Amin evet bugün öğrendik :)) yani muhtemelen 3 haftalık ama işte SAT a göre 5 hafta :))
Allah tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla tezden bebekler versin inşşşşşallaaahhh.
Benimki çok masum görünür ama ne kurnazdır oo, eşimin yanında tatlı dilli yokken sivri.
Ama yok artık ilk zamanlar ki ben, gülümseyerek laflarımı sokuyorum :))) aynen onun yaptığı gibi.
Amin evet bugün öğrendik :)) yani muhtemelen 3 haftalık ama işte SAT a göre 5 hafta :))
Allah tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla tezden bebekler versin inşşşşşallaaahhh.
Benimki çok masum görünür ama ne kurnazdır oo, eşimin yanında tatlı dilli yokken sivri.
Ama yok artık ilk zamanlar ki ben, gülümseyerek laflarımı sokuyorum :))) aynen onun yaptığı gibi.
öyleymiş ama olsun kardeşimde etti dua herkese :))
kocayıda boş geçmem caaanım, herşeyi biz çekelim onlar her aşamada keyifteler maşallah :))
saol canım walla bazen sırf kendimi teselli etmek için bu tarz dertleri okuyorum.kendi ailemde çevremde böle şey görmedim.
erkek kardeşim evlendi benimde annem gelinize kız çeyizi gibi eşya yaptı.o kadarınıda yapmada .
çok yakın arkadaşlarımın düğünlerine nişanlarına şahit oldum onları gördükçe daha çok üzüldüm kinlendim
hadi bunlarıda geçtim şöle çevreleri düzgün olsaydı .
ne diyim belki de bu bizim sınavımızdır
hiç kimse sen kendine iyi bakacaksın canım moralini yüksek tut
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınada al inşallah.
kız nasıl beceriyonuz benim resmen ağzım dilim bağlanıyor
okutuyormu ne yapıyorsa
saol canım walla bazen sırf kendimi teselli etmek için bu tarz dertleri okuyorum.kendi ailemde çevremde böle şey görmedim.
erkek kardeşim evlendi benimde annem gelinize kız çeyizi gibi eşya yaptı.o kadarınıda yapmada .
çok yakın arkadaşlarımın düğünlerine nişanlarına şahit oldum onları gördükçe daha çok üzüldüm kinlendim
hadi bunlarıda geçtim şöle çevreleri düzgün olsaydı .
ne diyim belki de bu bizim sınavımızdır
şimdiden teşekkür ederim canım duan için
bende haftaya denicem bakalım nasip kısmet artık
Hahahhahacanım sakın söylemeyin
valla memleketi terk etsen dilinden kurtulamazsın
sorunu bilmeden seni suçlayan bilse neler eder bacım valla yaaaa
seni çok iyi anlıyorum canım bende aynı dertteyim
ne ailesi ne çevresi sıfır ötesi
eşim içlerinden nasıl çıkmış bilemiyorum
hastanede karışmış olmasın
valla zaman aldı öğrenmem ama :)) eşimle aram açılacağına, sevgili kaynanamla aramıza kimseyi sokmadan
tatlı tatlı lafları sokuyoz birbirimize, yoksaa ne kavgalar yaşadık eşimle, aşık evlendiğim adamla inanamaıştım
bana söylediklerine...
ne var yani o insan sen insan güzelim, kendine değer vermezsen ooo kimse vermiyo inan, öyle temizlik, misafir ikram
mikram hiç işim olmaz. o bana miasfir gibi davranıyor bende öyle misafir kalıyorum :)))
Hahahhahaayen valla uzaya çıksam kurtulamam yinede
Hee canım benimki dedi zaten kendi ağzıyla
Bigün kahvaltı yapıyoduk eşim işteydi
Yine konumuz bebekerkek dedi
1 BEkler 2 bekler dedi olmayınca yol verir kapıya koyar dedi
Ben şok oldum benim soframda kadının dediğine bak
Lokmalar boğazıma dizildi nalett ya bak yine sinirlendimm
benimkide kesin karıştı o zaman
neyyyyyyy kız bişi diyemedinmii
annecim belkide oğlunda bir sorun vardır o zaman benimde onu kapı dışarı etmemmi gerekiyor
deseydinkalakalırdı
Yok bacım bunda bir şey diyemedim işte kalakaldım sus geldi şoka girdim
Kuma getirir bu kadın benim üstüme 1 seneye
Tövbe tövbee Allah korusunn
bence sana değil adama acımak lazım.sen insanlara sadece kucuk sehırde yasıyor dıye ustelık yaslı bır kadında dahıl cahıl gelısmemıs vs dersen ben senı yetıstıren o cok modern aılene selamlar dıyorum..sen onların köpeği ol be...
bence sana değil adama acımak lazım.sen insanlara sadece kucuk sehırde yasıyor dıye ustelık yaslı bır kadında dahıl cahıl gelısmemıs vs dersen ben senı yetıstıren o cok modern aılene selamlar dıyorum..sen onların köpeği ol be...
Sohbet çok tatlı ama annem arıyor azıcık onunla konuşayım
Çok memnun oldum teşekkürler bu kısa ve öz sohbet için
Görüşmrk üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?