kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

seniseviyorumbennn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
54
4
6
Almanya
Kizlar ben kaynanama cooook gicigim bastan hersey iyiydi yada ben fark etmedim... Dogumum ardindan kadin bana gercek yúzünú gösterdi bebegim su an yedi aylik onu benden annesinden kiskaniyor cocugumu ikide bir "annem"diye seviyor...bana taburcu oldugum gün bi kere hos geldin demedi gecmis olsun bile demedi elinde bi tabak yemek yanimiza geldi oglum acsindir sanada yapimmi yermisin diye sordu bana sezeryan oldu dogum kalktim kendim yemek yaptim cocugumu haaala daha emzirmeme karsi mama verseymisin oda bakarmis kendimize alistirmisiz bissiz durmuyormus isin kötúsü kayinpederde ayni gicik bútün telefonlarda oraaya buraya cocugumu huysuz diye anlatiyorlar anneme bile gitmemi istemiyolar...gicikligina esimle bazen o ise giderken gidiyor onunla birlikte eve dónüyorum ayni evde kaliyoruz birde o hatayi yaptigima inanamiyorum genc kizlar sakin önce al gülüm ver gúlüm cocuktan sonrada cocukdan degerlisi yok..bende istiyorum cocuk babanne dede bilsin ama bóylesinde abarti ellerinden gelse hic vermiyecekler bana cocugumu allaha sükúr bebisimde sevmiyor onlari kaciyor agliyor oh oh :):):):)

canım senın kaynanada en az benimki kadar gıcıkmış.başımdan geçen komik bir olayı anlatayım;ben 1.69 boyunda 52 kıloyum,zayıfım ama öyle çelimsiz deüilimdir fizigim fena sayılmaz yani.hatta esimin memleketınde kv eş dostlarıyle tanıstırırken bu benım gelinim diyo masaallah lale gibiymış falan diyolar.ama ne hikmetse kv benım etli butlu tontış olmamı istıyo kendince kusur bulmaya calışanlardan yani ,bende yorumsuz kalıyorum.
eşimle 2.5 yıllık evliyken birgün bunlarda yemek yıyoruz.esimlede bunun önünde bir muhabbetliyizki sorma.sevgili kv neyaptı dersiniz.bir tabağa 2tane çürümüş,solmuş,suyu çekilmiş,kücük şeftali ,2tanade tombul etli şeftali koymuş.tabağı eişmin önüne yitiyo;al oğlum bu zayıf kadın buda şişman kadın artık hangisini yersen???kadındakı kurnazlığa bak! eşimde zayıf şeftaliyi aldı ;ooooh bu zayıf kadın ne kadar lezzetliymiş ya ,anne daha varsa versene tadına doyamadım dedi.

Hahaha kocana helal olsun valla

Ay ne demek "annem" diye sevmek ya.
Gıcık oluyorum böyle yapanlara.
Benim kardeşim doğduğunda da babamın kuzeni "gel annem geell" diye severdi.
Sinirden olurdum.

Senin kv daha fenaymış.
Bir de neymiş niye meme emiyormuş.
Ya o daha küçücük bebek.

Onun her şeyden çok ihtiyacı var anne sütüne.

hadi kendi oğlunu paylaşamıyodur anladık,bari senin oğlunu sana bıraksaymış.neyse canım üzmemeye çalış kendini.en güzel cevabı oğluşun büyüyünce verir zaten.
ayrıca anladığım kadarıyla eşinde sana destek oluyo.bu iyi bişey.
sabret,
eşinden ve oğlundan güç al.

neden o ya da bu herkesin bir yarası var. yara bir tane dahi olsa anlatacak çok şeyi var..
dünyanın kanunu bu diyelim.. olmuyor olmuyor işte.. ne o kızı gibi sever bizleri ne de biz annelerimiz gibi. bunu böyle kabul edersek olaylara karşı daha sakin yaklaşabiliriz. neden üzüyorsunuz ki kendinizi.. bunun sonu yok

çok güzelmiş bende çok zayıfım 170 boy 48 kilo neler duydum kayınvalidemden kendisi gibi kütük bacaklı olmak lazım onu istiyor saçlarım biraz seyrektir benim ince telli ama uzun ve güzeldir onun için bile bana saç ektirsene sen dedi daha neler neler hepsi aynı bunların

Sirf bana giciklik olsun maksat ikide bir sút bitsin görúrsún demesi yokmu cok sinir oluyoru

Ay bizimkide bu kilo konusunda tekrar bi gicik alman eltim var birde benim benden 6 hafta önce ücüncúyú dogurdu múbarek o ne yese yaramiyormus üc cocuk bakiyomus eh sanki kolay bi is bizde biliyoruz herhalde...annnesi yardimci olmassa aslinda hali harab kolaymis öyle üc cocuk búyútmek ...neyse bana dogumun ardindan sen kilolari simdi veriyosun ama zamanla veremessin o simdi daha yeni dogurdun diye diyordu sinir son 8im kaldi onuda veriiiimde catlasin gicik...biz ayni evde yasiyoruz maaaaaalesef o ücüncú katta bize ilk ve ikinci katti verdiler kayinpederimin evi esimin icin katlaniyorum bazen bazende illallah geliyor valla cevremizde hep almanlar var onlara saramayinca bana sarmalari yokmu

kızımı emzirdiğim dönemde gögüslerime sanki böcek görmüs gibi bakardı.ayy onlardan süt geliyormu bari? derdi.sinir.....oraya gideriz bana sen yanında valiz tasıma istersen deryanınkıler sana gelir nasılsa deyıp durur.(derya 12 yasındaki görümcem.)cevresindekileri esimin teyzelerini falanda dolduruyo hepsi aynı muhabbet baska dertleri yok sanki.birileri övüp birileri laf sokunca anlıyosun zaten niyetlerini.bende en son dedimki :kilo neymiş ya kötü kokudan baska bisey değildir dedim.allahıma sukur mıs gibi kokuyorum dedim.kv ozaman cok kılo almış terleyıncede tahmin edersiniz.....neyapıym bunalttılar artık...

Ah ne kiyametler koptu canim bizde bi bilsen esim ikide bi anneden yana oluyordu bana sen yanlis anlamissin o óyle demez yapmaz felan cok dedi bakti bizim kavgalarin sonu yok ayrildik ayrilicaz adam 360derece dóndü
Maddi olarak su an iyi degiliz oda gecer insallah o zaman kiraya cukmak istiyoruz alcam kocami cocugumu naparlarsa yapsinlar ben yokken birbirlerine sararlar artik

40 yaşında ki kaynım evleniceği kişiyi annesi yerine bana getirdi geçen hafta .kayın valideme kaynım evleneceğini sölemiş, kızmış oda ne evliliği diye, oyüzden bana getirdi.neyse kız iyi hoş falan.dedimki kıza ne zaman evleniyosunuz,kv den tatildeymiş gelsin beni istemeye gelecekler dedi(içimden dedimki 2 gelinini istedi seni de ister dedim bekle)yazık kız baya bi hevesli,bana da yakın arada bir gelir gider falan demeye başladı kız ,bende dedimki hiç şüphen olmasın 14 yıl olucak bize taş çatlasın 4 kez gelmiştir, evine asla davet etmez ,sanada gelir dedim.yeni elti adayımız alışıcak napalım

benimkide ilk önce öyleydi.inan bana hayatımın en kötü günleri,evliliğimin ilk 4 yılı diyebilirim.evliliğimizin ilk günleri,hamilelik günlerim,bebeğimi ilk kucağıma aldığım günler.nediyelim hamd olsun rabbim daha beterini vermesin.bas rollerdede hep kv vardı.simdi esim ağırlığını biraz olsun koydu.benim hatrım için idare et diyor.sende öyle yap bence esinde artık senin tarafında ise neyapsalar engel olamazlar.aynen dediğin gibi rabbim onlara sizden uzak bi mesguliyet verır onla uğrasırlar.benımkilere verdi.yeni bi gelin.öyle bi haklarından geliyoki...ama yınede elini üstümden cektı dıyemem tabi...mola verdi...

ayyyy ne güzel gemesin iste ne isi var zirt pirt sizinle bizimki bizlen yatacakti bi ara utanmasa her sabah asada yanimizda bitiyordu biz kahvalti yaparken cocuk sevmek bahaneydi gün asiri belki 5kez gelmisligi bile oluyordu bide hic kapiyi tiklatmadan daliyodu saygisizlik diz boyuydu taaaki kapinin kilidini degistirene kadar artik giremiyor elini kolunu sallayarak

kvalide konusu açılır da ben durur muyum
benim de boy 1.60,kilom 50
hayatım boyunca da hep 45 ile 50 arasındaoldu klom,misafirlikte de diyor ki beni göstererek bu da geçen sene 63 kiloydu dedi
eşimle ben şoook ben de nasıl yaaa dedim,hayatım boyunca 50i geçmedim,tabiii hasbammm dinler mi,duymazlığa verdi
ahhh ahhhh neler çektim
eşime telefonda diyor ki oğlum mutlu musun,eşim de evet diyor,sonra yok yok oğlum sen mutlu olduğunu zannediyorsun der,zaten muhabbet sonra iyice saçmalamaya döner,eşim beni savundukça iyice çileden çıkıyor

boşver canım bırak sevsin annem diye benim ablamın kayınvalidesi bebeğe sürekli annem dedi durdu ablam sinir oluyordu şimdi ne oldu çocuk anneanne diyor babaanne diyemiyor o da kıskanmaya başladı:))))) babaanne demiyor diye üzülmeye başladı salla gitsin

ha bi de benim k.v sürekli saçlarımı kestirmemi söyler uçlarının kırık olduğunu söyler saçımın az olduğunu ima eder. halbuki saçlarım ne gür ne de seyrek normal yani hatta kuaför çok iyi bulur. ama k.v beğenmez

kendinize alıştırmışsınız demiş de kime alışacaktı size alışmayacak da:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…