Kv suclamamın nedeni eşime snn karın gelinlk yapmıo evimi gelip supurmuyo kalmıyo falan gbi seylerle eşimi doldrmya calşması 2 tane ablası var acaba hangdi kaç gun gtti supurdu evini işini gordu merak edorum resmen nankorluk her sefernde gttgmde yemek yaparm yardm ederm elmden geleni yaptgma inanıyorum bide kv kızmamın nedeni eşimin hala evli oldgunun farkında değil eşim eve gelnce ben işten cıktım geldm die aryo annesi her saat bası eşimi aryo sıkıldm artk o yuzden sevmyorum ailesni daha baska bi sürü sey işte birikti hepsi
Hiç bi zaman babam da ezmedi ev aldık sen bize mecbursun gblerinden hiç düşünmedler dusunulmez de zaten eşim arayıp barısıp konşmak istedgni soyledi bende tavrmı koydum hayrlısı artk uzmucem kendmi nasipte ne varsa o tdk ederm destek oldgunuz içinbenim fikrim kaldıramamışlar babanın ev vermesini akılları şıkmış oğlan onlara gebe kalmasın diye vermişler gazı.pisikolojidede varmış zaten bir insana fazla değer verilirse altında ezilir ve kendini böyle saçma davranarak rahatlatırmış.
Evet ne yazık ki hala eşim ailem ailem diyo bnde o zaman onlarla mutluluklar dedm bnm karın oldgumun farkına var artk bzde bi aileyiz diyorum anlamıyo elmden fazla da bsey gelmiyoBak burada yine eşin suçlu. Dolduruşa gelmeyecek çocuk mu o? Sana sahip çıkması gereken o.
Benim kayınpeder insan yönetmeyi seven huysuz bir adam bana bir kere iğneli bir laf edecek oldu eşim babasına gayet ters bir cevap verdi. Akıllanmadı bir sene sonra ufak bir kavga ettik yine arkamda durdu. Şimdi bana gık diyemiyorlar çünkü oğullarının kimin tarafında duracağını anladılar bana saygılı davranıyorlar.
Kocanda iş bitiyor. Üzgünüm ama o gözyaşlarını hak eden bir adam değil.
Bide haci hoca olcaklar iste artik bende biktim ya ogluna kiz bakiyor bu ne boyle ya bunlar insan olamaz diye duaundum hep bende ilk duydugumda sok olmustum nasil bir ana baba bunu der diye hala aklim mantigim almiyor..Allah korkusu yokmu bunların sor bakalım ? Ne demek ayırtacağım sizi böyle anne baba olmaz olsun şok oldum resmen Rabbim yuvanızda daima inşallah huzurlu mutlu olursunuz amin
Evden gtme nedeni ailesinin gelin evi temzlyo kalmıyo gelnlk yapmıyo demesyle bide biriken bi sürü sey istesorunu hala anlayamadım? daha doğrusu eşinin niye sinirlendiğini?
fotoğraf çekilmek istemediği için mi çıktı bunca kavga gürültü ve evi terk etti?
Bnde bitrdm egitmenm ben normalde sürücü kursunda kpssyi beklyorum su an calşmıyorum sınava hazrlancam diye bnde biliyorum değşmiceni ama davayı trk basıma acamıyorum karsılıklı anlaşmlı gdp dilekce vermek lazm o da ona yanadmıyoYa bırak şu anasının kordonunu sokup atamamış,erkekliğini bak etkeğim karımı durup duruken terslıyorum kılıbık değilim nasılda etrafımı yumruklayıp karımı ezıyorum,diye diye ortada bilmem nasıl dolaşan adam müsvettesini.bugun özür dilet iki güne yıne aynını ypr adam olan için agla.yaşın çok genç önüne bak mutluluğu yaşayabileceğin çok güzel günlerin var.geç olsun temız olsun de annnende olsa içine sinmeyen birşey varsa o ilişkiyi bırak.senin yaşındakişer ünivi bitirip işe başlıyor çok güzel yıllar var önünde.ay sinir oldum o pisliğie
Iyi ama eşin çocuk değil senin. Ya artık çocuklar bile kanmiyorlar birçok şeye. Eşinin dolası varmış bence.Kv suclamamın nedeni eşime snn karın gelinlk yapmıo evimi gelip supurmuyo kalmıyo falan gbi seylerle eşimi doldrmya calşması 2 tane ablası var acaba hangdi kaç gun gtti supurdu evini işini gordu merak edorum resmen nankorluk her sefernde gttgmde yemek yaparm yardm ederm elmden geleni yaptgma inanıyorum bide kv kızmamın nedeni eşimin hala evli oldgunun farkında değil eşim eve gelnce ben işten cıktım geldm die aryo annesi her saat bası eşimi aryo sıkıldm artk o yuzden sevmyorum ailesni daha baska bi sürü sey işte birikti hepsi
Cocuk gbi davranyo bna kalkıp sen gelinlk yapmadn vs dio yani annesi doldurmuş buda bana soyluyo barsmak için arıyo bugun bnde srtlarımı soyledm aileni sevmyorum onların yannda kal o zaman dedm acık acık gerisini kendi blir ben yoruldm artkIyi ama eşin çocuk değil senin. Ya artık çocuklar bile kanmiyorlar birçok şeye. Eşinin dolası varmış bence.
Her Kabe i muazzama giden Hacı olmuyor maalesef Rabbimiz bakalım kabul ediyormu bilemeyiz umut ederiz , Allaha havale et bulurlar hak ettiklerini seni işlerine geldiği gibi kullanamadıklarından sanırım sen yuvanda huzurlu ol gerisini Allaha bırak kardeşim sen sen ol onlara sırrını varsa verme güvenilecek insan değiiermişBide haci hoca olcaklar iste artik bende biktim ya ogluna kiz bakiyor bu ne boyle ya bunlar insan olamaz diye duaundum hep bende ilk duydugumda sok olmustum nasil bir ana baba bunu der diye hala aklim mantigim almiyor..
Aynen canim hayatta sir vermem onlara..Her Kabe i muazzama giden Hacı olmuyor maalesef Rabbimiz bakalım kabul ediyormu bilemeyiz umut ederiz , Allaha havale et bulurlar hak ettiklerini seni işlerine geldiği gibi kullanamadıklarından sanırım sen yuvanda huzurlu ol gerisini Allaha bırak kardeşim sen sen ol onlara sırrını varsa verme güvenilecek insan değiiermiş
İyi demissin. Büyüsünde gelsin...Cocuk gbi davranyo bna kalkıp sen gelinlk yapmadn vs dio yani annesi doldurmuş buda bana soyluyo barsmak için arıyo bugun bnde srtlarımı soyledm aileni sevmyorum onların yannda kal o zaman dedm acık acık gerisini kendi blir ben yoruldm artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?