- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
İşim çıktı diyebilirsin yada hastayım misafir ağırlayacak durumum yok sana da olur demiştim ama k.bakma dersin
artık olan olmuş, hiç çaktırmadan gelenlere şaşırmış gibi yapsanız ne olur
şaşırıp içerimi almayayım :)
Arayıp söyleyin düşündüm de ben zaten yoruluyorum uğraşamam o gün deyin. Siz olmasanız ne yapacaktı? Baksın başının çaresine.
Yapamam istemiyorum.
Dünyanın en kolay kelimeleri olması gerekirken en zor olmaları
Nikin de nasıl bir uyumluysa konunlaher zaman itiraz edebilen biriydim aslında
Merhaba kızlar
ben 6 aylık evliyim ve sürekli eşimle kaynanam yüzünden tartışıyoruz.
özellikle dün arayıp söylediklerini anlatmak istiyorum.
ben sabah 8 akşam 6 çalışan bir bayanım. komşularım kaynanam ve eltimin beraber olduğu günümüz var. benim sıram ve eltimin sırası geçti. bu hafta sıra kaynanamdaydı.
kaynanam beni arayıp cuma aksam yemek yiyip herkes sana toplansın dedi çay içmeye (kendi gününde bende toplanacaklar)
bende çay tek başına verilmez milletin önüne dedim. bi tatlı yaparsın dedi. sanırım basiretim bağlantı ve tmm dedim. ya ben ne zaman kalkıp tatlı yapıcam ne zaman evi temizlicem akşam yorgun argın millete hizmet edicem. fikirlerinize ihtiyacım var
Nikin de nasıl bir uyumluysa konunla
sorun tatlı almak değil ben cuma gününe 5 çeşit şeyde yaparım. sorun enayi yerine koyulmak sorun sömürülmek :)hazır tatlı alkaynanadelisi ,
ya da hazır kedi dili, hazır muhallebi, a101 de mozaik pastalar, Bim de cheesekekler var. zaten çalışıyor muşsun.
Ben seviyorum bunların tadını hem güel hem ekonomik dersin. soran olursa
Tek çay ver. Bir daha boyle yapamasin.
Kimse icin yormaya degmez kendini hele uyaniklilik yapanlar için.aslında düşünmedim değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?