kaynanaya kına gonderme istegi?

bu erkek anaları ne kadar şuursuz olabiliyor ya anlamıyorum. o kadar kıymetliyse evlendirmeyin çocuklarınızı kimseye de sebep olmayın. kocanızın da ciddi ruhsal sorunları var bence. ne demek ya milletin içinde sudan sebepten olay çıkarmak. kafası mı güzel nedir yani sorunu? Allah sabır versin vallahi. çekilecek dert değil. belki annesi bu kadar yapışmasa daha normal biri olabilirmiş ama zor artık.

Gelişme var mı?
Evet dun eşim geldi eve konştuk ben aileni sevmyorum surekli gundemdeler ve sıkıldm dedm bi ablan bter oburu arar o biter annen o bter baban cok sıkıldım artk dedm cunku eşim beni eşi olarak gormuyo ben ailesi değilmşm gbi davranıyo duzeltcem dedi annesinin yaptklrını neden sevmedgmi saydım surekli ayrıl diyo bize dedm kendi kızının evliliği berbaat onlara karıssın obları ayırsın o zmn bzden uzak dursunlar dedm son bi şans drdm bu son bidaki hatada ardıma ble bakmam dedm ole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…