Kaynanaya ne demeli

kaynanadelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
683
971
103
Merhaba kızlar
ben 6 aylık evliyim ve sürekli eşimle kaynanam yüzünden tartışıyoruz.
özellikle dün arayıp söylediklerini anlatmak istiyorum.
ben sabah 8 akşam 6 çalışan bir bayanım. komşularım kaynanam ve eltimin beraber olduğu günümüz var. benim sıram ve eltimin sırası geçti. bu hafta sıra kaynanamdaydı.
kaynanam beni arayıp cuma aksam yemek yiyip herkes sana toplansın dedi çay içmeye (kendi gününde bende toplanacaklar)
bende çay tek başına verilmez milletin önüne dedim. bi tatlı yaparsın dedi. sanırım basiretim bağlantı ve tmm dedim. ya ben ne zaman kalkıp tatlı yapıcam ne zaman evi temizlicem akşam yorgun argın millete hizmet edicem. fikirlerinize ihtiyacım var

şaşırıp içerimi almayayım :)

alın bir çay yapın, ay çokta başım agrıyordu diyip hiç yerinizden kalkmayın, ne bileyim hayal gücünüze kalmış
ertelerseniz o toplantı da ertelenir, kesin çözüm olmaz

hazır tatlı al kaynanadelisi ,
ya da hazır kedi dili, hazır muhallebi, a101 de mozaik pastalar, Bim de cheesekekler var. zaten çalışıyor muşsun.
Ben seviyorum bunların tadını hem güzel hem ekonomik dersin. soran olursa

sorun tatlı almak değil ben cuma gününe 5 çeşit şeyde yaparım. sorun enayi yerine koyulmak sorun sömürülmek :)

olan olmus artık
ya arayıp vazgectım dıyeceksınız, ya da gelenlere sadece cay alıp pastaneden de kuru pasta alıp vereceksınız

İlk alternatif maddiyat için bunu istediyse çayım şekerim yok . Gelirken çay şeker ve tatlı al de hemen ara.

İkinci alternatif dişim ağrıyo ben gelemiycem size iyi oturmalar de kes ve at onunda basireti bağlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…