Ben kilomdan memnunum sağlıklıyım fazla kilo her zaman hastalık riskini arttırır de onun aklında kendi kilosu ile ilgili sorular oluşsun.Sana belli etmesede düşünüp durur.Nişanlına da başka kızları övdüğünde nişanlın benim gözüm amaneden başkasını görmüyor anne bana ondan kalanı çirkin göründüğü için dikkatimi çekmemiş desin.
aynen canım ne konustuğunu bilmeyen biri.8 senelik geliniyle gerizekalı manyak falan böyle konusuyor.sonra bide dönüp bana ilerde senlede böyle konuscam alış diye gülüyor.yani samimiyetten yapıyor desem değil.çünkü çok içli dıslı değiliz elimden geldiği kadarıyla güleryüzlü saygılı ama aynı zmnda da mesafeli olmaya çalışıyorum
tatlılıkla sole sen
kavga gbı degıl
annecım masallh senınkıde pek bı buyuk bı faydası varsa bende benmkını buyuteyım ama kıyafet bulamazsam kulahları degısr z de
ne bılım sakaya sok lafı fazlada muhattap olma o kadınla bellkı hadsız sewıyesız dıger gelını gbı olursun valla
ya sen buralarda olsan ne iyi olurdu...masallahın var ben hiç beceremem öyle gülerek ısırmayı senin taktikleri uygulamaya çalışıcam cnm teşekkür ederim:)
anladım canım,şaştım doğrusu..bu samimiyeti kendi kendine yaratmış anlaşılan,demek ilerde öle konuşucakmış pes doğrusu,nişanlın biliyormu bunları?
11 aylık ewlılık bunları oretıo yanı
kaynanayla basetme sanatı
gercı ben hıcccc muhattap olmam gıtmem dawet etmem
aramam arasa acmam cunku senınkı gbı hadsz bısı
ama gerekırsede sokarım henuz cok sokmadım ama hakederse yaparım bnmde sınır sıstemımı bozdu cnku
canım haklısın ama benim derdim baskalarını övmesi değil istediği kadar övsün o övüyor ben dinliyorum birşey eksilmiyoya yani.gönlü oluyor muhabbet etmiş oluyoruz.ama o övmekle kalmıyoki bide üstüne benim gelinlerim onun eline su dökemez diyo.insan ister istemez kırılıyor.sürekli kilo al kilo al dyodu takmıodum gülüp geciodum.ama en son elti adayım ve onun annesinin yanında kurugöt dedi bana.o kadar gücendimki.kırıcı oluyor bitryerden sonra tahamülü kalmıyo insanın.
bu kaynanalra hep aynı heralde canım allah hepimize sabır versin..onlarda bu gelinler hep aynı diyodur gerci su denklemei bi çözebilen olmadı..:)
doğru söylüyosun canım benmde zayıflıktan bir şikayetim yok ama insanlar böyle kurug.. diye sıfatlar takınca ister istemez bozuluosun
Bazı insanlar çok şekilci oluyor maalesef. Ne olursa olsun takacak bir kusur buluyor.
Bir kaç kilo fazlan olsaydı, bu seferde; çocuk doğurunca ne hale gelebileceğine takardı.
Keşke neyi isteyip neyi istemediğimizi karşımızdakine net olarak söyleyebilsek.
Kırarmıyım korkusuyla söyleyemediklerimiz birikerek, gün geliyor volkan patlamasına dönüşüyor.
Doğruyu aradığın için ALLAH yardımcın olacak canım. Sonsuz mutluluklar dilerim.
ya sen buralarda olsan ne iyi olurdu...masallahın var ben hiç beceremem öyle gülerek ısırmayı senin taktikleri uygulamaya çalışıcam cnm teşekkür ederim:)
hazır cevaplı olmak gerçekten bi yetenek...bende hazır cevap olmayı laf geldimi yerine koymayı çok isterdim...benimde sinirli bi yapım ve hakim olamayıp kavgaya dönüşür diye çoğu zaman susuyorum..aslında güzel laflar yelri geliyo ama malum susuyoruz işte...şöyle galesiz olsam kafaya takmasam ve laf geldikçe deyip geçsem...sinir etsem ne güzel olur :) ama hep sonradan aklıma gelir keşke şunu deseydim bunu deseydim diye ama iş işten geçer...
biliyor babasıyla konusmus nişanlım annem böyle yaptıkça amanedeyi kendinden uzaklaştıracak diye babasıda biliorum ama içinde kötülük yok boş boş konusuo annen ne diyim bişi desem aglıyor ben konusmayı bilmiommu die demiş.en son kurug.. dediğinde nişanlıma anlattım ben yne sustum ama bidaha böyle elştrrse susmıycam sonra suçlu ben olmıyım bil dedim.yuh anneme bunudamı dedi nabcam ben bu annemle ya falşan diye hayflandı çünkü oda bilio görüyo annesinin yaptıklarını.ben konuscam eve gidince tm sen üzülme dedi.yemn ettrdm konusmasın uyarmasın diye.iyimi ettim bilmiyorum
doğru söylüyosun canım benmde zayıflıktan bir şikayetim yok ama insanlar böyle kurug.. diye sıfatlar takınca ister istemez bozuluosun
aynen canım bende öyleyim işte bu konuyu açmamın en büyük nedenide bu belki hazır veap olan arkadaslar biraz yardımcı olur bize.taşı gediğine nasıl koyarız öğretirler belki.öyle değilmi kk kızları hadi nerdesiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?