Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kızlar asıl bu topici açmama sebep neydi yazayım ya yazacam yazacam unutuyorum
benim kaynanatör bundan 1,5 ay önce 3. düşüğümü yaptığımda hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam etti
3,5 aylık bebeğimin kalbi durmuştu ve önce normal doğum yaptırıp kürtaj olmam gerekiyordu
ailemden ayrı şehirdeyim annemi çağırdım çünkü bide oğlum var onada bakan birileri olmalıydı
5 gün hastanede yattım başıma gelmeyen kalmadı kısa geçeceğim anlatsam roman olur
5 günde vücut zor attı bebeği suni sancılarla bide üstüne kürtaj olmak zorunda kaldım
hastaneden eve çıktım annem bana bakıyor kaynanam misafir gibi akşamları 1 saat uğruyor
sonra bi duydumki kadın bu fırsatta evine mobilya döşemiş düşünebiliyormusunuz
ben hasta yatağımda gözyaşı dökerken vicdanı el vermiş mağaza mağaza gezmiş
ölen benim bebeğimdi sankim kendi torunu değildi
öyle bir vurdumduymaz işte daha ne denirki böyle bir insana

Yoksa biz elti miyiz:)))) henüz çocugum olmadı,bi tek o konuda farklıyız arkadasım.ama çocuk olunca da aynı sekilde hevessiz özensiz olunacak.ben de yeni gelinim halbuki,hiç özenilmedi hiiç!

Yoksa biz elti miyiz:)))) henüz çocugum olmadı,bi tek o konuda farklıyız arkadasım.ama çocuk olunca da aynı sekilde hevessiz özensiz olunacak.ben de yeni gelinim halbuki,hiç özenilmedi hiiç!

banada özenilmedi çevreden duyuyorum
sözde kaynanam neler neler yaptırmış gelinleri olursa diye
herkes söylüyor dillere destan ama bir çöp bişe vermedi
vermesin napim depe depe kullansın

o zaman kurtuluşun yok canım git bakem neler olacak
bize yazarsın kızınıda görünce iyice coşar şimdi senin kaynoş

torunu vay keyemiiii bütün gün onu sever artık...
pek bişey olmaz ben görümcemi tınlamıyorum çünkü hatalı suçlu
ondan ılımlı benimle annecide gecen hafta ağzıma geleni söyledim kızı için bulaşamazlar bana bu ara

o zaman güzel bir gün olur inşallah

o zaman güzel bir gün olur inşallah

evet benim için öle olacak sayılır biraz
benim ablamla görümcem eltiler kendi bölgeme gidiyorum yani
gerçi kayınnoşun bana cam sildiresi varmış ama sansına küs
2 haftadır evde toplu temizlik yapmıyorum ben gelmim temizlik yapip dedim aslında bende sana camları sil dicektim
ama gidelim beraber falan dedi bende temizlik yapmadım ne zamandır dedim diyorki sen yap baban getirir seni bi iki saat sonra
bu arada kayınvalidemde böbrek rahatsızlığı ve kalp pili var evi süpüremiyormuş

temizliği boş ver git gezmene valla fenaymış haaa baban getirirmiş seni öyle olurmu yaa

neyse hanımlar bugünlük bana müsade
gideyimde oğluşuma sarılayım biraz
öpüyorum huzurlu mutlu sağlıklı günler geceler

yaaa iyi has da çok patavatsız ne konuştuğunu bilmiyo pek
bide herşeyi kendi biliyor sanıyo

koçişim grip olmuşşş
şimdi aradı hastanedeymiş iğne olup geliyorum dedi
ben kaçar kızlar kendinize ciciş bakın kimse için canınızı boşuna sıkmayın
gerekirse çokta tınnn moduna girin lütfen

valla sevinccim benim simdiki aklim olsa birak yaptigi haksizliklara karsi durmayi, hic gelmezdim yeminle

benimki de esya da degil ama gelin görmeye gelenlerin getirdigi altin ve parada yapti aynisini.. zaten getirenler de ayni cinstendi, pislikler ben malim ya da körüm ya görmücem, mutvaga gecmisler gizlice veriyorlar, allah belanizi versin sizin iki kurusluk takiniza kalmadim ben, ha ki insan yeni gelmis hele de gurbete, bi yakinlik bi sicaklik bekliyo ama nerdee... kaynana neki arkadaslari ne olsun.. siz o bi altini bana taksaniz, alacak kaynana zaten siz gidince geri alir ki, saklamanin ne alemi var??? ya da cikarin eline verin cesurca, ben bi gelinim zaten lafim para etmez, mutvak köselerinde cebine sIkIstIrmak da ne demek??? onlari da gec, benim kaynanam ac gözlü olmasa, der arkadaslarina, geline takin diye ya da cikarir kendi takar, ama nerdeeee, gelen iki parca seyi aldi da zengin mi oldu??? bugün, ben ona aldigim kazagi bile montumun altina sakladim ki evde yabancilar var hava atmis gibi olmasin onlar gidince veririm diye, o milletin yanina tencereleri sana alcam da, senin icin cagirdim da dedi ama sonra gercek yüzünü ortaya cikardi da ne oldu??? icimde azcik bi yeri varsa onu da yok ediyo haberi yok..

Son düzenleme:
Nereye gelmezdin kız evlenmezmiydin yoksam tövbee:26:

he valla bilseydim evlenmezdim... insan öyle seyler yasiyo ki esini bile gözden cikariyo mervecim inan bana.. sevgi, ask bile artik gözünden düsüyo.. icimde cok sey kaldi bunlarin yüzünden, yasattiklari da cabasi.. bak simdi bebek istiyoruz olmuyo... ben onlarin yüzünden bebegimi düsürdüm de, kadin kalkti sonra millete ne dedi biliyo musun... bu bi tane bebegi zayetti.... töbe töbe sanki ben gittim kürtaj oldum ya da bilerek düsürdüm.. yine sizin yüzünüden oldu.. esim de simdilerde iyi ama o zamanlar onlardan farksizdi, agzimi acti mi hemen dislerini gösteriyodu.. amaaannn merve bosversene tatlim, bu yasadiklarimin beynimi kemirmesindense hic evlenmesem bin katli daha iyiydi...

aynen katılıyorum

Haklısın canım bende yaşadıklarım 2 3 sayfa önce yazdm gülüştük arkadaşlarla
Ben artık gülüyorum asla izin vermiyorum o kadının yaptığı dediği şeylerin beni üzmesine
Şu tatlı canımın incitmesine.Asla ama Asla müsade etmeyeceğim.
Gülüp geçeceğim bundan sonra..Bana yazık kendisi istediğini söylüyor üzülüp ağlamasıda bana mı kalacak
Evet bazen eşler bile insanın gözünden düşüyor ama işte Kader kısmet mukadderat
Yaşanılacağı varmış yaşandı canım

haklisin canim ise iyimser yönden bakmissin, aslinda dogru olan bu.. ama bakiyorum da insan her seyi bir kere yasiyor, ikicisi icin sansi yok.. yani sanirim biraz da kisilik meselasim unutmak benim icin cok zor.. ki bu biraz da karsidakinin elinde amaaa.... bi insan kalkip sana kötülük yapip sonra yüzüne güler ve sonra da her buldugu firsatta tekrarlarsa artik hic bir seyin bi önemi kalmiyor, kocanin bile.. bunlarin yaptigi bu iste.. seninle daha önce de konusmustuk, her sey erkegin elinde.. ya ailesi onca seyi yaparken bu adam nerdeydi diyorum??? o da karsimdaydi, onlarla birlikteydi. sanki ben düsman cephesiyim, onlar da saldiriyorlar her bi taraftan.. düsünüyorum ama halen sindiremiyorum, ben ne kadar yara aldim ne kadar canim yandi hic ne haberleri var, ne de umurlarinda.. hayatimda en büyük pismanligim bunlari hayatima sokmak oldu.. gerci kader kismet dedigin gibi, cogu sey elimizde degil ama diyorum engel olabilirdim diye.. amaaannn geldi gecti iste, kadermis diyelim

Evet konuşmuştuk hatırlıyorum canım sana o yüzden yazmak istedim zaten
İnanki evlenirken insanın dili bağlanıyor kaderinde varsa bu yaşayacakların
Tabiki erkekle çook çok alakası var bi konu oluyor bana söz düşürme hallet diyorum
ben muhattap olmuyayım onlarla diyorum bakıyorum tık yok
Ben hallediyorum.Eli maşalı oldum iyice zaten
Ben geçen sene o kadar saftirik o kadar saygılı ve korkaktımki onlara karşı kendimi ezdirdim resmen
Baktım gurbetteyim kafaya çok taktım sinir hastası olmadan kendime çeki düzen vereyim dedim
Şaka yaparak karının ağzının payını veriyorum ohh içimdede kalmıyoo
Sende sıkma canını biz eşlerden çok şey bekliyoruz galiba baksanaaa tok yok adamlarda

yapcak bir sey yok canim, bazi erkeklere kaldiysak kara güne kaldik demektir.. ya ezilcez ya da kedni isimizi kendimiz halledicez.. ben sinir hastasi olmusumdur belki de farkinda degilimdir bilmiyorum.. haksizligi zaten hazmedemem hic bir zaman, ama bunlarda alasini yasadim gördüm.. hic sesim cikmazdi daha dogrusu lafim para etmezdi, anca gücüm kendime yeterdi oturur aglardim, böyle olunca da adimi deli koydular.. gelin bile demezlerdi, deli diye cagirirlardi ayni evin icinde.. e gel de bunlara saygi sevgi göster.. acimiyorum hic biliyor musun... mesela kahvaltiya gelin diye arayip cagiriyo, mesela 9.30 diyorsa ben gicikligina gec gidiyorum o zamana kadar her seyi hazirlamis oluyo.. sonra da hic toplayip yerien birakiyorum öyle bulasik felan elimi sürmüyorum bana ne... zamaninda yaptim da ne oldu??? ne yaptiysam begenmezdi bi kulp takardi, hiiiiii iyi olmus der gecerdi, olmadi kimseye yedirmeden alir cöpe atardi... baktim olmuyo, simdi hic bir sey yapmiyorum, kendi agziyla diyo bi kurabiye vs yapsana diye.. inan bana deveye diken yaraniyo gercekten iyi davranmayacaksin.. iyi niyeti korkaklik ya da ne bileyim salaklik olarak algiliyo kapasitesi kücük insanlar.. benim tek sorunum, bunlara karsi artik sabrim olmadigi icin, en ufak sey de cok cabuk sinirleniyorum ve kavga ediyorum. bir de bu durumu yenebilsem, ben varya o yaptiklarinin hepsini burnunlarindan getiririm offfffffffff gece gece yine düstü cenem

Ayy zaten o bir şey beğenmeyen halleri adamı öldürüyor zıkkımın dibini ye diyecen olmayacak işte
Hiçte yapma bak yolunu bulmuşsun sende ne güzel yapıyormuşsunafferiin tebrik ve takdir ettim seni
Bak o sinirlenmeye çare bul olan bize oluyor anacımmmm onlara bir şey olduğu yokk
Herkes hayatını yaşıyor ağlayıp zırlamasıda bize kalıyor
Belli sana çok çektrmiş bunlar ama ne yapacaksın iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…