Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ohhhh yarasınn sana ,yara olsun sanaaa

*ne oldu cicim,2 senelik evliiğimde annem 2 .kez bana geldiğinde ,kocanıda sizin tarafamı çekiyon diyee çemkirmiştin...
*hamileliğimin 5.haftasında karşına alıp demediğini bırakmamıştın
*annemde bu hafta tam 3 gün kaldım ,senin kapını 2 aydır tıklatmadımım ohhhhhh
*görümcenle kavgalaısın,eşltinle kavgalısın,kaynananla kanlı bıçaklısın ama bugun mis gibi beni davet ettilerrr,dedikodunu yapıcam yine ,eteklerin tutuşarak geldin..
*buda sana en sağlamından kapak olsun ,golllll olsun,senin sülalalene merakı değilim ....
hepsi senin gibi kodoşşşşşş ama sana inat gidip firgirdedimmmm:))))))
*valla sülalende herkezle iyi anlaşıyorum ,senin gibi kodoşun nasılda böyle gelini var diyorlar ama ;allah sabırrrrr diyorrrrr..,kodoşşşşş kodoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

n

Son düzenleme:
aynı dert bendede var 10 gündür eltim 2 çocuğuyla bende ( şehir dışında oturyolar eşi çalışıyor gelmedi. aslında eltimi çok severim ama bugün sinir etti beni birlikte tatlı yaparken k. validem aradı oda tatlı yapıyorum annecim dedi bende yanındaydım iki elti beraber yapıyoruz dedim dememle elindekini bırakıp çekti gittti telefonla konuşmaya devam etti . yanına gittim un kaç bardak dyrum suratını çeviriyo evimde misafir kocası burda yok diye 10 defa gitttim ynına yüzüme bile bakmadı. eninde sonunda yanlış anladın kusura bakma diye diye bi hal oldum anlaattım k. validem ikimizide sever demek istediğim iki elti güzel anlaşıyoruz beraber tatlı yapıyoruz demek istemiştim ama eltim hep kendinin övülesine alışık ve kendiside çok över zoruna gitti ssanırım. ben aksine onu çok severim elti değiliz bacıyız diyoruz ama hanımfendi bana böyle yaptı evime ilk kez kalmaya geldi 2 gün sonra gidiyor kötü ayrılmak istemediğim için kendi gururumu ayak altına aldım. herşeye alınır diye söylerlerdi hep demek doğruymuş şimdi nasıl davrancam bilmiyorum bana da bi akıl verin

valla gaz vermek gibi olmasında ,ne kadar basit bi şey için tafra yapmışşşş öyle,başkasının evinde kalıyor üstelik o bence iyice pışpışlanmaya alıştığı için zoruna gitmiş ;ben olsam bende yüzüne bakmazdım :))
ama gitmesine 2 gün kalmış ,onca misafir etmişsin,sakın bi laf falan sokma,8 günlük iyi ağırlandığın değilde bi kere laf söyledşiğin yada surat yaptığın anlatılır.....bence yine iyi niyetin, koru cnm :)))

kıslaaarrr tatildeyiz oluşumla. ablamda kaynana derdi yok. ama kaynanayla gelmeden yaşadık yine bişiler yazcam size içimde kalıp dert olmasın ama verdim aazlarının payını merak etmeyin sizz :)))

o günkü hreketinden sonra biraz soğudum ona karşı. ben ayıptır misafirdir yada başka zaman başka yerde bile eltiyiz k. validemin hatrı kaynımın hatrı diyorum ama o hep kendisi övülsün istiyor. mesela düğüne gittik iki elbise gösterdim hangisini giyeyim dedim. biri çk güzeldi diğeri basitti bilmem diyor hiç yorum yapmadı 5 defa arka arkaya fikrini sordum bilmem dedi. sonra eşimin kuzenleri geldi kızlar hangisi dedim hepsi güzel olanı gösterdi onu giydim eltimin suratı düştü. şimdi düşünüyorum ben eltimi nasıl başta anlamadım çok sevmiştim canım kanım gibi ama bu huyunu yeni keşfettim herkesten önce olma arzusu. 3 eltiyiz biz diğer elitmiz çok pasif fazla güzel giyinmez görüntü olarakta çok hoş sayılmaz ama iyidir. her neyse bu benim sevdiğim eltim ise ona karşı havalıdır anladımki bana karşıda aynıymış

sevgili kayınvalideciğim :)))

ayın sonuna yaklaşıyoruz şuanda ananda yan gelmiş yatıyorsun,paralarını zula yapıp bekliyorsun ama ahh şekerimm bizim kasko sigorta ve tatil parası için seni rahatsız edeceğiz haberin olsunnnnnnn:)))oğlunu göndereceğim bugun yarın,suratına bakmıcam ama sende tıpış tıpış vericeksin parayııı:))
bebek odası beğendim 2800 onuda bugun yarın kocaşim söylicek sanaaaaa!!!!

ben şuanda tatile nereye gitsem diye düünüyorum,sende bana laf sokmayı düşün çokta fifi

Canım aynen benim kayınvalidemde hiç abartmıyorum hergün arar eşimi çaldırır daha doğrusu o arar hep iş yerindeyken ama gıcık oluyorum bende telefonuna özellikle bakıyorum eşimin hep görüşme ne bu ya sevgili gibi kız cocugu olsa neyse ben annemler sehir dışında oldukları halde 2 günde 1 ancak ama onlar aynı şehirdeler bide.şimdi ablasının yanına gitti şehir dışına yalandan bikere aradı 15 günde ben onu 3 kez aradım bidaha aramam ama geldiğinde de aramıcam nede olsa o arayıp çağırır gelin diye görgü bilmez..ben senede 1 haftalığına biryere gitsem aradığımda tek söylediği nezaman gelcen oğlum yalnız kaldı offf demiyoki sende bunaldın iyi yaptın yok varsa yoksa oğlu ayy neyse sinirlendim yine valla..bugüne kadar hiç cevap vermedim ama bundan sonra ufak ufak başlıcam görcek neyin ne olduğunu..

anaaa ben tatile gittim geldim topikten kimsecikler kalmamış herkes kayınvaldeyle balkaymak herhalde :)))
bende kayınvalidemin yeni patavatsızlığını anlatıyım. tatil dönüşü eşim aradı anne ne istersin burdan gelirken diye hediye alıcak ama işine yarar bişi olsun istedi. kv başladı saymaya 2lt zeytinyağı köy domates biberi 5 kilo zeytin ben tabi kopuyorum eşim.dedim dua et senden zeytin üzüm bağı falan istemedi :)) baya bozuldu. sonra ablama anlatıyoruz ablam dedi annem yapmaz öle şey eşimde zaten benimaannem dedi. sonra ben anneçiğimi aradım ne istersin diye sağlıkla sihatle gelin yanıma ben başka bişey isitemem dedi. tabi aldım hediyesini.
gerçi sorsan yine benim annem kötü kendininki melek. şimdi uyuyo eşim gidip tavaynan vurasım var beynine

Son düzenleme:
Ah ne güzel başlık olmuş... Bende de var bir tane kv. Evlere şenlik. Biz üç katlı evde dipdipe oturuyoruz maalesef. Ben annemi küçük yaşta kaybettiğimden anne gibi bilmek istemiştim onu...Ama nerde. Kadın resmen evliliğimin ilk senesi eşimi yönetmeye kalktı. Bizim evin kapısı şifreli, zırt pırt giirebiliyordu. Allahım deli oluyordum. Ya sizde perde mi var diyorum olduğum yerde. Zil icat oldu diyorum. Ama yok.
İlk evlendiğim sene her gün yemekler yaptım götürdüm. Ama yaranamadım. Adım çıkarcıya para göze çıktı. Ki ben kimseden birşey istemedim evlendim evleneli.
Balayına bile işten güçten anca 3 sene sonunda çıkabildik. Eşimin ısrarı ile kv'de de geldi. Ama bana zehir oldu tatil. Aynu odada 3 kişi iğrençti. Eskiden ne kadar merhametliydim ona karşı. Ama artık bundan eser yok. Tatilde eşimle bir olup laf söylemeye kalktılar. Yok öğle yemeğinde neden hep aynı şeyi alıyormuşum. İstediğimi alamaz mıyım? Ben 3 sene çalıştım bu tatil için. Off ya ne çok doluyum. Görümce ve kayınvalide anlat anlat bitmez bende de.

demek ki bir tek benimki ablacı değilmiş kafayı ya yicem yada yemek üzereyim çıldırmama az kaldı

benimkideeeeeeeeeee nefret geldi

kesinlikle katılıyorum büyük alkış tutuyorum

Evvveet uzun zaman sonra yine yaptı numarasını bizim kayınvalide.. Bana yakın bir yerde günü varmış sende gel dedi. Kırmayayım gideyim dedim. Ama az cok tahmin ediyorum tabi başıma gelicekleri. Bir sonraki günü bizimkisi aldı. Balkonda konusuyorlar ben duymuyorum sanıyor tabii. Benim günü oğlumun evinde yapıcam oraya gelirsiniz dedi. Kadınlardan biriside ya geline sorsaydık bebekli kız müsaitmidir acaba deyince Bizimki bombayı patlattı. ''Gerekmez gerekmez kendisi evde olmasa bile bende anahtar var'' dedi ve ben şok Sonra eve geldik kalkmış bana diyorki ağzımdan cıkmıs bulundu bir kere dönemedim kusura bakma. dedimki ben duydum konusmalarınızı sen kafanı yorma Ölürmüsün öldürürmüsün Allahım yaa..

bu da imtihan arkadaşlar
ya sabır deyin
madem bunlar oluyor, bari sabredin de çektikleriniz boşa gitmesin, mükafatını alın

neden kimse yazmamış uzun zmandır . ben yazayım barii
1 ay sonra düğünüm var . ama bugün çok gergindi. saolsunlar düğün masrafı ve eşya ile ilgili tek kuruş masrfaarı geçemişitr bize kayınvalide ve pederin. bugün ne zman düğün alışverişine çıkılcak diye aradı annem. paramız yok dediler . bu hatun arka da ki dişerini altın yapmış yeni ev almış içine 3000 lik buzdolabı koymuş, ankasre mutfak yaptırmış vs aldıklarını burda saymakla bitiremem . bize gelince paraları yok. nişanlımdan para istemesini biliyolar utanmadan hiç .. nişanlımda her şeyi borca aldı. kartlarında limit kalmadı. sonuç olarak düğün alışverişine çıkkılmıcak bana. gecelipimi iç çamaşırlarını benim ailem alacak. saçamalığa bak. ah ettim ama . hem de çok fena ahh ettim. 5 adet slikon yastık almışlarda onun lafını ediyolar. o yastkları görmek istemiyorum . vericem gidicek. sinirlerimi gericeğine eminim çünkü .

nişanlın arkandaysa takma kafana canım bence dugunun bu ılk zamanların keyfını cıkart

Merhaba, benim Kaynanam yakınımda oturmuyor ama yinede yapacağını yapıyor.Biz eşimle Kıbrısta yaşıyoruz Kayınvalidemler Adanada, bir geldiler mi 3 ay kalıoyrlar.herşeye karışıyorlar hiç rahat vermiyorlar.Adanada iken de telefonda herşeye karışıyorlar.Hafta sonu evde olmasak hesap soruyorlar.Zaten daha önce yazdığım konuda görmüşsünüzdür.Bebeğimle ilgili bana yaptıkları isim baskısını anlatamam sizlere.Kayın pederim huysuz adamın teki,durduk yere huzursuzluk çıkartıyor..Bende çareyi onlar gibi alttan alttan sinyaller vermekte buldum.İnadım inat kendi hayatlarımızda kimin sözü geçiyor görecekler elbet.Eşim cevap vermeme karşı durmama izin vermiyor ailesine fakat artık doldum.ya evliliğim bitecek yada herkes haddini bilecek..Kaynanam bize çocuğa göbek adı koydurttu zorla.Her telefon ettiğinde o isimle hitap ediyor kızıma..bende ısrarla gerçek ismini söylüyorum.Taş olsa anlar ama kaynanam inat yapıyor bana..Eşim söz verdiği halde ağzını açmıyor.Bende çareyi söyle buldum.Ekimde Adanaya gidiyoruz.Ya benim isdediğim şekilde hitap edecek kızxıma yada anne onun adı budur dediğimde kavga çıkacak..Kayınvalidelerin ve kayın pederlerin unuttuğu bişey var..Çocukları bizlerle evli torunlarının anası bizleriz.Yani çocuklarının onları sevmesi isdemesi de isdememesi de sadece bizim elimizde...4 yıldır hiç saygısızlık etmedim beni çok üzdüler.Şimdi bebeğim var ve isdersem kışklırtabilirim onu.Bunu bilecekler...Oyüzden ezdirmemeye karar verdim kendimi.Madem ki eşim korkuyor ben kendim hallederim o zaman.İsdeyen küssün isdeyen kızsın bu onların zararına olur bence....

sinirimden çatlıcam sevgili kaynanamın laf sokmalarından bıktım dün onlardaydık kaynımın askerliği sivas a çıkmış bende sivaslıyım kaynanam kaynımla arasındaki konuşmayı anlattı bana konuşma aynen şu
Abooow oğlum abin sivasa gitti kız aldı geldi sende öyle bişey yapmayasın.....
bunu bana söyledi bende sustum
babamda bugün askerliği kesinse torpil yaptıralım dedi bizimkiler böyle yardımcı olmaya çalışıyor iyi niyetli olmaya çalışıyor onlarda böyle davrandıkça nefret ediyorum onlardan..Sizde bu sözün cevabını vereyim mi kaynım gelince illaki açılacak bu sivas muhabbeti içimde kaldı

bizde o kadar çok kavga ettikki annesi yüzünden..hep ağlayan üzülen haksız olan ben oldum.beni en baştan beri istemediler.ne annesi ne abileri ablaları..ama eşim kararlı olunca yalnızca kabullenmiş gözüktüler..laflarını sokmayı hiç ihmal etmiyolar.mesela evlendikten sonra ilk bizde kalmaya geldiğinde,ilk gecenin sabahı kapalı olan yatak odası kapımı aralamış bizi izliyodu.ulan görmeni istesem açık bırakırım zaten ne görmeyi bekliyosunda bakıyosun..ne ayıp!!sonra bigün evi süpürdüm biraz boynum ağrıyodu o yüzden arkasından yerleri viledayla sildim.ne dedi dersiniz?bizimde köyde halı olmayan bi antremiz var orayı bu sopayla siliyoruz kıçından başından iş yapıyoruz işte !!! bana soktuğu lafa bak..koltukta ayağını uzatır bana yer bırakmaz pis pis sırıtır el kızı ayakta kaldı der..nefret ediyorum ondan

ne terbiyesiz insan bunlar ya!!!benimkide her yeri geldiğinde biri yeni gelin almış ama dışardan değil bizim oralardan der..bok var sizin oralardada sende böyle edebsiz olmuşsun diyesim geliyo

ahh bende sorunluyum bugünlerde bnm gibi saf aptal cok cabuk inanan saygida kusur etmemeye calisan birine kayinnna anneme demski senn kiz uyanik ha demis oda tam bi sinsiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…