Kaynanaya ne demeli

Bence tek çay ver senin günün değil bişey derse vaktim olmadı dersin
Yalnız olaydan çok eşimle kaynanam yüzünden sürekli tartışırız sözüne takıldım bence baştan eşinin aranıza karışmasına engel ol sonradan daha çok sıkıntı olabilir

Tamam demişsin. Temizliğe 1-2 gün başla yap. Çayın yanına hazır bir şeyler alın.
İlginçsiniz cidden ya. Tamam demişsiniz zaten. Bir daha da yapamayacağınız şeye tamam demeyin. Ağırlayın misafirleri şimdilik.

Elti ilk gelin mi?
Mevzu çözüldü.
Bundan sonra hemen tamam demeyin. Bakın tamam demişsin güzelce ağırlayın.

Bende onceden kimse kirilmasin diye cogu seye tamam derdim ama hayirin tadini aldiktan sonra artik evet diyecegim seylere de hayir diyesim geliyorIstemedigin bi seyi yapma hem de calisiyorsun kaynani ara soyle cekinme

Kıbrıs tatlısı yap tuzlu kuru pasta al oh mis yeter. Bi de basit bir börek yapabilirsin sana kalmış. Evi şimdi toparla yarın süpür sil dediğim tatlıyı yap tamam. Ne var sanki bacım az güven kendine madem kabul ettin. Kv nin gününde misafiri sana yıkmasına bozuksun ondan gözünde büyüyor gibi... Tatlının tarifini atayım istersen istisnasız herkesin sevdiği/seveceği bir tatlı.

t
Ay bi de 24 yaşındayım koştur koştur 20 yaşında evlenmedim diye evde kaldı ilan edildim iyi mi Ki istersem hiç evlenmem 6. ayda kk'da kaynana konusu açanlardan duymayalım bari bu evde kaldın noldu lafını evlenmişler de nolmuş dimi ama

Açık açık konuş ben calisiyorum zaten senin gününde bende ne işiniz var de . Direk böyle söyleme ama sonuç bu olsun . Bazen insanları anlamak zor değişik değişik kafa yapıları . Çalışan insana zor calismanayana bile zorken..

sen evliliği kaynananla yaşıyosun sanıyosun herhalde :)) ben eşimden çok ama çok memnunum iyiki erken tanımışım onu. sen bulamadıklarına yan

sen evliliği kaynananla yaşıyosun sanıyosun herhalde :)) ben eşimden çok ama çok memnunum iyiki erken tanımışım onu. sen bulamadıklarına yan
En azından evliliğin 6.ayda sürekli eşle kaynanana yüzünden kavga etmek oldugunu sanmıyorum tatlım ya.Bi de sana kötü haber sevgilim de var sen bulamıycam korkusuyla 20 yaşında ilk bulduğunla evlendin galiba yazık kıyamam

yaşının ehli ol biraz sus :) sorun eşim değil diyorum anlama kıtlığınmı var :) aman gez gez sevgilinle öbür tarafta nasıl yanıyorken bende izlerim seni :)
helalimle herşeyi yapmam en güzeli.

yaşının ehli ol biraz sus :) sorun eşim değil diyorum anlama kıtlığınmı var :) aman gez gez sevgilinle öbür tarafta nasıl yanıyorken bende izlerim seni :)
helalimle herşeyi yapmam en güzeli.
Cennetten loca ayrıldı galiba sana da kaynana dedikodusu yapma engeline takılabilirsin bu gidişle aman dikkat

Sana abla tavsiyesi kekini böreğini yap kadının da helalinle aran açılmasın Benim sevgilimle gezmem germesin seni yani,kaynanan odaklı evliliğine odaklan gün yap, kaynananın işlerini yap misler gibi.Öpüyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…