kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

Canım başında nasılsa ılerleyen zamanlarda dahada beter oluyor, iyi olacakmış diye düşünme
hiç düzelmez iktidar hep onda kalacak sanır tuylerim ürperiyor anlatırken

ya canım hani cok sükür bende ılımlıyımdır... idare etmeye calısıyom ama yok... bana dioki başörtünün önünü kapat cok sükür bende dini görevlerimi elimden geldiğince yaparım ama beni cok fazla yönlendirmeye calısıyo yönlendiremeyincede garip davranıyo nişanlım alttan alıyo allahtan yoksa bu iş cok fena olur..

nasıl davranım bimiyom bide o diğer kız nişanlı bile degil düğün vardı kızın cantası elbisesi ayakkabısı bastan asagı nişanlımın abisi aldı kaynanada biliyo ben nişanlıyım bi cöp yok

bazı arkadaslar sanane sevgilisi alır seninkide alsın diyebiir bütce ortak yani harcanan para ortak onada alınsın alınmasın demiyorum... cok sükür ben aldırmamda insan bi sorar ya..

sevilecek gibilermi? Atilan mesajlara bi baksana biz el evindeniz kkusaklardir devam eden bi catisma bu seven vardir elbette ama pamuktan kv cok nadir bulunuyor baksana hepmizin basinda var bi súpürgeli cadi benim górümcem yok allahtan

benimde görümcem yok taze cıkmıs bi elti var ve iki nişanlı olcaz yakında offf kızlar offfff

esya için laf edince cıldırdım... agladım bagırdım.. ustelik kirada oturuyoruz babam kalp hastası bende calısmaya yeni baslıycam buna ragmen nasıl beni asagılar ailen bişey yapmıyo diye...

yani halılar perdeler küçük elektronik (ütü süpürge....vs)
tüm mutfak küçük esyası bulasık makinası fırın alcaklar annemde hala iyi niyetiyle eşim kalp ameliyatı olsun hayırlısıyla durumu toparlarsak daha da yapacagız bişeyler diyooo

bide onlar ödemeyecek nişanlımla calısıp ödüycez sanki kendi ödiycekmiş gibi beni delirtiyo ya...

hayatı boyunca bir lira kazanmamıs insan..

ay yazmadan duramadim ben kaynanada ilk cocugumda bilmiyorum neyin ne oldugunu süt gelince yara olmustu gögüslerim ne yapilir bilmiyorum bizim kv hic demiyorki söyle böyle annemde yurtdisinda dayimladaydi ozaman kv birseyde anlatmiyor doktora gideyim diyorum esimden önce yok oglum onun sütü iyi degil ondan böyle oluyor diye konusmustu ertesi günde mama almislar cocuga sirf emzirirde ev islerine bakmaz diye tek 15 gün emzirdim yavrumu hakkimi helal etmiyorum onlara düsündükce aglarim gelde sev böylesi insanlari gelde saygi duy sevmiyorumda saygida duymuyorum

bizimki oglunu bile dusunmez.neredeyse 3yildir evliyim psikolojim bozuldu yapilanlardan soylenenlerden ha birde 2tanede gorumce var bende.tabi gorumcemi dusmanmi belli degil.esim bana destek oluyor diye sirf.esime neler yazmisti kucuk gorumce.o evlendiginde oyle yapmamista abisine.abisi niye beni savunuyormus falan.anlatsam roman olur heralde.bide buyugu var.bi kere aramista telefon cantada nasil olmussa mesgule dusmus.baslamis saymaya sen kimsinde ben aradigimda acmazsin diye biseyden haberim yok.yada musait degildim acamadim olamazmi.of bu insanlarla ugrasmak zor.Allahtan prenses kizim var.

bende de 4 görümce 3 kayın 2 elti var

.senin durumun daha vahim.ama kalabalik olmanin iyi bir yonude var.herkese yetismeye calisirken senle fazla ugrasamaz:)
ya ben esim tek erkek evlatlari

hahaa komikmiş kv de. ne o öyle su faturası kuyruğundamı bekliyosunuz. çıkmasaydı sırasında bekleseydi ozaman

kaynanaların nedir gelinlerinin sütüyle derdi bilmem. benimde göğüs uçlarım yoktu ama bebeğim gayet güzel emiyodu sütümde gayet iyiydi. ama emerken çok acı çekiyodum ilk zamanlar uçlar çıkıyodu çünkü. gelip gidip başıma ayy bu çocuk aç kalıyo senin göğüsün özürlü ya ondan diyodu ama her seferinde gelip gidip diyodu.
en son eşim mutfakta annesine ızmış sen neden kızla öyle konuşuyosun göğüsün özürlü bilmem ne diye zaten sezeryanla doğum yaptı diye kendini kötü hissediyo sende üstüne gidyosun diye. gerçi eşim böyle konuştumu bilemem ben onun yalancısıyım ama kv geliş gidişini azalttığına göre doğruluk payı var.
şimdi de emzirirken görür bak negüzel çıkmış uçları diyo gizli kapaklı emzirmek istesemde kadın tepeme dikiliyo hep.
yani bebek 6 ay sadece anne sütü almalı ben 9 ay anne sütü verdim üstelik gelişimi önde gidiyodu buna rağmen bide özürlü olmazaydı göğüslerim ne olurmuş acaba şelale niyetine kullanırdım herhalde :))

bunu okuyunca aklıma kaynanamın yaptıgı bişey geldi biz nişanlımla oyun oynuyoz.. yarıs yapıyoz gülüşüyoz falan oturmus garip garip surat yapıyon garip insanlar yaaaa.....

bizde bigün havuzdayız eşimle şakalaşıyoruz kv kenarda. eşim diyoki bak bak anneme bak nasılda kıskanıyo alıyo kucağına beni kv e bi baktım yahu insan bukadar belli etmez kıskandığını :)). eşimde inadına coştukça coşuyo. ya ayıp niye kıskandırıyosun diyorum. dur ya çok komik surata bak diyo.

ilk evlendiğimiz yıllar eşim hiç peşimden ayrılmazdı misafirliğe gideriz hani bayanlar ayrı odaya çekilir erkekler ayrı odaya 1 dk geçmez gelirdi eşim kadınların olduğu yere nerde karıcık ben karıcığı özledim diye. kv görümce kıl olurdu bu duruma.

bigün yine eşim böyle gelmiş kv başladı dökülmeye. ayyy diyo komşulara konuşuyoz oğlum hep karıcık karıcık diye peşinde koşuyo gelinin bi gülüyozki sormayın falan. eşimde üstüne tabi koşucam o benim ............... gibi iltifatlar edince kv de yine aynı donuk bakış.

nezaman öyle bi durum olsa hep aynı bozuk donuk ifade :))

valla beddua etmekten korkarim ama her gece dua ediyorum allahim benimle ugrasanlra öyle bir dert verki beni unutup kendi dertlerine düssünler diye belki kizacaksiniz bana ama cok canimi yaktilar allah biliyor

valla beddua etmekten korkarim ama her gece dua ediyorum allahim benimle ugrasanlra öyle bir dert verki beni unutup kendi dertlerine düssünler diye belki kizacaksiniz bana ama cok canimi yaktilar allah biliyor

beddua etmene hiç gerek yok canım dinimizce bile 2 yıl bebeğin anne sütü alması gerekiyor. ayette bile geçiyor. eğer anne bunu karşılamazsa çocuğu anneden ahiret günü hakkını sorabiliyormuş. size ve bebeğinize bunu yaprak zaten çok günaha girmişler.

Canim sana allah kolaylik versin benimkilerde bi mikrodalga firin ve patates kizartmak icin kiytirik bi fritöz almislardi onuda ogullarinin yas gününde hediye olarak geri kalan herseyi ben meslegimi yapiyordum kendim aldim annnemle annanemde yardimci oldular sagolsunlar ben böyle o su bu derken camasir makinasi almadim annanem herseyi bizmi alicaz dedi onlarda bi camasir makinasi alsin sen veya biz almiyalim dedi bi fritözle bi mikrodalga az ogullari sonucta az ellerini atsinlar cebe dedi o gún bugündúr hic unutmuyorum bu sözú gel gelelim ortada hala bi camasir makinasi yok almadilar cimriler ikiside buradan yani almanyadan emekliler kayinpeder birde türkiyeden kv'de nakit yatirip bu sene emekli yaptittirtacakti türkiyede isleri yaver gitmedi neden acaba???aliyolar mazlumun ahini iste allah razi gelirmi bide bana ayri attirmak istemedi camasirlarimizi bi yikansinmiz bosa dönüyomus makina iki camasir icin dedim yok kayinpederin camasirlariyla gelinin camasirlari bi yikanmaz benim kendi babam degil o ic camasirlarinimi elliycem ben birde onlarin ay igrenc gecenlerde camasir makinasi sıkmamis solugu birinci katta yanimizda aldi makinasimi bozulmuz biz ne bilelim makina tamircisimiyiz o gittikten sonra demezmi esim birde makina cikti basimiza insallah bozulmamistir...bende şalterler atti alsin kendiside emekli kayinpederde resmen iki yerden hemde esimden fazla geliri var... burasi kendi evleri giderleri bizden kira almiyolar diye üstúmüze yiktilar evlerinde bedava yasiyorlar birde camasir makinasiymi bananr tikistirmaasaymis..onunki bozulursa alsin kendisi bende bu bahaneyle taksirli alirim kendime bi tane su an esim maddi iyi olmadigimiz icin bi tane makinayla idare ediver diyor ediyoruz iste sirf onun icin kendi babamdan istiyemiyorum esim kabul etmiyor ama canima geciyor artik biktirdi kazulet....neyse diyecegim o ki daha ónceki mesajindaada canim kasa bir demissin oradan harcamalar yapiliyor demissin ben olsam yerinde buna izin vermem baksana hatun daha yüzük takmadan bastan ayak düzmüs kendini...kaynanada yiyor bu paradan...agarligini koy onlar seni sessiz bulmuslur bi oraya bi buraya itikliyolar ailende sïkkıntiya giriyor sirf bu kv denecek cadinin altinda kalmamak icin dil'e dúsmemek icin ileride sen rahat ol ikide bir ay sunu bunu alamadilar demesin diye saygini yitirme ama esini senden yana cek yoksa daima úzúleceksin oda dórt kóse yasiyacak keyfinden

recsn;31727072]bizimki oglunu bile dusunmez.neredeyse 3yildir evliyim psikolojim bozuldu yapilanlardan soylenenlerden ha birde 2tanede gorumce var bende.tabi gorumcemi dusmanmi belli degil.esim bana destek oluyor diye sirf.esime neler yazmisti kucuk gorumce.o evlendiginde oyle yapmamista abisine.abisi niye beni savunuyormus falan.anlatsam roman olur heralde.bide buyugu var.bi kere aramista telefon cantada nasil olmussa mesgule dusmus.baslamis saymaya sen kimsinde ben aradigimda acmazsin diye biseyden haberim yok.yada musait degildim acamadim olamazmi.of bu insanlarla ugrasmak zor.Allahtan prenses kizim var.[/QUOTE]

zaten canim cocuklarimiz olmasa cekilecek dert degil bu bizimkisi

giciklar iste takmislar bi bize benimki baslardan bu cocuk doymuyor diyordu doymadigi icin uyumuyormus gayetde güzel emip uyuyordu yavrumiki saate bi asagiya geliyordu gúya cocuk sevecekmiste ondan gelmis bi gelirsin iki geliesin 10kere geliyordu günde mübarek yukarida saat tutuyordu resmen ne zaman emzirsem yinemi emiyor buuu diyordu... bi seferinde dedim dayanamadim artik iki saatte bi gelirsen evet emiyor dedim tövbe yarrabim ya yinemi yatacak dedi bi seferinde bi saat olmus bebek kalkali dedim uyumadan büyünmüyomus onun uykuya ihtiyaci var ben cocugumun ne istedigini hissediyorum... sanane iste emer emmez doktormusun sen ne biliyosun doymadigini uyur uykusu varsa.. ebe geliyor almanyada evlere bende istedim geldi sigorta karsiliyor zaten bizden kuruş almadi eger bisey olsaydi oda derdi sonucta cocugu tartiyordu haftada bi veya iki kez bizde genelde birdi gelisimi süperdi benimkide basimda bekliyodu nasil emziriyorum diye bi kezde gelmis tam emzircem gógsümde cocuk cocuk bagariyor ac seveyim diye ugrasiyor benim gógsümdeki cocugu allahtan esimde evdeydi o an górdú..anne birak emsinde uyusun sıkma cocugu dedi...amaaaan iyi bi cocugun var dedi darildi gitti...oh oh oh ne iyi oldu ama gicik cehalet cok kötü bi sey hala sorar sütún yetiyormu diye baslardan cocuk ac bitcek sútün o zaman mecbur mama vercen diyordu ne bu mama sevdasi beni tanker zannediuor herhalde cocuk emdikce sütüm bitiyor zannediyor galiba hahaha allahtan doganin kanunu bóyle degil...

ne mama sevdalilar bunlar yaa anlamadim gitti canim... Benim kaynanada iki de bir hala mama ver uyusun der doymuyor der yaa minicik bi bebegin mamaya degil anne sütüne ihtiyaci var tamam anne ilac tedavisi górúr cesitli bir súrú sebeplerden dolayi emziremez o zamsn tamam saygim sonsuz o bebegin gelismesi icin süte ihtiyaci var ama neden allahim bana cok sükúr saglik verdikten sonra emzirmiyeyim? Emzirmek sanki tek karin doyurmakmis gibi górülüyor bunlar icin... cocugun anne'ye ihtiyaci var bizimki ikide bir alistirmissiniz kendinize diyor durmuyormus ne kaynsnada ne kayinpederde... ne hikmetse ama bay xxxx veya bayan xxxx'de alistiktan sonra öyle bi duruyorki oynuyor kahkahalar atiyor mutlu oluyor nedense cocuk bi onlari sevmiyor :)anliyor ne mal olduklarini bbi corabi bile bi kez cok gördú cocuguma kaynana izindeydiler türkiyeden getirirseniz corap getirin birtek diye sakasina takildi esim geldiginde ayy türkiyede cocuk camasirlari çinden geliyomus hastalik varmis bi sey getiremedim korktum dedi óyle güldümki ne acma sanki yurdumuzda tekstil yok dúnyanin sayili tekstil'i túrkiye is olsun...ben tam canima gecmedikten sonra susuyorum ilk cocugum diye beni cahil bilgisiz górüyor kendi 5 tane erkek evlat büyütmüs hanim efendi saanki besi bi dogdu cocugum aglasin yukaridan hemen telefon aciyordu sevmeye gelince 10 kere geliyordu agladimi telefon aciyor niye agliyor diye soruyordu ayy hala cok sinir bozucu...ev isleri konusundada geldimi dip bucak bakar eger bi sey görsün ne górúyosa hergún temizlik var bizde ay ben bakarim cocuga yap sen isini der ...eline geldiginde bi kez tutusturdum dedim bulasik makinasini bosaltayim bahaneydi benimki bakalim gercekten bakiyomu yoksa is tek sevmekle bitiyomu... ilk az tuttu cocuk aglamaktan morarardi resmen oda kacacak delik aradi ocakta yemegi var az tutsunmus kacmaya bahane hazirdi... delimidir divanemidir anlamadim gitti ama cok yalanci bununda farkina gecde olsa vardim neyse canim benimkide say say bitmez o bebeginin hakkini hiç saymis o bebisin en az iki sene anne sütú hakki...degil senin hakkini bebeginin hakkini bile ahirette ódiyemez allah büyüktür üzülme yaradan hem duyar hem isitir o her yerdedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…