Kaynanaya jet cevap lazim yardm

yanlış anlaşıldığını düşünüyorsan açıklayabilrsin,daha fazla detay verebilirsin. Özür dilemesini isteyebilirsin.Bu kadar tepki neden, ne hakkın olabilirde helal etmiyosun ne ayıp ya.
Bana yazan kişiye bir hakkım yok tabi ki sadece yazdığı şeyden dolayı hakkımı helal etmedim çünkü beni çok üzdü
Dikkat edersiniz de açıklamasını yaptım
Burada konu sahibi ben bile değilim sadece bir yorum yazdım ve bana durduk yere saldırdı
Ben de kendime göre birşeyler yaşadım ki böle yazdım bana yazan kişi benim kaynana yüzünden ne kadar göz yaşı döktüğümü bilmiyor ve bu şekilde bana durduk yere ruh hastası diye yazması ayıp değil de ben üzüldüğümü dile getirmem mi ayıp?
Burada konu sahibi ben olmadığım için detaylı yaZmadım başımdan geceni
Ama şu da var burada mesela kaynanayı evden kovdum falan yazıp sebeplerini de yazarsanız ve millet de sizi haklı bulursa siz haklı oluyorsunuz yanı koskoca kadın kelinizin annesini evden kovmak kötü sayılmıyor ama sebep belirtmeden sadece evden kovdum yazarsanız siz kötü oluyorsunuz kaynana zavallı oluyor
Benim ki de öle oldu ben yazdım ama yaşanan şeyler var beni kaynanama böyle tepki vermeye iten şeyler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…