- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Valla bence olay arayan, kvalideye sinir olduğu için bahane bulan biri gibisiniz.merhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Esimin ablasina tanismaya geldiler iade ziyaret yapicakmisiz bana gelen mesaj kaynanamdan:
Proudmommy kizim haftaya ...gillere gidicez.
Haberiniz olsun.
Saat altida.
Mesaj olarak bana acayip emir verir gibi geldi ve cevap vermedim yasadiarimizdan dolayi benmi alinganlik yapioyorum insan bi musaitsenizz o gun falan bisey yazmazmi sanki mecburuz belki isimoz var insan sormazmi??
yazıyı okumamla gözümden yaş gelmesi bir oldu
kimse kimseyi tanımadan yazıyor burda ama anlayıp dınleyıp de yazıyoruz
olayın başını bilmiyorsunuz sonunu bilmiyorsunuz
benı bilmiyorsunuz kaynanamı bilmiyorsunuz
mubarek gunde benı cok uzdunuz hakkımı helal etmıyorum bu sekılde yazdıgınız ıcın
sagolun ama doğrudur belkı de dedıgınız gıbı yuzeysel yazdım buradaÇok dolmuşsunuz arkadaşım.
Yazdığınız mesaj çok yüzeysel.. O size bir yere gitmeyi teklif ediyor sizde ardı arkası kesilmeyen bir cevap veriyorsunuz.
Doğal olarak okuyan o şekilde algılanilir.
Bu çok normal. Sakinleşin lütfen biraz. Üzülmeyin.
Çoğuuu kv. gerçekten insafsız ama gelinlerden de öyle olanlar çok.
Bu yüzden bilmeden olayları , objektif olmak zor.
Haklısınız bazı evliliklerin beraberinde getirdiği hayat ruh sağlığını bozabiliyor.
Bunda da en büyük hata erkeklerin.
Onlar sunuyor bu hayatı hiç gözünü kırpmadan.
Guldurdun beniKayahan- emrin olur gülüm baş üstüne, yaz. Bisey derden anne pardon yanlislikla gitmis dersin
Görümcemin kayinvalidesi oğluna bu hafta kardeşinin sözü var haberiniz olsun demiş
Eşi de görümceme söylemiş
Vay efendim bana niye dememiş te oğluna demiş demekki tek onu davet etti diye vallahi gitmedi
Biz ayipladik bu durumu eger birine haber verildiyse beraber gidilir
Bak ne güzel kızım diyede size hitap etmiş haber vermiş
Eşinize deseydi acep sizde mi benim görümce gibi yapardınız annen sana demiş bana demedi diye?
yanlış anlaşıldığını düşünüyorsan açıklayabilrsin,daha fazla detay verebilirsin. Özür dilemesini isteyebilirsin.Bu kadar tepki neden, ne hakkın olabilirde helal etmiyosun ne ayıp ya.yazıyı okumamla gözümden yaş gelmesi bir oldu
kimse kimseyi tanımadan yazıyor burda ama anlayıp dınleyıp de yazıyoruz
olayın başını bilmiyorsunuz sonunu bilmiyorsunuz
benı bilmiyorsunuz kaynanamı bilmiyorsunuz
mubarek gunde benı cok uzdunuz hakkımı helal etmıyorum bu sekılde yazdıgınız ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?