- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Haha aynı benim kv.Bir kez bile kendi yaptığı birşeyi görmedik,hep pastanelerden alır kuru kuru koyar önüne milletin.Böyle olmak lazım o yüzden yaşlanmıyorlarPastaneden hazır tatlı al geç vaktim yoktu tatlı yapmaya dersin söylenirlerse .
Bana az evvel herkes senin gibi evde mi kalsın dediğin için konunu görünce baya eğlendim.Sen iyi ki evlenmişsin valla baya güzel hayatmış günler kaynanın misafirlerini ağarlamalar falan
sorun yapıp yapmamak değil dediğim gibi. ben çeşit çeşit şeylerde hazırlarım. ama benim misafirin olunca birşeye ihtiyacın varmı yardım lazımmı demeyen insanlar eltime yapınca. bende onlara hiçbirşey yapmak istemiyorum
En güzeli buartık olan olmuş, hiç çaktırmadan gelenlere şaşırmış gibi yapsanız ne olur
Sen kendı gununde de ona yıkcimri kadın kendinden masraf çıkmasın evi pislenmesin diye böyle yapıyor
Kıbrıs tatlısı yap tuzlu kuru pasta al oh mis yeter. Bi de basit bir börek yapabilirsin sana kalmış. Evi şimdi toparla yarın süpür sil dediğim tatlıyı yap tamam. Ne var sanki bacım az güven kendine madem kabul ettin. Kv nin gününde misafiri sana yıkmasına bozuksun ondan gözünde büyüyor gibi... Tatlının tarifini atayım istersen istisnasız herkesin sevdiği/seveceği bir tatlı.Merhaba kızlar
ben 6 aylık evliyim ve sürekli eşimle kaynanam yüzünden tartışıyoruz.
özellikle dün arayıp söylediklerini anlatmak istiyorum.
ben sabah 8 akşam 6 çalışan bir bayanım. komşularım kaynanam ve eltimin beraber olduğu günümüz var. benim sıram ve eltimin sırası geçti. bu hafta sıra kaynanamdaydı.
kaynanam beni arayıp cuma aksam yemek yiyip herkes sana toplansın dedi çay içmeye (kendi gününde bende toplanacaklar)
bende çay tek başına verilmez milletin önüne dedim. bi tatlı yaparsın dedi. sanırım basiretim bağlantı ve tmm dedim. ya ben ne zaman kalkıp tatlı yapıcam ne zaman evi temizlicem akşam yorgun argın millete hizmet edicem. fikirlerinize ihtiyacım var
madem oyle ne diye onlarla gün e girdinkaynanama deli oluyorum evet :) onu görünce bile tüylerim diken diken oluyor :)
tVurdu gol oldu
t
Ay bi de 24 yaşındayım koştur koştur 20 yaşında evlenmedim diye evde kaldı ilan edildim iyi miKi istersem hiç evlenmem 6. ayda kk'da kaynana konusu açanlardan duymayalım bari bu evde kaldın noldu lafını evlenmişler de nolmuş dimi ama
En azından evliliğin 6.ayda sürekli eşle kaynanana yüzünden kavga etmek oldugunu sanmıyorum tatlım ya.Bi de sana kötü haber sevgilim de var sen bulamıycam korkusuyla 20 yaşında ilk bulduğunla evlendin galiba yazık kıyamamsen evliliği kaynananla yaşıyosun sanıyosun herhalde :)) ben eşimden çok ama çok memnunum iyiki erken tanımışım onu. sen bulamadıklarına yan
En azından evliliğin 6.ayda sürekli eşle kaynanana yüzünden kavga etmek oldugunu sanmıyorum tatlım ya.Bi de sana kötü haber sevgilim de var sen bulamıycam korkusuyla 20 yaşında ilk bulduğunla evlendin galiba yazık kıyamam
Cennetten loca ayrıldı galiba sana da kaynana dedikodusu yapma engeline takılabilirsin bu gidişle aman dikkatyaşının ehli ol biraz sus :) sorun eşim değil diyorum anlama kıtlığınmı var :) aman gez gez sevgilinle öbür tarafta nasıl yanıyorken bende izlerim seni :)
helalimle herşeyi yapmam en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?