- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
Canım başında nasılsa ılerleyen zamanlarda dahada beter oluyor, iyi olacakmış diye düşünme
hiç düzelmez iktidar hep onda kalacak sanır tuylerim ürperiyor anlatırken
sevilecek gibilermi? Atilan mesajlara bi baksanabiz el evindeniz kkusaklardir devam eden bi catisma bu seven vardir elbette ama pamuktan kv cok nadir bulunuyor baksana hepmizin basinda var bi súpürgeli cadi benim górümcem yok allahtan
ne o öyle hangi zamanda yasiyoruz yok abi ilk sonra kardes evlenir felan o kaynanaya selam ilet benden cag atlat sunu yil 2013....seni oyalayip durmuslar 5 sene demek ne demek tamam ok siz nisanlilik hayatinizi kendi isteginizle uzatmis olsaniz saygi duyarim en güzel gúnler onlar benim nisanlilik hayatim 13gün súrdú hic tadini cikartamadimanlatilisina bakarsak sizinki zorunlu uzun súrmüs yani abisini beklemissiniz bekleme sira felan gecmis evlenseymis sizimi beklemis abide ailenle konus agarliklarini koysunlar 5 sene onlarida uyutmuslar tabiri caizse bence abi bahane kaynanada istemediginden yapiyor belki bi umut ayrilmanizi bekliyor dahada cok bekler kiz evidir naz evi kv'nin ne haddine benimkide alman bi eltim var yani basimizda hep onu óver ay cok is yaparmis üc cocuk búyürüyomus bunalmazmis hee tabi annesi bakiyor kolu komsuya emanet ediyorda ev isi yapiyor kv yemekleri tasiyor oraya cocuklari sarma severler diye yapiyor kisir severmis sevgili gelinine yapip getiriyor onlari górmúyor bizede gelince esime getirir bi tabak bana yermisin getirimmi sanada der ama simdiye kadar terbiyemi saygimi bozmadim susuyorum elbet benimde bir gün konusacagim zaman geli
Sus sende hic bi sey söylebe kv'dene saygini yitirme o senden bi söz duysa senden kötúsú olmaz nisanlini senden sogutmaya calisir...konussun dursun vir vir kendi bildigini oku catliyolar o zaman oh ohnisanlini kendi tarafina cek biraz zor bi is anneleri bitanedir onlar hic öyle demezler biz yanlis anlariz benimki bóyleydi taaaki resti cekene kadar bende erkek evladi yetistiriyorum simdi allahima büyük konusmuyorum ben böyle olmiycam insallah
kaynana işte bir gün adam gibi dursalar ölürler
bi anne neden oğluyla gelininin mutluluğunu kıskanır anlamam
bunu okuyunca aklıma kaynanamın yaptıgı bişey geldi biz nişanlımla oyun oynuyoz.. yarıs yapıyoz gülüşüyoz falan oturmus garip garip surat yapıyon garip insanlar yaaaa.....
bizimki oglunu bile dusunmez.neredeyse 3yildir evliyim psikolojim bozuldu yapilanlardan soylenenlerden ha birde 2tanede gorumce var bende.tabi gorumcemi dusmanmi belli degil.esim bana destek oluyor diye sirf.esime neler yazmisti kucuk gorumce.o evlendiginde oyle yapmamista abisine.abisi niye beni savunuyormus falan.anlatsam roman olur heralde.bide buyugu var.bi kere aramista telefon cantada nasil olmussa mesgule dusmus.baslamis saymaya sen kimsinde ben aradigimda acmazsin diye biseyden haberim yok.yada musait degildim acamadim olamazmi.of bu insanlarla ugrasmak zor.Allahtan prenses kizim var.
benimde sevgili kaynanam bir acayip benmi arniytliyim diye düşündüğüm zamanlar oluyor.. daha evli değilim .. nişanlımın bir abisi var onunda yıllardır görüstüğü biri var.. yıllardır onlar evlensin bizde evlencez diye bekledik ama nasip ki 1.5 yıl önce ayrıldılar...
kaynanam bir yıl büyük oğluna kız aradı önce o evlensin diye.. ama baktı olmuycak bende bekliyorum 5 yıldır.. biz nişanlandık ama görmeniz lazım herkes diyoki kaynanan seni istemiyo mu hep surat astı nişanda...
neyse küçük laf sokmalar olsada nişanlım için işi sakaya vurdum önemsemedim falan..ama gelgelelim abisi iki ay önce eski sevgilisiyle barıstı ve onu da nişanlıycaklar daha biz nişanlıyız düşünün tabi bu olay cıkınca kadın diyoki bana ailen herseyi üstümüze yıktı olurmu simdi abinde evlencek biz zor durumda kalıcaz siz onların sırasını aldınız onları bekletemeyiz...
tabi ben acayip agladım cıkınca evden nişanlımda üzüldü gitmiş konusmus madem abimi evlendirin önce bi daha boyle bir ithamda bulunmayın falan..
sürekli diğer kızı anlatır över biri bana güzel dese hemen onu gösterir bu da gelinim diye hiç mutlu olmaz bana edilen iltifattn tesekkur bile etmez.. ama ailemin yuzune karsı canım cicim davranır napmalıyım nasıl davranayım ben bu kadına allah askına
ay yazmadan duramadim ben kaynanada ilk cocugumda bilmiyorum neyin ne oldugunu süt gelince yara olmustu gögüslerim ne yapilir bilmiyorum bizim kv hic demiyorki söyle böyle annemde yurtdisinda dayimladaydi ozaman kv birseyde anlatmiyor doktora gideyim diyorum esimden önce yok oglum onun sütü iyi degil ondan böyle oluyor diye konusmustu ertesi günde mama almislar cocuga sirf emzirirde ev islerine bakmaz diye tek 15 gün emzirdim yavrumuhakkimi helal etmiyorum onlara düsündükce aglarim gelde sev böylesi insanlari gelde saygi duy sevmiyorumda saygida duymuyorum
bunu okuyunca aklıma kaynanamın yaptıgı bişey geldi biz nişanlımla oyun oynuyoz.. yarıs yapıyoz gülüşüyoz falan oturmus garip garip surat yapıyon garip insanlar yaaaa.....
kaynanaların nedir gelinlerinin sütüyle derdi bilmem. benimde göğüs uçlarım yoktu ama bebeğim gayet güzel emiyodu sütümde gayet iyiydi. ama emerken çok acı çekiyodum ilk zamanlar uçlar çıkıyodu çünkü. gelip gidip başıma ayy bu çocuk aç kalıyo senin göğüsün özürlü ya ondan diyodu ama her seferinde gelip gidip diyodu.
en son eşim mutfakta annesine ızmış sen neden kızla öyle konuşuyosun göğüsün özürlü bilmem ne diye zaten sezeryanla doğum yaptı diye kendini kötü hissediyo sende üstüne gidyosun diye. gerçi eşim böyle konuştumu bilemem ben onun yalancısıyım ama kv geliş gidişini azalttığına göre doğruluk payı var.
şimdi de emzirirken görür bak negüzel çıkmış uçları diyogizli kapaklı emzirmek istesemde kadın tepeme dikiliyo hep.
yani bebek 6 ay sadece anne sütü almalı ben 9 ay anne sütü verdim üstelik gelişimi önde gidiyodu buna rağmen bide özürlü olmazaydı göğüslerim ne olurmuş acaba şelale niyetine kullanırdım herhalde :))
valla beddua etmekten korkarim ama her gece dua ediyorum allahim benimle ugrasanlra öyle bir dert verki beni unutup kendi dertlerine düssünler diye belki kizacaksiniz bana ama cok canimi yaktilar allah biliyor
esya için laf edince cıldırdım... agladım bagırdım.. ustelik kirada oturuyoruz babam kalp hastası bende calısmaya yeni baslıycam buna ragmen nasıl beni asagılar ailen bişey yapmıyo diye...
yani halılar perdeler küçük elektronik (ütü süpürge....vs)
tüm mutfak küçük esyası bulasık makinası fırın alcaklar annemde hala iyi niyetiyle eşim kalp ameliyatı olsun hayırlısıyla durumu toparlarsak daha da yapacagız bişeyler diyooo
bide onlar ödemeyecek nişanlımla calısıp ödüycez sanki kendi ödiycekmiş gibi beni delirtiyo ya...
hayatı boyunca bir lira kazanmamıs insan..
kaynanaların nedir gelinlerinin sütüyle derdi bilmem. benimde göğüs uçlarım yoktu ama bebeğim gayet güzel emiyodu sütümde gayet iyiydi. ama emerken çok acı çekiyodum ilk zamanlar uçlar çıkıyodu çünkü. gelip gidip başıma ayy bu çocuk aç kalıyo senin göğüsün özürlü ya ondan diyodu ama her seferinde gelip gidip diyodu.
en son eşim mutfakta annesine ızmış sen neden kızla öyle konuşuyosun göğüsün özürlü bilmem ne diye zaten sezeryanla doğum yaptı diye kendini kötü hissediyo sende üstüne gidyosun diye. gerçi eşim böyle konuştumu bilemem ben onun yalancısıyım ama kv geliş gidişini azalttığına göre doğruluk payı var.
şimdi de emzirirken görür bak negüzel çıkmış uçları diyogizli kapaklı emzirmek istesemde kadın tepeme dikiliyo hep.
yani bebek 6 ay sadece anne sütü almalı ben 9 ay anne sütü verdim üstelik gelişimi önde gidiyodu buna rağmen bide özürlü olmazaydı göğüslerim ne olurmuş acaba şelale niyetine kullanırdım herhalde :))
ay yazmadan duramadim ben kaynanada ilk cocugumda bilmiyorum neyin ne oldugunu süt gelince yara olmustu gögüslerim ne yapilir bilmiyorum bizim kv hic demiyorki söyle böyle annemde yurtdisinda dayimladaydi ozaman kv birseyde anlatmiyor doktora gideyim diyorum esimden önce yok oglum onun sütü iyi degil ondan böyle oluyor diye konusmustu ertesi günde mama almislar cocuga sirf emzirirde ev islerine bakmaz diye tek 15 gün emzirdim yavrumuhakkimi helal etmiyorum onlara düsündükce aglarim gelde sev böylesi insanlari gelde saygi duy sevmiyorumda saygida duymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?