sabrını hayranlıkla okudum canım allahyardımcın olsun... öncelikle şunu söylemek istiyorum onlara para vermek zorunda değilsiniz... her ay için senet mi imzaladınız onlara hayır... sonra eşinin şunu görmesini sağla bak de para verirsen seni adam yerine koyup kardeş yerine koyuyolar para vermezsen demekki kıymetin yokmuş gibi örnekler vererek onlara 1-2 ayda olsa para vermemesini sağla bak o zaman ailesinin tepkisinden dolayı nasıl anlayacak para yüzünden kendine kardeşim denildiğini... sonrası çorap söküğü gibi gelir bende aynını yaptım görümcemi eşim okuttu dershaneye gönderdi harçlıklarını lüks kıyafetlerini alırdı kendine harcamaz görümcelerin marka giyimlerine harcardı onlar ister buda verirdi evlendik aynı sıkıntıları yaşadık görümcem üniv sınavına girdi şehir dışı yaz diye annesi ablası fitledi dedimki siz zengin değilsiniz bu kızın şehir dışı okuması aylık 400-500 tl nasıl kalkcaksınız alttan dedim eşim kemküm etti... eve gelince dedimki bak senş öpüp kokluyolar canım cicim diyolar verme göreceksin kıymetini dedim aynan öyle oldu o gün bu gün eşime ararsa konuşurlar yoksa bi bimiz var diy aramazlarbana dediki sen çok haklısın beni adam yerine koymalarının sebebi paraymış dedi... umarım senin eşinde anlar biz sizin gibi büyük paralar vermedik ama genede büyük dersoldu bana dediki eşim gözümü açtın sana ne kadar tşk etsem azdır dedi....
Tatlım vermesini engellemek imkansız gibi birşey.Krediyi kendisi çekti borç bize geliyor.1000L heray kesiliyor maaştan.sonra kira ve faturaları için otomatik ödeme talimatı vermiş onlarıda iptal etmiyor.Heray bende bakıyorum hesaplarına ne kadar su doğalgaz vs harcamışlar görüyorum eşime kızdığımda bıkıyor bana tersleniyor sürekli.Ben ailemi bırakamam ödemiyim de sokaktamı kalsınlar diyor.görümcem o kadar borç yapmış evde yattı 6 ay resmen iş aramadı abilerim işe soksun diye bekledi.Vasıfsız eleman masabaşı iş bekliyor.Ben onun yerinde olsam ev temizliğine gider yinede borcumu başkalarına yıkmazdım.Eşimede kızamıyorum ödemeleri iptal etse sokakta kalacaklar gerçekten
Birkaç kere söyledim yazdıklarınızı:"Ben nişanlıyken herhafta evinize geldim.Ailenin sana davranışlarını gördüm.Seni yerin dibine sokuyorlardı(ki gerçektende ablasının borcu geliyor eşim ablasına kızıyoraniden ana-kız bir olup eşimin üstüne çullanıyorlardı).Evde 20L harçlık veren abin göklere çıkarılıyor sen dünyayı ödüyorsun birkerede Allah razı olsun demiyorlar sana" dedim.Gözünü açmaya çalıştım ama görüyor kabullenemiyor.Kimse ailesini böyle görmek istemez,oda istemiyor işte çok seviyor onları.
Son düzenleme: