- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
boşver canım bırak sevsin annem diye benim ablamın kayınvalidesi bebeğe sürekli annem dedi durdu ablam sinir oluyordu şimdi ne oldu çocuk anneanne diyor babaanne diyemiyor o da kıskanmaya başladı:))))) babaanne demiyor diye üzülmeye başladı salla gitsin
kendinize alıştırmışsınız demiş de kime alışacaktı size alışmayacak da:44:
Ay bizimkide bu kilo konusunda tekrar bi gicik alman eltim var birde benim benden 6 hafta önce ücüncúyú dogurdu múbarek o ne yese yaramiyormus üc cocuk bakiyomus eh sanki kolay bi is bizde biliyoruz herhalde...annnesi yardimci olmassa aslinda hali harab kolaymis öyle üc cocuk búyútmek ...neyse bana dogumun ardindan sen kilolari simdi veriyosun ama zamanla veremessin o simdi daha yeni dogurdun diye diyordu sinirson 8im kaldi onuda veriiiimde catlasin gicik...biz ayni evde yasiyoruz maaaaaalesef o ücüncú katta bize ilk ve ikinci katti verdiler kayinpederimin evi esimin icin katlaniyorum bazen bazende illallah geliyor valla cevremizde hep almanlar var onlara saramayinca bana sarmalari yokmu
Anliyamiyorum, kendiniz diyorsunuz kv'deyle ayni evde yanlis diye, pisman oldunuz diye. Neden o evde çocuk yaptiniz? Cocugunuz oldugu bir evde huzur olmasi gerekir, kv/gelin gerginligi olmayan bir ev olmasi gerekiyor.
sen rahat onlar onlar çok iyi bilio kimi seveceklerini kime ne diyecekleriniAy canim benim kv baslardan agliyordu cocuk onlara gitmiyor yaygarayi basiyor diyicimden ooooooh cekiyodum yavrum hissediyordu iste nasil gicik birisi oldugunu hala daha istemiyor agliyor
bastan kaynana bóyle degildi diyorum ya dogumdan sonra degisti daha dogrusu gercek yúzúnü gösterdi... Esim icin kabul ettim bu evde birlikte kalmayi birde biraz cevremin gazinada geldim aman búyükler yardimci olurmus falan filan nerdee ne yardimi destek degil kóstek oluyorlarmis....esim dúgündú dernekti ev düZmesiydi altiniydi hep kendi cebinden cikartti bi kere bile yardim etmediler bende meslegimi yeni bitirdigim icin cabuk is bulamadim maddi acitan cok fazla zorlanmasin birde kira ödemiyelim diye orayi kabul ettim ama bunlarda su cöp parasi elektirik gaz esime yigmislar madem orada kaliyoruz diye kira almiyoruz bari giderleri sen óde demisler oda zamaninda kabul etmis benden gizli ah ah ben bunlari bilseydim yemez icmez kira óderdim...olan oldu artik cocukta plansiz oldu ama iyiki olmus <3<3<3maddi acitan sıkısigiz hala elimiz düzelsin cikmayi buradan cok istiyorum annesi babasi esimin ama onlar bile esimi maddi sıkïkïsïk demiyolar giderleri bize yikiyorlar birde 3.abisinin yas günü vardi sali madde bagamlisiymis zamaninda simdi yurtta kaliyor hediyeyi ona aldiriyorlar kendileri bi corap almislar zaten hasta anlamaZ diye...
Bu esinize maddi konuda yogunmaslari dogumdan önce yokmuydu? Herkez diyor plansiz olduguna ama eger korunuyorsaniz, planin disinda birseyler olma ihtimali çok az. Herneyse, kv'deye yada hatta kendi annenin yakininda kalman bile hiç bir zaman iyi degil. Evli oldugunu anlamiyorsunuz bile, kalmis ayni evde oturmak.
Sizde artik esiniz ile konusunu. Artik para biriktirmeniz lazim felan diye, her küçük seye para harciyamaz ve hatta artik minik bir bebek var diye. Siz Almanyadami kaliyorsunuz?
Bu esinize maddi konuda yogunmaslari dogumdan önce yokmuydu? Herkez diyor plansiz olduguna ama eger korunuyorsaniz, planin disinda birseyler olma ihtimali çok az. Herneyse, kv'deye yada hatta kendi annenin yakininda kalman bile hiç bir zaman iyi degil. Evli oldugunu anlamiyorsunuz bile, kalmis ayni evde oturmak.
Sizde artik esiniz ile konusunu. Artik para biriktirmeniz lazim felan diye, her küçük seye para harciyamaz ve hatta artik minik bir bebek var diye. Siz Almanyadami kaliyorsunuz?
Kizlar ben kaynanama cooook gicigimbastan hersey iyiydi yada ben fark etmedim... Dogumum ardindan kadin bana gercek yúzünú gösterdi bebegim su an yedi aylik onu benden annesinden kiskaniyor cocugumu ikide bir "annem"diye seviyor...bana taburcu oldugum gün bi kere hos geldin demedi gecmis olsun bile demedi elinde bi tabak yemek yanimiza geldi oglum acsindir sanada yapimmi yermisin diye sordu bana sezeryan oldu dogum kalktim kendim yemek yaptim cocugumu haaala daha emzirmeme karsi mama verseymisin oda bakarmis kendimize alistirmisiz bissiz durmuyormus isin kötúsü kayinpederde ayni gicik bútün telefonlarda oraaya buraya cocugumu huysuz diye anlatiyorlar anneme bile gitmemi istemiyolar...gicikligina esimle bazen o ise giderken gidiyor onunla birlikte eve dónüyorum ayni evde kaliyoruz birde o hatayi yaptigima inanamiyorum genc kizlar sakin önce al gülüm ver gúlüm cocuktan sonrada cocukdan degerlisi yok..bende istiyorum cocuk babanne dede bilsin ama bóylesinde abarti ellerinden gelse hic vermiyecekler bana cocugumu allaha sükúr bebisimde sevmiyor onlari kaciyor agliyor oh oh :):):):)
Benım kv tam bir kazulet,zaten eşime dıyorum sen bu kadının çocugu olamazsın senden once onu tanısaydım kesın evlenmezdik
en buyuk nefretım kv, benı ılk gördugunde eşime "senın buldukların hepmi toparlak olur :) "
Ne güldüm ya boyum 1,65, 58 kg idim o zamanlar yani , Kv toplasan eni boyu bir yanı boy 150 anca kg 80 falan
Beni düşünsenize kızlar ben beraberım aynı evin içinde çok gıcık oluyorum herşeyıne sınır oluyorum,
birde hamişim nefertıö tavan yaptı yanı
benimde sevgili kaynanam bir acayip benmi arniytliyim diye düşündüğüm zamanlar oluyor.. daha evli değilim .. nişanlımın bir abisi var onunda yıllardır görüstüğü biri var.. yıllardır onlar evlensin bizde evlencez diye bekledik ama nasip ki 1.5 yıl önce ayrıldılar...
kaynanam bir yıl büyük oğluna kız aradı önce o evlensin diye.. ama baktı olmuycak bende bekliyorum 5 yıldır.. biz nişanlandık ama görmeniz lazım herkes diyoki kaynanan seni istemiyo mu hep surat astı nişanda...
neyse küçük laf sokmalar olsada nişanlım için işi sakaya vurdum önemsemedim falan..ama gelgelelim abisi iki ay önce eski sevgilisiyle barıstı ve onu da nişanlıycaklar daha biz nişanlıyız düşünün tabi bu olay cıkınca kadın diyoki bana ailen herseyi üstümüze yıktı olurmu simdi abinde evlencek biz zor durumda kalıcaz siz onların sırasını aldınız onları bekletemeyiz...
tabi ben acayip agladım cıkınca evden nişanlımda üzüldü gitmiş konusmus madem abimi evlendirin önce bi daha boyle bir ithamda bulunmayın falan..
sürekli diğer kızı anlatır över biri bana güzel dese hemen onu gösterir bu da gelinim diye hiç mutlu olmaz bana edilen iltifattn tesekkur bile etmez.. ama ailemin yuzune karsı canım cicim davranır napmalıyım nasıl davranayım ben bu kadına allah askına
Benım kv tam bir kazulet,zaten eşime dıyorum sen bu kadının çocugu olamazsın senden once onu tanısaydım kesın evlenmezdik
en buyuk nefretım kv, benı ılk gördugunde eşime "senın buldukların hepmi toparlak olur :) "
Ne güldüm ya boyum 1,65, 58 kg idim o zamanlar yani , Kv toplasan eni boyu bir yanı boy 150 anca kg 80 falan
Beni düşünsenize kızlar ben beraberım aynı evin içinde çok gıcık oluyorum herşeyıne sınır oluyorum,
benimde sevgili kaynanam bir acayip benmi arniytliyim diye düşündüğüm zamanlar oluyor.. daha evli değilim .. nişanlımın bir abisi var onunda yıllardır görüstüğü biri var.. yıllardır onlar evlensin bizde evlencez diye bekledik ama nasip ki 1.5 yıl önce ayrıldılar...
kaynanam bir yıl büyük oğluna kız aradı önce o evlensin diye.. ama baktı olmuycak bende bekliyorum 5 yıldır.. biz nişanlandık ama görmeniz lazım herkes diyoki kaynanan seni istemiyo mu hep surat astı nişanda...
neyse küçük laf sokmalar olsada nişanlım için işi sakaya vurdum önemsemedim falan..ama gelgelelim abisi iki ay önce eski sevgilisiyle barıstı ve onu da nişanlıycaklar daha biz nişanlıyız düşünün tabi bu olay cıkınca kadın diyoki bana ailen herseyi üstümüze yıktı olurmu simdi abinde evlencek biz zor durumda kalıcaz siz onların sırasını aldınız onları bekletemeyiz...
tabi ben acayip agladım cıkınca evden nişanlımda üzüldü gitmiş konusmus madem abimi evlendirin önce bi daha boyle bir ithamda bulunmayın falan..
sürekli diğer kızı anlatır över biri bana güzel dese hemen onu gösterir bu da gelinim diye hiç mutlu olmaz bana edilen iltifattn tesekkur bile etmez.. ama ailemin yuzune karsı canım cicim davranır napmalıyım nasıl davranayım ben bu kadına allah askına
herkeste aynı dert seven bulunmaz mı ya
benım kv tam bir kazulet,zaten eşime dıyorum sen bu kadının çocugu olamazsın senden once onu tanısaydım kesın evlenmezdik
ne güldüm ya boyum 1,65, 58 kg idim o zamanlar yani , kv toplasan eni boyu bir yanı boy 150 anca kg 80 falan
beni düşünsenize kızlar ben beraberım aynı evin içinde çok gıcık oluyorum herşeyıne sınır oluyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?