kaynanaya kına gonderme istegi?

Daha 4 ay yaaa 4 ay insan içinde hakaret ne demek !!!! evlenmeden önce nasıldı sana karşı bu adam. Evi terk etti madem sen sakın evden çıkma kapının kilidini de değiştir güven olmaz ve sakın arama bırak o arasın aradığında da evde görüşme dışarıda görüş ve Nasıl adam olunur Nasıl koca olunur anlat işine gelirse dene tekrar gelmezse ki bu tip adamların değişeceğine inanmıyorum boşanalım o Zaman de geç evi terkeden her zaman suçludur. Açarsın mahkemeni bi de tazminat aç bak keyfine çekilmez bu tip Ada'm o kim ki sana böyle davranıyor 4 ay diyorsun daha bunun bir ömürü var daha

Yıllarca ailemden ayrı kaldım smdi onlara gtmrk zor geliyo beni bu saatlere kadar aglattılar Allah buyuktur dyorum her hafta sonu yanlarında isterler surekli gidelim kalalım isterler bunlar yeni evli demezler kendme de kızıyorum neden boyle oldu diye

Kızma canım annende de suç var belli.Ufacık birşeyi sezdiginde kızı için korkup bırak demesi lazımdı.Sevgili degilsiniz artık sen ona Allahın bir emanetisin seni bırakıp gitmek de nedir.Arkana bile bakma derim.Bulunmayan hint kumaşı degil o.Kendini aglayıp hasta etme bence eşyalarını toparla git ailenin yanına sabah.Senden ses cıkmayınca merak eder.

Evlenmeyi istemedm ama nişanlydm annem biraz karsı cktı bende o kadar hazrlık yapıldı faalan diye bişey demedm duzelir belki dedm ama duzelmedi yaarın annemlere gtcem nolcak bilmiyorum oturgumuz evi babam almştı babam ayrılırsan o evi satarım dedi bnde tamam dedm yani tehdt olarak soylemedi de hani yanmzda yasarsın die dedi bnde kpssye grcem 2 aynsonra ama pskoloji sıfır ders calışamıyorum fln...

Eşim sevglymişiz gibi bile davranmıyo annesinşn istedgi oydu oglunu dizinn dbnde tutmak istyodu basardı hayrlısı demekten Allah buyuktur demekten baska bişey gelmiyo elmden annme de kızıyorum kendme de cok tsk ederim biraz olsun rahatlattın allah razı olsun

Ev sizinmiş canım :) tabi pılısını pırtısını toplayıp gidecek.Seni istedikleri gibi yönlendiremedikleri için mi böyle bi karar aldılar acaba..Kendilerini ezik mi hissettiler ki..

Ev sizinmiş canım :) tabi pılısını pırtısını toplayıp gidecek.Seni istedikleri gibi yönlendiremedikleri için mi böyle bi karar aldılar acaba..Kendilerini ezik mi hissettiler ki..
Orası kesin zaten kv hiç bi zmn burda oturmamızı istemedi ondan kabullenemedi ztn dusun yani 28 yasında koskoca adam işten geldgnde annesini arayıp ben geldm eve dyo boyle bi saçmalık var mı sen evlsiin artık eşin var ben neyim bilmiyorum ne eş oldgmu bildm ne kadın oldgmu

İyi o zaman sende hiç düşünme zamanı gelince bugünlerine aglarsın ne agladım diye.Kpssye çalış kazan.Kazanamazsan da kendini yetiştir.Valla koca 2. planda kalır.Eşimle çok şükür böyle problemlerim olmadı ama gerçi oldu da yola getirdim azcık.Yine de güvenmem..Bende bilemem yarın ne olacagımı kimse bilemez.Kpssyi kazanırsan ailenlede bir arada olmazsın.Kafan rahat eder..Böyle bi koca valla ömrünü yerdi dua et şükret 4 ayla kurtuldun canım..

Canım benim bu hayatta en önemli kişi kendinsin. En yakınım bile dediklerin yeri geliyor seni çok kolay harcıyorlar..bak ben de başka nir konuyla buradayım.gerek kendi gerekse ailemin tecrğbesizliğşnden çok başarılı olan eğim hayatımı değerlendiremeyip sürünüyorum .sen benim gibi olma.kpss ye odaklan sürekli bşr işin olsun.kendi ekonomik özgürlüğün Olsun.evli olsan bile bence bu çok önemli.., eşini gerçekten seviyor ve istiyorsan mücadele edersin.baktın olmuyor herkes kendi yoluna... Kimse vazgeçilmez değil bana göre...belki dışardan konuşması kolay diyeceksin , herkes yaşadığını biliyor.yine de en güzel en doğru kararı sen vereceksin canım benim...sevgilerimle...

Durum buysa zaten o kocayla mutlu olamazsın ki. Ağlamayı bırak ve kurtul onlardan.

Problem kayınvalidende değil ki.
Kadın bişey dememiş sadece, tepki göstermemiş.
Göstermesin de, fakat sen de tepki göstermemişsin.
Ben olsam ortalığı yıkar eşin olacak o pisliği rezil ederdim.
Bu ne ya? Madem evlendin adam gibi davran, sevmiyorsan da adam gibi söyle ayrıl.

Daha 4 aylık evlisin? Doğru anladım değil mi?
Cicim ayları bu kadar çabuk mu bitiyor artık?

Senin için yanlış bir tercih olmuş sadece, bu kadar kendini hırpalamanın anlamı yok.
Bak hayat devam ediyor, böyle bir adam ile zaten ömür geçmez.
İnsan içinde hele düğün dernek gibi kalabalık bir ortamda seni çekinmeden rencide edip rezil edebiliyorsa, ilerde ne yapar düşünemiyorum bile.
O yüzden yol yakınken isabet olmuş bence.

Eşinin senden ayrılmasını beklemeyeceksin herhalde değil mi?
Sen ayrıl eşinden...

Bu katlanarak devam edecek o adamdan koca falan olmaz sana . Bugün telefon fırlatan adam yarin seni milletin içinde dövecek. Kaldırabilirim diyorsan devam et ama ben asla kaldıramazdım. Esim 5 yıl önce sesini yükseltti başkalarının yanında hala acısını çıkartırım ondan . O bir bireyse bende öyleyim erkek olmak ona bana hayvan muamelesi yapma hakkini vermez!

Böyle biri için her akıttığın gözyaşı na yazık neyi bekliyorsun daha 4ayda .sana yapmadığını bırakmayan adamın ne diye çekiyorsun ? Hayatını kurtar ! Sen elinden gelen ne varsa yapmışsın yeter artık demek zamanı gelmiş .

Allah korkusu yokmu bunların sor bakalım ? Ne demek ayırtacağım sizi böyle anne baba olmaz olsun şok oldum resmen Rabbim yuvanızda daima inşallah huzurlu mutlu olursunuz amin

Bu anlattıklarına göre tek suç kayınvaliden değil ama farkında mısın?
O telefonu sana fırlatan eşin milletin içinde, yolda seni azarlayan da eşin, kapıları tekmeleyen de eşin... Yani kayınvalide ne kadar doldurmak istese de dolmayan adam dolma. Demek ki senin eşinin içinde de bu tip bir adam yaşıyormuş kaba saba. Annesi istediği kadar doldursun normalde böyle olmayan bir adam milletin içinde azarlamaz da telefon da fırlatmaz.
Sanki eşin harika bir eşmiş de annesi ayırmış gibi düşünüp kendini çok yıpratma lütfen.
Şu yaptıklarını okudum da o gözyaşlarına değecek bir koca yok ortada. Yaptıkları resmen ayılık. Seni kıran inciten de o en başta kaynvalideden önce

bence eşin ruh hastası foto çekinmemek için insan böyle malca hareketler yapar mı ?

önce eşinin hareketlerini sorgula sonra ailesini düşün..

Kv suclamamın nedeni eşime snn karın gelinlk yapmıo evimi gelip supurmuyo kalmıyo falan gbi seylerle eşimi doldrmya calşması 2 tane ablası var acaba hangdi kaç gun gtti supurdu evini işini gordu merak edorum resmen nankorluk her sefernde gttgmde yemek yaparm yardm ederm elmden geleni yaptgma inanıyorum bide kv kızmamın nedeni eşimin hala evli oldgunun farkında değil eşim eve gelnce ben işten cıktım geldm die aryo annesi her saat bası eşimi aryo sıkıldm artk o yuzden sevmyorum ailesni daha baska bi sürü sey işte birikti hepsi

SORUN NE OLURSA OLSUN TELEFON FIRLATMAKTA NEDIR LUTFEN KENDInızı uzmeyın hayat devam edıyor guçlu durun...

benim fikrim kaldıramamışlar babanın ev vermesini akılları şıkmış oğlan onlara gebe kalmasın diye vermişler gazı.pisikolojidede varmış zaten bir insana fazla değer verilirse altında ezilir ve kendini böyle saçma davranarak rahatlatırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…