Düşünüyorum düşünüyorum bu nick nereden tanıdık geliyor diye,ama buldum sonunda.sen Sedef'in eltisisin değil mi,kk nın meşhuuuur gelini hani:))..arkadaşım sana defalarca yazdık,o aile ve o adam ile mutlu olamazsın diye ama sen bizi hiç dinlememişsin hala gelip burada yeni dertler yeni konular açıyorsun.artık bizimle dalga geçtiğini düşünmeye başladım Vallahi.
Açık açık "Anne senin benle derdin ne?" diye sor... Ben böyle şeylere hiç gelemem şahsen.Başkalarının yanında ne biçim laf etmiş,başkalarını geçtim onlar olmasalarda seni rencide edecek söz söyleyemez ki sana... Bence susma,susarsan daha çok gelir üstüne şimdi nişanlısınız evlenince daha da abartır sende göster ne kadar dişli bir gelin olduğunu ağzını açamasın.Kavga olacak diye de düşünme hafif atışmalar olur bizdeki gibi.
en son öyle yapıcam sanırım canım çünkü bu konusma ve davranıslarıyla baska care bırakmıyo bana sakayla karsık söylemeyide deniycem ama sanmıyorum anlıycanı
Anlarlar da anlamazlıktan gelirler. Bir iki kere tekrarlarlar sen tavrını gösterdin mi azaltırlar.Bak keserler demiyorum benimki kesmedi misal.Hiç değilse başkalarının yanında laf edemiyor ben varken...artık arkamdan dedikodumu yapıyor mudur bilemem.Başkalarını da övemiyor. Pek bir aman şuyumun gelini böyle böyle derdi eskiden aynı seninki gibi.Çok şükür o günleri aştık,darısı sizin başınıza.
merhaba arkadaslar kendim kafa batlatıp bir cevap bulamadım akıl akıldan üstündür diyip size danışmak istedim birde.
bikaç gün önce nişanlımın yengesi doğum yaptı hastaneye g.olsuna gittik yengesi bebeği emzirdiği için nişanlım aşağıya kantine inmişti bu konusma olurken yanımızda değildi.hastane odası çok küçük olduğundan sadece bir tane koltuk vardı.ordada yengesinin annesi ve kaynanam oturuyodu.yengesinin annesi biraz kaydı gel kızım otur dedi ben ayakata kalmıstım.kaynanam gülerek aman kayma gerek yok bizim amanede kurugöt sığran o dedi.(evet zayıfım ama bu kadar çirkince eleşitirlmeyi hakettiğimi düşünmüyorum.çok bozuldum ama duymazlıktan geldim çünkü donup kaldım ne diyeceğimi bilemedim.zaten sürekli biraz kilo alsan daha güzel olursun falan diyip duruyor ozmnda gülüp gecistiriyorum.aslında cevap vermeyi çok istiyorum ama sinirli bi yapım var dozu ayarlayamam kavga ederiz diye korkuyorum böyle durumlarda nasıl verebilirim arkadaslar?hem tavrımı koymak hemde kötü olmamak istiyorum.
ayrıca birde su sıkıntım var kaynanam sürekli baskalarının gelinlerini kızlarını övüyor bide üstüne dönüp nişanlıma ay gördünmü sen hiç nasıl güzelleşmiş falan diye sorup onaylanmayı bekliyor.bu övgüleri siznir bozma derecesinde yapıyor.mesela gecen hafta bizde kahvaltıdalardı..vefat etmiş bir gelinden bahsediyodu(allah rahmet eylesin)o övdü ben dinledim o övdü ben dinledim tebessüm ettim ne kadar iyimiş falan dedim .ama konuyu uzattıkç.a uzattı sonunada benim gelinlerim onun eline su dökemez diye bagladı.ve ben yine sustum bişey diyemedim.böyle durumlarda nasıl ne gibi cevaplar vermem uygun olur arkadaslar.birde bu olaylar sözler normalmi yoksa benmi çok büyütüyorum yardımlarınız bekliyorum teşekkürler şimdiden:)
sen kknın gelini sedefin eltisi değil miydin?
sedef mi doğum yaptı,sema mı:44:
şimdi efenim Sedef 9 yıllık evliydi daha yeni hamile kaldıydı o doğurmuş olamaz, Sema da çoluklu çocukluydu sanki ben de anlamadım bu kim doğurmuş. Büşra da nişanlı o da olamaz, valla ben de değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?