Yıllarca ailemden ayrı kaldım smdi onlara gtmrk zor geliyo beni bu saatlere kadar aglattılar Allah buyuktur dyorum her hafta sonu yanlarında isterler surekli gidelim kalalım isterler bunlar yeni evli demezler kendme de kızıyorum neden boyle oldu diyeYaşıtmışız da seninle eşin 20 21 yaşında falandır diye düşünüyordum.Ailesinin lafına bakan erkekten hayır gelmez.Anlattığın kadarıyla karakteri sağlam degil eşinin.İlk aylardan belli etmiş.Araba kullanırken eşim vites degiştirmeme kızdıgında bile ailesinin yanında ben onu 10 kat daha azarlıyorum.Susuyor.Ama senin eşinin yaptıgının yenilir yutulur tarafı yok..Ağlamak yerine iyi düşün.Ailenin yanına gidebiliyorsan git.Durma sende o korksun o pişman olsun.Psikopat çıkmış adam.
Kızma canım annende de suç var belli.Ufacık birşeyi sezdiginde kızı için korkup bırak demesi lazımdı.Sevgili degilsiniz artık sen ona Allahın bir emanetisin seni bırakıp gitmek de nedir.Arkana bile bakma derim.Bulunmayan hint kumaşı degil o.Kendini aglayıp hasta etme bence eşyalarını toparla git ailenin yanına sabah.Senden ses cıkmayınca merak eder.Yıllarca ailemden ayrı kaldım smdi onlara gtmrk zor geliyo beni bu saatlere kadar aglattılar Allah buyuktur dyorum her hafta sonu yanlarında isterler surekli gidelim kalalım isterler bunlar yeni evli demezler kendme de kızıyorum neden boyle oldu diye
Evlenmeyi istemedm ama nişanlydm annem biraz karsı cktı bende o kadar hazrlık yapıldı faalan diye bişey demedm duzelir belki dedm ama duzelmedi yaarın annemlere gtcem nolcak bilmiyorum oturgumuz evi babam almştı babam ayrılırsan o evi satarım dedi bnde tamam dedm yani tehdt olarak soylemedi de hani yanmzda yasarsın die dedi bnde kpssye grcem 2 aynsonra ama pskoloji sıfır ders calışamıyorum fln...Daha 4 ay yaaa 4 ay insan içinde hakaret ne demek !!!! evlenmeden önce nasıldı sana karşı bu adam. Evi terk etti madem sen sakın evden çıkma kapının kilidini de değiştir güven olmaz ve sakın arama bırak o arasın aradığında da evde görüşme dışarıda görüş ve Nasıl adam olunur Nasıl koca olunur anlat işine gelirse dene tekrar gelmezse ki bu tip adamların değişeceğine inanmıyorum boşanalım o Zaman de geç evi terkeden her zaman suçludur. Açarsın mahkemeni bi de tazminat aç bak keyfine çekilmez bu tip Ada'm o kim ki sana böyle davranıyor 4 ay diyorsun daha bunun bir ömürü var daha
Eşim sevglymişiz gibi bile davranmıyo annesinşn istedgi oydu oglunu dizinn dbnde tutmak istyodu basardı hayrlısı demekten Allah buyuktur demekten baska bişey gelmiyo elmden annme de kızıyorum kendme de cok tsk ederim biraz olsun rahatlattın allah razı olsunKızma canım annende de suç var belli.Ufacık birşeyi sezdiginde kızı için korkup bırak demesi lazımdı.Sevgili degilsiniz artık sen ona Allahın bir emanetisin seni bırakıp gitmek de nedir.Arkana bile bakma derim.Bulunmayan hint kumaşı degil o.Kendini aglayıp hasta etme bence eşyalarını toparla git ailenin yanına sabah.Senden ses cıkmayınca merak eder.
Ev sizinmiş canım :) tabi pılısını pırtısını toplayıp gidecek.Seni istedikleri gibi yönlendiremedikleri için mi böyle bi karar aldılar acaba..Kendilerini ezik mi hissettiler ki..Eşim sevglymişiz gibi bile davranmıyo annesinşn istedgi oydu oglunu dizinn dbnde tutmak istyodu basardı hayrlısı demekten Allah buyuktur demekten baska bişey gelmiyo elmden annme de kızıyorum kendme de cok tsk ederim biraz olsun rahatlattın allah razı olsun
Orası kesin zaten kv hiç bi zmn burda oturmamızı istemedi ondan kabullenemedi ztn dusun yani 28 yasında koskoca adam işten geldgnde annesini arayıp ben geldm eve dyo boyle bi saçmalık var mı sen evlsiin artık eşin var ben neyim bilmiyorum ne eş oldgmu bildm ne kadın oldgmuEv sizinmiş canım :) tabi pılısını pırtısını toplayıp gidecek.Seni istedikleri gibi yönlendiremedikleri için mi böyle bi karar aldılar acaba..Kendilerini ezik mi hissettiler ki..
İyi o zaman sende hiç düşünme zamanı gelince bugünlerine aglarsın ne agladım diye.Kpssye çalış kazan.Kazanamazsan da kendini yetiştir.Valla koca 2. planda kalır.Eşimle çok şükür böyle problemlerim olmadı ama gerçi oldu da yola getirdim azcık.Yine de güvenmem..Bende bilemem yarın ne olacagımı kimse bilemez.Kpssyi kazanırsan ailenlede bir arada olmazsın.Kafan rahat eder..Böyle bi koca valla ömrünü yerdi dua et şükret 4 ayla kurtuldun canım..Orası kesin zaten kv hiç bi zmn burda oturmamızı istemedi ondan kabullenemedi ztn dusun yani 28 yasında koskoca adam işten geldgnde annesini arayıp ben geldm eve dyo boyle bi saçmalık var mı sen evlsiin artık eşin var ben neyim bilmiyorum ne eş oldgmu bildm ne kadın oldgmu
Durum buysa zaten o kocayla mutlu olamazsın ki. Ağlamayı bırak ve kurtul onlardan.4 aaydır her gun aglıyorum dısatı cıkaroz aglatır eve doneriz mutsuzluktan olcem aartık yine de yeni evlym die sesmi cıkarmadm beni herkesn içinde rezl eder kucuk dusurur ailesi varken kotu davranır onların yannda bi değişk oluyo eşim anlamıyorum. Bi çene var anlatamam eşimde susayım demez surekli bişeyler bulup laf soyler konuşur kv ordan doldurur gorumce ordan doldurur benm ustume salar cok sey varda anlatlcak bilemyorum deger mi
Allah korkusu yokmu bunların sor bakalım ? Ne demek ayırtacağım sizi böyle anne baba olmaz olsun şok oldum resmen Rabbim yuvanızda daima inşallah huzurlu mutlu olursunuz aminOff off esimin ailesini anlatiyorsun resmen ya bende biktim esimin ailesinden her defasinda ayircaklarini soyluyorlar bide Allah tan esim seviyoda dinlemiyo onlari vallahi bende biktim ya inan bak bugun yine bu sorunlar yuzunden sabahliyorumkelin ilaci olsa basina surermis derler ya ayni o durumdayim suan..1 seneden once bosanma davasi olmaz bi kere eger istemiyorsan onlari sevindirme bosanmayacagini soyle inadina canim ya bu kadar hemen pes etmeben 3 senedir mucadele veriyorum ya Rabbim kimsenin ahini kimsede koymaz merak etme seni cok iyi anliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?