Kaynanaya jet cevap lazim yardm

Valla bence olay arayan, kvalideye sinir olduğu için bahane bulan biri gibisiniz.
Kaç yaşında kadın yazamıyordur, ama yazamaya özeniyordur.
İki satır mesajla biz yorum yaparsak yanlış olur bence. Ne seni ne de onu tanıyoruz.
Kadın emir vermeyi seviyorsa zaten tanıyorsundur o yöne çekilir.
Ama şu giriş bana güzel geldi "Proudmommy kizim.."Seni aileden görüp samimi yazmış. Ben bir şey göremedim.

Çok dolmuşsunuz arkadaşım.
Yazdığınız mesaj çok yüzeysel.. O size bir yere gitmeyi teklif ediyor sizde ardı arkası kesilmeyen bir cevap veriyorsunuz.
Doğal olarak okuyan o şekilde algılanilir.
Bu çok normal. Sakinleşin lütfen biraz. Üzülmeyin.

Çoğuuu kv. gerçekten insafsız ama gelinlerden de öyle olanlar çok.
Bu yüzden bilmeden olayları , objektif olmak zor.
Haklısınız bazı evliliklerin beraberinde getirdiği hayat ruh sağlığını bozabiliyor.
Bunda da en büyük hata erkeklerin.
Onlar sunuyor bu hayatı hiç gözünü kırpmadan.

sagolun ama doğrudur belkı de dedıgınız gıbı yuzeysel yazdım burada
bu sekılde kaynanam suraya gıdelım dedı bende oana bunları bunları dedım deyınce boyle gorundu tonton yaslı zavallı kadıncagız bı yere gıdelım demıs aldıgı cevaba bak olmus
ama gercekten oyle degıl
ben yanlıs olabılırm ama boylesı bı yorum beklemıyordum burda haklı sebeplere dayandıgını yazıp kaynanasını evden kovdugunu yazanlar var ve bunlara aferın yazanlar var
bendekı halbukı kaynanam benı evden kovmustur
bunu yorum yapan kişi bilmiyor

ayırca bu konuda tamam ben de konu sahıbını haksız buldum keske bana da kaynanam ole mesaj atsa nebılım ben kızım.. ıle baslayan
ama öle değil bizdeki olay kadın benimle yarış halınde ve benden önce plan yapabılmek ıcın neredeyse ajanda tutuyor aylık plan yapıyor
her neyse burada konu sahıbı ben degılım zaten sadece bı yorum yaptım bu kadar olmamalıydı

ama ben cok ıyı anlayabılıyorum cunku kendımden bılıyorum
ben de daha körpeydim anamın koynundan cıkmamıstım herkesı ıyı tanırdım
benımle anlasamayan kımseyle anlasamaz derdım
mılletın derdı ne nasıl tartısıyorlar nasıl sorun yasıyorlar herkes ıyı oldu mu bı sorun olmaz dıyordum
belkıde cok buyuk konustum onsan bole oldu
ole tahmın edıorum bana bunu yazan kısı evlı degıl
anlayabılıyorum gercı bırazda onu
ama inşallah o benı çok acı bir şekilde anlamaz ilerde

Görümcemin kayinvalidesi oğluna bu hafta kardeşinin sözü var haberiniz olsun demiş
Eşi de görümceme söylemiş
Vay efendim bana niye dememiş te oğluna demiş demekki tek onu davet etti diye vallahi gitmedi
Biz ayipladik bu durumu eger birine haber verildiyse beraber gidilir

Bak ne güzel kızım diyede size hitap etmiş haber vermiş

Eşinize deseydi acep sizde mi benim görümce gibi yapardınız annen sana demiş bana demedi diye?

Genel anlamda kv tarafından yonlendirilmekten rahatsız olmussan buda sana öyleymiş gibi gelebilir ama bence öyle değil.

Bu tanismali kayinli gorumceli isler hic basima gelmedi de, ben esimin annesi esime soylese bozulmazdim heralde ya.
Ha bana soylemis ha ona. Bir yere birini cagirirken evin her ferdi aranmaz ki... ne bileyim ben de esimin ailesini cagiracagimda yeri geliyor 13 yasindaki gorumceme soyluyorum. Topluyor geliyor anasini abisini ablasini... bozuluyorlar mi acaba?
Hos benimki mesaj atmaz whatsapptan yazardi. Bide buldugu butun emojileri kullanirdi. Oy anam oy

kaynanalar da ne yapsa suç oluyor. benimkinin yaptıklarını yaşasanız herhalde koşarak başka ülkeye kaçardınız. kızının önemli gününde sizi yanında istemiş ne var ve 1 koca hafta önceden haber vermiş, bir önceki gün değil. ben 15 günlük evliyken kapıma gece 3 te dayanıp 3 gün kalmaya gelenler mi olmadı, her haftasonu nereye gitsek (deniz dahil) peşime takılan kaynana mı olmadı, 1 haftalık iznimde her gün onunla gezmedim diye eşime şikayet edip evimde huzursuzluk yaratma mı olmadı, neler neler.. demek ki Allah dağına göre kar veriyor siz buna bile tepki gösteriyorsunuz diye bundan fazlasını yaşatmamış

Valla en azından kızım demiş benimki direkt ismimle hitap ediyor... Taa şehirdışından arayıp bayramda kimi ziyaret edeceğimizin direktifini veriyor hazretleri...

Kız tarafı o gün müsaittir belki, o gün için buyrun gelin demiştir.
Siz müsait değilseniz günü mü değiştirecekler yani sizin için?

Abartmışsınız kesinlikle.

Sıradan bir davet değil ki bu.

Aaaaaaaaaa olur mu hiç öyle şey. Ne hadsiz kadınmış o öyle. Bence hemen okkalı bi cevap bulup yapistirman lazım. Ki bi daha böyle bisi yapmaya cesaret edemesin. Mazallah düğün gününü falan da sormazlar sonra emri vaki düğüne gidersin tıpış tıpış. I ıh. Hiç olmamış o öyle.

Kusura bakmayın müsait değiliz önceden verilmiş akrabalarımıza sözümüz vardı artık bizsiz gidersiniz kv Anneciğim

yanlış anlaşıldığını düşünüyorsan açıklayabilrsin,daha fazla detay verebilirsin. Özür dilemesini isteyebilirsin.Bu kadar tepki neden, ne hakkın olabilirde helal etmiyosun ne ayıp ya.

Böyle bir ziyarete sizin değil karşı tarafın müsait olduğu zaman gidilir.gayet te ince bir şekilde mesaj atmış kv müsait degilseniz katilmazsiniz olur biter.

ne yaşadınız bilmiyorum, neden gözünüze batmış bu mesaj anlamamız zor.
ancak mesaj bana da çok normal geldi.
ben "tamamdır anne" gibi bir cevap verirdim.

ne kadar tavırlı olabilirsiniz ki sonuçta aileniz sizin. yapacağınız tavır da sizden yer yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…