeymiş anacımmm. paran fala ise hesap nomu verimde banada bir ödeme yapıver bacımmm. efsun bide senin anneanne git ama kv evde dime...
kv bana gönder siz keyfinize bakın. ben onu eğitirim bizim evde

valla bi iyiki olur ki ohhhh şöle deliler gibi oynasam. sonra kociş kıskançlıktan çatlar. yok canım benim ki benim dedliliklere alışkın ondan götürür bir daha yani.
valla eylülüm bize bi futbol takımı kuracak galiba hadi eylül evde bu kız kocişide işe göndermiyo galiba. kapandılar eve
hadi eylülüm görelim seni...
efsun gelince bu ne kadar konuşmuşsunuz die başlar.

ne yapak yaneee efsunn yok diye susalım mııı heeeee efsunnnn kızzz anam bu banka nirdeymişşş fizan damı...

ya düşünsenize hep beraber eğlenmeye gidiyoz ay ne güsel olurdu. kocalar yok kadın kadın oynuyozzz. ahkeşke sen git kız bir eğlen epilepsi filan kalmaz ben diyim sana.
ben düşüp düşüp bayılıyodum habire bana doktor stresden dedi. bak boşanıyom ya hiçç bayılmıyom artık. stresi def etmek lazım mışşş?

eylülün kulakları çınlamıyo mu acaba

bunlar bana da o kadar aşina geliyor ki benim başımda karadenizli bir kaynana, iki de evlenmemiş! ( kalık diyebilirsiniz:)) 40 yaşına gelmiş görümce var. Kayınpederim de vefat etmiş, haa bir de eşimin abisi de boşanmış çünkü kızcağız kaynana ile anlaşamamış..
Yazıya bu şekilde girince neler yaşadığımız az çok tahmin edebiliyorsunuzdur ama ben de icantbelieve gibiyim, hiç altında kalmıyorum.
alttan alınca tepeme çıkıyorlar çünkü. bizimkiler de fırsat bulsalar bizim evden çıkmayacaklar. oğullarının evi ya, kendi evi gibi düşünüyorlar, halbuki biz yeni evliyiz, ben çalışıyorum bir haftasonum var, bir de bunlarla uğraşmak istemiyorum. gelince de multaka kalıyorlar, aynı şehirde olsak bile en az 1 gece bizdeler, ilk başta şaşkınlıktan anlam veremediğim için sesimi çıkarmadım, ama sonraları dişimi göstermeye başladım:)
bi kere yine yemeğe almıştım onları baktım elleri dolu gelmişler, yatmak için kıyafet getirmişler, ben de kapıda görünce " ay bu kadar çok ne getirdiniz gören de memleketten 1 aylığına geliyorsunuz sanır" dedim. o kayınvalide o kadar bozuldu ki ve o güzel yüzünü astı oturdu ve o günden sonra bizde kalmadı:) benim umurumda mı? tabii ki hiç umurumda değil:)
Ablalarından biri de bana eşimin eski sevglisini anlatmaya kalkmıştı bi ara, sırf huzur bozmak için. tabii ki hiç umurumda olmadı ama başka insanlar bunu kafaya takabilir. ben de öcümü almak için ona neden evlenmediğini sormuştum, çocuk yapma yaşının geçtiğini falan, normalde asla yapmam böyle bir şey ama hakediyor işte..
Tipik kötü niyetli insan özellikleri, her arkadaşımı eleştirme, her yeni aldığım şeye bahane bulma, niye gelmediniz diye tripler atma vs. Niyetleri belli huzur bozmak, bu yüzden ben de bu amaçlarına ulaşmalarına izin vermiyorum.
Eşime sürekli duygu sömürüsü yapıyorlar, hastayım, oram ağrıyor, buram ağrıyor. Ama gezmeye götürünce de benden sağlıklı:) ben de burada hep laf vuruyorum işte, " anne senin ilacın gezme" diyorum, " gezince hemen iyileşiverdin" diyorum:)
kahveye çok düşkün onunkini hep soğuk getiriyorum falan, artık bana yaptırmıyor kahvesini, kızına yaptırıyor:)

şimdi yeni hedefim onlara gittiğimizde iş yapmamak, bakalım başarabilacek iyim? 1-2 bardak kırarak başlamayı düşünüyorum:))varsın beceriksiz desin, ben onun evinde iş yapmak istemiyorum..
Efsun ve Nasyabanu sizlere gerçekten sabır diliyorum.
Benim şansım eşim, eşim onların nasıl insanlar olduklarını biliyor. Abisi boşandığı için de gördü yani, o yüzden genelde sesini çıkarmıyor.

en iyisi hepimiz birleşip hamama gidelim eylüle de ii gelir kız yeni gelin gibi oldu valla gelin hamamı yapalım ona.ohhh kop kop yaparız valla. ama bizim gibi çatlakları hepbirarada hangi mekan kabul eder bilmiyorum artıkkk

merak etmeyin biz bu hasba kv çektiysek bizide herkes çekiverir

eylül ün hamama gelemez. onu vakti değerli.. ahkeşkemm unuttun herhal eylül bacının yumurtladığını... yımırta yımırta yımırta .....

risus cum hoşgeldin... çok iyi yapmışın en bayıldığımda görümcelerin için kullandığın ifadeeee. KALIKKK hahahahahahhaaa kalıklar sizi dinsiz in hakkından imansız gelir. çektir bunlara böyle. zaten ya kalık olurlar, yada evlenmiş ama anasından ve senden çıkmayan biri olurlar kesin. bende görümce yoktu ama kv ve kaynımlar maşalallaahhhhh 50 kişiye bedel. kaynımlar tam karı kılıklılarrr.

kızlar kızlar ciciş gelinler ben yemeğe gitcem birazdan gidim de simit sarayında gazete okuyayım azcıkk.
kızlar öpüşelim mi ayrı kalcaz ya biraz o bakımdan

hahahahahahaaaaaa alemsin kız sen karı kılıklılar haa ay güleceğim yoktu eylülü evden mi desem yataktanmı desem çıkartana aşk olsun

kızlar kızlar ciciş gelinler ben yemeğe gitcem birazdan gidim de simit sarayında gazete okuyayım azcıkk.
kızlar öpüşelim mi ayrı kalcaz ya biraz o bakımdan

bende gidiyorum yemeğe kayınvaldenin nur yüzünü bi göreyim yoksa işleirm denk gitmez.öpüyorum seni kocaman canım afiyet olsun.

eylülllll bu msj sana yazıyom.
eylül cüğüm yumurtluyon onu anladık. zati kk bunu bilmeyen varsa bende saçımı kesecem. ben duyurdum herkese....yımırta yımırta
bacım yumurtluyon da bu yumurta anlamadım kaç gün canlı kalıyor. yoksam senin yımırtalar coştu mu neeee.... bacım eğer bu kadar çalışmaya bu bebiş gelemezse ben sana sebibini sölimm yımırta bile bu kadar çalışmaya ne yapacağını şaşırmış öle bakakalmıştır. diyodurki ne oluyo beeeeee

canım teşekür ederim. ama benim durumum pekte babamı ii ahtırlayacak gibi değil. beni reziil etti bu yaşımda. neler yaşattı anlat anlat bitmez. bugün onu görmemek için köşe kapmaca oynadım.çünkü yaptıkları nekadar herseferinde kırsada yüzünü görünce gözlerim doluyo. gidip yakasına yapışıp nedennnnn nedennn bizi rezil ettin neden bukadar paragözlüsün. çocuğundan nasıl daha önde tutabiliyosun parayı, diye bağırasım geliyo. hamileliğimi duydu aramadı bile çocuğum doğdu mahkemeden sonra sna gelicem dedi buyur dedim, çocuk kucağımdayken hayırlı olsun dedi ve söle annene o seni dinler evi versin bana dedi. ne evinden bahsediyosun bunun içinmi geldin dedim. sonra çıkıp gitti. daha neler neler.keşke benim babamda güzel hatıralarıyla bu dünyadan göçüp gitseydi. onu hep iyi hatırlasaydım bi babam vardı bizi çok severdi. o benim kahramanım diyeblsydim. şimdi eşimle bi tartışmamız olsa tokat gibi vuruyo yüzüme (

geldim ben yavrularımmm özlediniz mi beni

çikom o zaman bacım sen sevin anacığın bu baba dan kurtulmuş.kız annenin ömrü uzar bak diyim sana. anneciğimin bir lafını senle paylaşmak isterim "EL İLE AYAK AYAĞA DOKUNDUMU BAK GÖR SANA NELER SÖYLER, ELİN İYİSİ OLMAZ DERDİ" bunu ben kocamda da gördüm. yüzüme vurmazmış beyim ama senin ailende böyle demekten geri kaldığını hatırlamam. kendi ailesini benim ailemle aklamaya çalışırdı hep. ayrıca bu senin değil kocanın ayıbı. kurban olsunlar sana bunu yüzüne vuranlar...

arkadaşlar size eylülll cüğümüzün yımırtalarını yükledim umarım becermişimdir yüklemeyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…