- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
canım senın kaynanada en az benimki kadar gıcıkmış.başımdan geçen komik bir olayı anlatayım;ben 1.69 boyunda 52 kıloyum,zayıfım ama öyle çelimsiz deüilimdir fizigim fena sayılmaz yani.hatta esimin memleketınde kv eş dostlarıyle tanıstırırken bu benım gelinim diyo masaallah lale gibiymış falan diyolar.ama ne hikmetse kv benım etli butlu tontış olmamı istıyo kendince kusur bulmaya calışanlardan yani ,bende yorumsuz kalıyorum.
eşimle 2.5 yıllık evliyken birgün bunlarda yemek yıyoruz.esimlede bunun önünde bir muhabbetliyizki sorma.sevgili kv neyaptı dersiniz.bir tabağa 2tane çürümüş,solmuş,suyu çekilmiş,kücük şeftali ,2tanade tombul etli şeftali koymuş.tabağı eişmin önüne yitiyo;al oğlum bu zayıf kadın buda şişman kadın artık hangisini yersen???kadındakı kurnazlığa bak! eşimde zayıf şeftaliyi aldı ;ooooh bu zayıf kadın ne kadar lezzetliymiş ya ,anne daha varsa versene tadına doyamadım dedi.
canım senın kaynanada en az benimki kadar gıcıkmış.başımdan geçen komik bir olayı anlatayım;ben 1.69 boyunda 52 kıloyum,zayıfım ama öyle çelimsiz deüilimdir fizigim fena sayılmaz yani.hatta esimin memleketınde kv eş dostlarıyle tanıstırırken bu benım gelinim diyo masaallah lale gibiymış falan diyolar.ama ne hikmetse kv benım etli butlu tontış olmamı istıyo kendince kusur bulmaya calışanlardan yani ,bende yorumsuz kalıyorum.
eşimle 2.5 yıllık evliyken birgün bunlarda yemek yıyoruz.esimlede bunun önünde bir muhabbetliyizki sorma.sevgili kv neyaptı dersiniz.bir tabağa 2tane çürümüş,solmuş,suyu çekilmiş,kücük şeftali ,2tanade tombul etli şeftali koymuş.tabağı eişmin önüne yitiyo;al oğlum bu zayıf kadın buda şişman kadın artık hangisini yersen???kadındakı kurnazlığa bak! eşimde zayıf şeftaliyi aldı ;ooooh bu zayıf kadın ne kadar lezzetliymiş ya ,anne daha varsa versene tadına doyamadım dedi.
Ay ne demek "annem" diye sevmek ya.
Gıcık oluyorum böyle yapanlara.
Benim kardeşim doğduğunda da babamın kuzeni "gel annem geell" diye severdi.
Sinirden olurdum.
Senin kv daha fenaymış.
Bir de neymiş niye meme emiyormuş.
Ya o daha küçücük bebek.
Onun her şeyden çok ihtiyacı var anne sütüne.
hadi kendi oğlunu paylaşamıyodur anladık,bari senin oğlunu sana bıraksaymış.neyse canım üzmemeye çalış kendini.en güzel cevabı oğluşun büyüyünce verir zaten.
ayrıca anladığım kadarıyla eşinde sana destek oluyo.bu iyi bişey.
sabret,
eşinden ve oğlundan güç al.[/QUOTE
Ay canim ne kavgalar ne kiymetler koptu bi bilsen esim ikide bi annesini koruyordu yok óyle demek istememistir yok sen yanlis anladin aman annem sunu sóyledi o büyük o bilir cartu curttu bakti ama gercekten evliligimiz annesin yüzünden sarsilacak oda nihayet vaz gecti... Artik zirt pirt laf sokmalarina yanimiza girip cikmalarina izin vermiyo
tek destegim oglum o olmassa katlanmazdim bile alirdim esimi cekilirdim
Ay bizimkide bu kilo konusunda tekrar bi gicik alman eltim var birde benim benden 6 hafta önce ücüncúyú dogurdu múbarek o ne yese yaramiyormus üc cocuk bakiyomus eh sanki kolay bi is bizde biliyoruz herhalde...annnesi yardimci olmassa aslinda hali harab kolaymis öyle üc cocuk búyútmek ...neyse bana dogumun ardindan sen kilolari simdi veriyosun ama zamanla veremessin o simdi daha yeni dogurdun diye diyordu sinirson 8im kaldi onuda veriiiimde catlasin gicik...biz ayni evde yasiyoruz maaaaaalesef o ücüncú katta bize ilk ve ikinci katti verdiler kayinpederimin evi esimin icin katlaniyorum bazen bazende illallah geliyor valla cevremizde hep almanlar var onlara saramayinca bana sarmalari yokmu
hadi kendi oğlunu paylaşamıyodur anladık,bari senin oğlunu sana bıraksaymış.neyse canım üzmemeye çalış kendini.en güzel cevabı oğluşun büyüyünce verir zaten.
ayrıca anladığım kadarıyla eşinde sana destek oluyo.bu iyi bişey.
sabret,
eşinden ve oğlundan güç al.
Ah ne kiyametler koptu canim bizde bi bilsen esim ikide bi anneden yana oluyordu bana sen yanlis anlamissin o óyle demez yapmaz felan cok dedi bakti bizim kavgalarin sonu yok ayrildik ayrilicaz adam 360derece dóndü
Maddi olarak su an iyi degiliz oda gecer insallah o zaman kiraya cukmak istiyoruz alcam kocami cocugumu naparlarsa yapsinlar ben yokken birbirlerine sararlar artik
40 yaşında ki kaynım evleniceği kişiyi annesi yerine bana getirdi geçen hafta .kayın valideme kaynım evleneceğini sölemiş, kızmış oda ne evliliği diye, oyüzden bana getirdi.neyse kız iyi hoş falan.dedimki kıza ne zaman evleniyosunuz,kv den tatildeymiş gelsin beni istemeye gelecekler dedi(içimden dedimki 2 gelinini istedi seni de ister dedim bekle)yazık kız baya bi hevesli,bana da yakın arada bir gelir gider falan demeye başladı kız ,bende dedimki hiç şüphen olmasın 14 yıl olucak bize taş çatlasın 4 kez gelmiştir, evine asla davet etmez ,sanada gelir dedim.yeni elti adayımız alışıcak napalım
Kizlar ben kaynanama cooook gicigimbastan hersey iyiydi yada ben fark etmedim... Dogumum ardindan kadin bana gercek yúzünú gösterdi bebegim su an yedi aylik onu benden annesinden kiskaniyor cocugumu ikide bir "annem"diye seviyor...bana taburcu oldugum gün bi kere hos geldin demedi gecmis olsun bile demedi elinde bi tabak yemek yanimiza geldi oglum acsindir sanada yapimmi yermisin diye sordu bana sezeryan oldu dogum kalktim kendim yemek yaptim cocugumu haaala daha emzirmeme karsi mama verseymisin oda bakarmis kendimize alistirmisiz bissiz durmuyormus isin kötúsü kayinpederde ayni gicik bútün telefonlarda oraaya buraya cocugumu huysuz diye anlatiyorlar anneme bile gitmemi istemiyolar...gicikligina esimle bazen o ise giderken gidiyor onunla birlikte eve dónüyorum ayni evde kaliyoruz birde o hatayi yaptigima inanamiyorum genc kizlar sakin önce al gülüm ver gúlüm cocuktan sonrada cocukdan degerlisi yok..bende istiyorum cocuk babanne dede bilsin ama bóylesinde abarti ellerinden gelse hic vermiyecekler bana cocugumu allaha sükúr bebisimde sevmiyor onlari kaciyor agliyor oh oh :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?