kaynanaya nasıl cevap vermeliyim bu durumda?

nişanlımı robot gibi kumama lazım bunu diyebilmesi için:)) çünkü kendi düşünüp akıl edipte demz öyle en fazla konuyu değiştrmeye çalışır:)

anladım canım,şaştım kaldım..bu samimiyeti kendi kendine yaratmış anlaşılan,demek ilerde öle konuşucakmış pes doğrusu,nişanlın biliyormu bunları?

Son düzenleme:

ya sen buralarda olsan ne iyi olurdu...masallahın var ben hiç beceremem öyle gülerek ısırmayı senin taktikleri uygulamaya çalışıcam cnm teşekkür ederim:)

ya sen buralarda olsan ne iyi olurdu...masallahın var ben hiç beceremem öyle gülerek ısırmayı senin taktikleri uygulamaya çalışıcam cnm teşekkür ederim:)

11 aylık ewlılık bunları oretıo yanı
kaynanayla basetme sanatı
gercı ben hıcccc muhattap olmam gıtmem dawet etmem
aramam arasa acmam cunku senınkı gbı hadsz bısı
ama gerekırsede sokarım henuz cok sokmadım ama hakederse yaparım bnmde sınır sıstemımı bozdu cnku

anladım canım,şaştım doğrusu..bu samimiyeti kendi kendine yaratmış anlaşılan,demek ilerde öle konuşucakmış pes doğrusu,nişanlın biliyormu bunları?

biliyor babasıyla konusmus nişanlım annem böyle yaptıkça amanedeyi kendinden uzaklaştıracak diye babasıda biliorum ama içinde kötülük yok boş boş konusuo annen ne diyim bişi desem aglıyor ben konusmayı bilmiommu die demiş.en son kurug.. dediğinde nişanlıma anlattım ben yne sustum ama bidaha böyle elştrrse susmıycam sonra suçlu ben olmıyım bil dedim.yuh anneme bunudamı dedi nabcam ben bu annemle ya falşan diye hayflandı çünkü oda bilio görüyo annesinin yaptıklarını.ben konuscam eve gidince tm sen üzülme dedi.yemn ettrdm konusmasın uyarmasın diye.iyimi ettim bilmiyorum

bu kaynanalra hep aynı heralde canım allah hepimize sabır versin..onlarda bu gelinler hep aynı diyodur gerci su denklemei bi çözebilen olmadı..:)

Bazı insanlar çok şekilci oluyor maalesef. Ne olursa olsun takacak bir kusur buluyor.
Bir kaç kilo fazlan olsaydı, bu seferde; çocuk doğurunca ne hale gelebileceğine takardı.
Keşke neyi isteyip neyi istemediğimizi karşımızdakine net olarak söyleyebilsek.
Kırarmıyım korkusuyla söyleyemediklerimiz birikerek, gün geliyor volkan patlamasına dönüşüyor.
Doğruyu aradığın için ALLAH yardımcın olacak canım. Sonsuz mutluluklar dilerim.

bu kaynanalra hep aynı heralde canım allah hepimize sabır versin..onlarda bu gelinler hep aynı diyodur gerci su denklemei bi çözebilen olmadı..:)

salla gıtsın sen esının kafasına gır
ıyı gelın ol onun yanında sewıomus gbı dawran annesını
ama doldurda yawastan agla falan bana bole dıo vs vs

doğru söylüyosun canım benmde zayıflıktan bir şikayetim yok ama insanlar böyle kurug.. diye sıfatlar takınca ister istemez bozuluosun

herzamn bu boledır
kılosu coksa bı ınsanın karsısındakın zayıflıgıyla ugrasr kendısı ole olmak ıster cunku
boyu kısaysa uzunlara laf atar ama kıskanır vs vs vs

o yuzden takma zayıf olmak ıyı bısey eskıden kaldı o sısman etlı gelın

doğru söylüyosun tatlım bana zayıfım diye kurug.. diyen kaynanam elti adayıma doğum yaptı kilo aldı diye yürüyüşe gidelimde ver su kiloları zayıfla diyo.kendide ne istediğini bilmiyo bence:) çok tesekkür ederm inş çok mutlu oluruz:)

hazır cevaplı olmak gerçekten bi yetenek...bende hazır cevap olmayı laf geldimi yerine koymayı çok isterdim...benimde sinirli bi yapım ve hakim olamayıp kavgaya dönüşür diye çoğu zaman susuyorum..aslında güzel laflar yelri geliyo ama malum susuyoruz işte...şöyle galesiz olsam kafaya takmasam ve laf geldikçe deyip geçsem...sinir etsem ne güzel olur :) ama hep sonradan aklıma gelir keşke şunu deseydim bunu deseydim diye ama iş işten geçer...

aynen canım bende öyleyim işte bu konuyu açmamın en büyük nedenide bu belki hazır veap olan arkadaslar biraz yardımcı olur bize.taşı gediğine nasıl koyarız öğretirler belki.öyle değilmi kk kızları hadi nerdesiniz:))

iyi yapmışsın ya boşver,dedikodu yaptı olur sonra,o sana iğneli bir söz söylediği zaman saygı çerçevesi içerisinde cevap ver,mesafeyi korumaya bak canım...

doğru söylüyosun canım benmde zayıflıktan bir şikayetim yok ama insanlar böyle kurug.. diye sıfatlar takınca ister istemez bozuluosun

bende çok duyuyordum canım evlenmeden önce (kayınvalidemden değil ama ) kurug.t, kürdan bacak, leylek aklına zayıflıkla ilgili ne gelirse.... ama bunu söyleyenler hep standart kilonun üzerinde olan kişilerdi. o yüzden hiç takmadım. zaten evlenince azcık kilo aldım bu defa aaa ne kadar şişmanlamışsın oldu (şuan 56 kiloyum hala şişmansın diyolar )

hazır cevaplık bi yenek işi canım doğuştan gelen bişey..buradan edindiğin fikirlerle olmaz...çatlasan gene olmaz...zaten hazır cevaplık adı üstünde o anda hazır bulunan bişey birden gelen akla.... ama böyle çalışmakla çabalamala olmaz...boşuna uğraşma olduğun gibi ol...

İçinde kötülük yok,karakteri böyle demek tuhaf aslında.
O zaman herkes herşeyi dan diye uygunsuz kelimelerle söylesin mi ?
Lafı söyle,içimde kötülük yok de,vallahi iyiymiş. İçimde kötülük yok,dilimde kötülük var gibi birşey :)

Boşver sen fazla kafana takma.Kayınvalidenle pek yalnız kalmamaya çalış.
Başkalarının gelinlerini överse,komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş,herkesin gelini kendine dersin.
Zayıflığınla ilgili olarak,şimdi böyle moda,nişanlım böyle beğeniyor vs...Geçiştir gitsin kısacası.

valla iyi niyetlede olsa kötü niyetlede olsa ne ya bu?herkes ağzından çıkana dikkat edicek arkadaş valla bana deseydi öle verirdim cevabını .
çok saygısız bir davranış kesinlikle .illa bir bahane bulmak için söylemiş.
bu zayıflık olayı ne yani?bütün büyükler buna takık .ben zayıf kalmak için aç kalıyorum yaa....ne demek yani.

Düşünüyorum düşünüyorum bu nick nereden tanıdık geliyor diye,ama buldum sonunda.sen Sedef'in eltisisin değil mi,kk nın meşhuuuur gelini hani:))..arkadaşım sana defalarca yazdık,o aile ve o adam ile mutlu olamazsın diye ama sen bizi hiç dinlememişsin hala gelip burada yeni dertler yeni konular açıyorsun.artık bizimle dalga geçtiğini düşünmeye başladım Vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…