Kaynanaya jet cevap lazim yardm

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
34
merhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Esimin ablasina tanismaya geldiler iade ziyaret yapicakmisiz bana gelen mesaj kaynanamdan:
Proudmommy kizim haftaya ...gillere gidicez.
Haberiniz olsun.
Saat altida.

Mesaj olarak bana acayip emir verir gibi geldi ve cevap vermedim yasadiarimizdan dolayi benmi alinganlik yapioyorum insan bi musaitsenizz o gun falan bisey yazmazmi sanki mecburuz belki isimoz var insan sormazmi??

ozaman gelsın konusuruz anne ...
kısmet, ısımız olmazsa gelırız de
Sakın böyle deme.işimiz olmazsa demek önemsemiyorum baska işim olmadı gelirim demek.eger emrıvaki olmasın dıyosan anne o gün şuşu işim var de.önemli bişi uydur.ertelesin bidaha da sorar

Gözün üstünde kas yani, ne var bunda valla benimki bana boyle dese beni sahiplendiğini ve bi aile olduğumuzu Düşünürüm. İlla ki ağzına zamk gibi bir kapak yerleştirmek zorunda degilsiniz Allah aşkına..

Bunu yakin bi arkadaşın yazsa ona tanisamaya gelseler bu söze takilmaZSin bile.

Lütfen makul olun, farklı bir.konu olur sizin.planiniza saygı duymaz tamam tepki de.verilir.güzelce de söylenir ama bu kadar değil boyle ufak hesaplar değil. O kadın rn az elli yaşındadır.ve emin ol yazarken asla aklına.emrivaki gelmemiştir bile yaa.

Bana da normal geldi emir değilde bilgi veriyor ailece gidilecek bir yer olduğu için. Yani o güne başka plan yapmayın siz de gelin gibisi den. Acaba benim kv hep emir kipli konuşur diye alıştım da bana mı bitek normal geldi Eyvah! :)

Haberiniz olsun demis. Isin varsa gitmezsin zaten. Sozlere bu kadar takilmamak gerek.

O gun musait degilim kaynanacim.

Haberiniz olsun.

Diye jet bir cevapta sunabilirsin tercih senin.

geçen bi üye konu açmıştı, annem bizi kaynımın isteme törenine çağırmadılar,diğer dünürü çağırdılar diye yüzük atacak,zorla davet ettiricem nişanlıma vari bişeydi o geldi aklıma yaa valla evlilik zor iş arkadaş yaaa,ya da biz kadınlar cidden anlaşılması zor mahlukatlarız

bencede gayet normal ya,emri vaki olmuş olsa mutlaka gideceğiz aksilik çıkmasın falan der :) ayrıca benim öz annem bile bazen öyle cevaplar veriyorki mesajlarıma arayıp tavırlı mıısn bir şey mi oldu diyorum :) ara sen annecim mesajını gördüm şimdi bir aksilik çıkmazsa gideriz tabi de halini hatrını sor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…