valla gaz vermek gibi olmasında ,ne kadar basit bi şey için tafra yapmışşşş öyle,başkasının evinde kalıyor üstelik o bence iyice pışpışlanmaya alıştığı için zoruna gitmiş ;ben olsam bende yüzüne bakmazdım :))
ama gitmesine 2 gün kalmış ,onca misafir etmişsin,sakın bi laf falan sokma,8 günlük iyi ağırlandığın değilde bi kere laf söyledşiğin yada surat yaptığın anlatılır.....bence yine iyi niyetin, koru cnm :)))
az önce kpederimi aradım,her şeye rağmen adam insan gibi konuşuyo yaa!!!
kv eşimi çaldırmış yine,o da aramış ama sanırım açmamış,konuşma görünmüyo,ben bunu tlfnda gördüm :) bi kere de beni ara be kadın,gün içinde oğlunun çalıştığı saatlere denk getirme illa..bi de beni ara sor!!! ama yok..ben napıcam peki hala aptal eylül yok karşısında,ben de onu aramıcam!! asla onun cebini aramıcam..ama kp ararım,"Allah razı olsun" demesi yetiyo aradığımda..nefret etmek istemiyorum ama elimde değil..off çok sinir oldum yine acayip bozuluyorum bu duruma......................
demek ki bir tek benimki ablacı değilmiş kafayı ya yicem yada yemek üzereyim çıldırmama az kaldı
Bence de her şey ama her şey erkekte eşler de bitiyor,seni ezdiren de,hanım yapan da,vezir yapan da,rezil yapanda eşler..ben etrafımdaki hatunlarda da,kendi hayatımda da hep bunu gördüm eşin nasıl davranırsa aileside ona göre şekil alıyor:26:
neden kimse yazmamış uzun zmandır . ben yazayım barii
1 ay sonra düğünüm var . ama bugün çok gergindi. saolsunlar düğün masrafı ve eşya ile ilgili tek kuruş masrfaarı geçemişitr bize kayınvalide ve pederin. bugün ne zman düğün alışverişine çıkılcak diye aradı annem. paramız yok dediler . bu hatun arka da ki dişerini altın yapmış yeni ev almış içine 3000 lik buzdolabı koymuş, ankasre mutfak yaptırmış vs aldıklarını burda saymakla bitiremem . bize gelince paraları yok. nişanlımdan para istemesini biliyolar utanmadan hiç .. nişanlımda her şeyi borca aldı. kartlarında limit kalmadı. sonuç olarak düğün alışverişine çıkkılmıcak bana. gecelipimi iç çamaşırlarını benim ailem alacak. saçamalığa bak. ah ettim ama . hem de çok fena ahh ettim. 5 adet slikon yastık almışlarda onun lafını ediyolar. o yastkları görmek istemiyorum . vericem gidicek. sinirlerimi gericeğine eminim çünkü .
sinirimden çatlıcam sevgili kaynanamın laf sokmalarından bıktım dün onlardaydık kaynımın askerliği sivas a çıkmış bende sivaslıyım kaynanam kaynımla arasındaki konuşmayı anlattı bana konuşma aynen şu
Abooow oğlum abin sivasa gitti kız aldı geldi sende öyle bişey yapmayasın.....
bunu bana söyledi bende sustum
babamda bugün askerliği kesinse torpil yaptıralım dedi bizimkiler böyle yardımcı olmaya çalışıyor iyi niyetli olmaya çalışıyor onlarda böyle davrandıkça nefret ediyorum onlardan..Sizde bu sözün cevabını vereyim mi kaynım gelince illaki açılacak bu sivas muhabbeti içimde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?