- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
İlk alternatif maddiyat için bunu istediyse çayım şekerim yok . Gelirken çay şeker ve tatlı al de hemen ara.
İkinci alternatif dişim ağrıyo ben gelemiycem size iyi oturmalar de kes ve at onunda basireti bağlansın
sorun tatlı almak değil ben cuma gününe 5 çeşit şeyde yaparım. sorun enayi yerine koyulmak sorun sömürülmek :)
Kimse icin yormaya degmez kendini hele uyaniklilik yapanlar için.
Ver boş cayida gorsunler
Hem calisoyorsun hemde gune kariloyorsun hemde elti ve kaynanayls.yurek mi yediniz.caninizi hic mi düşünmüyorsun.kokma bulasma bence.kaynana seni kendisi gibi evde aksama yatıyor saniyor
o zaman sıra sana geldiğinde de, onda toplanacağınızı belirt güzel bir şekilde :)
kendini yiyip bitirmene gerek yok bence.
Eşine de hasta ayağına yat:)) ben olsam öyle yapardım :)sonra eşimi dolduruşa getiriyor işte oda gelsinler boşver diyo. sanki canımı o vermiş :)
Eşine de hasta ayağına yat:)) ben olsam öyle yapardım :)
İşten yorgun geldiğini söyle bu kadar basit şöyle kaynanalar varya topunu allah bildiği gibi yapsınMerhaba kızlar
ben 6 aylık evliyim ve sürekli eşimle kaynanam yüzünden tartışıyoruz.
özellikle dün arayıp söylediklerini anlatmak istiyorum.
ben sabah 8 akşam 6 çalışan bir bayanım. komşularım kaynanam ve eltimin beraber olduğu günümüz var. benim sıram ve eltimin sırası geçti. bu hafta sıra kaynanamdaydı.
kaynanam beni arayıp cuma aksam yemek yiyip herkes sana toplansın dedi çay içmeye (kendi gününde bende toplanacaklar)
bende çay tek başına verilmez milletin önüne dedim. bi tatlı yaparsın dedi. sanırım basiretim bağlantı ve tmm dedim. ya ben ne zaman kalkıp tatlı yapıcam ne zaman evi temizlicem akşam yorgun argın millete hizmet edicem. fikirlerinize ihtiyacım var
Gününüz varsa neden cuma günü oluyor? hafta sonu olması gerekmiyor mu sizde gündeyseniz. Kayınvalidenizde yiyip içip çaya size geleceklerse bir şey koymana gerek yok zaten akşam yani. Bir tatlıyı da bir akşam önceden yapar dolaba koyarsınız olur biter. O akşam işten gidince de sadece servis işi olur o kadar yorgunluk olmaz. Sonuçta yemek yapmayacaksınız. Bir kere tamam demişsiniz.
dediğim gbi ben günlere pek gitmiyorum. aralarında çalışan kadınlarda var o yuzden akşam yapıyor
sorun yapıp yapmamak değil dediğim gibi. ben çeşit çeşit şeylerde hazırlarım. ama benim misafirin olunca birşeye ihtiyacın varmı yardım lazımmı demeyen insanlar eltime yapınca. bende onlara hiçbirşey yapmak istemiyorum
Yok mu kaynananızın yaptığı güzel bir tatlı. Aç telefonu de, anne senin filancan çok güzel oluyor ben yapamıyorum öyle, sen yapıversen olur mu? Emrivakiye emrivaki yapmalısın aptala yatarak. Bir daha da ağzın hazırlıklı olsun hep bir bahane beynin köşesinde dursun. Gerekti mi çıkarır söylersin teklemeden gevelemeden.
Boyle bir konuda basiretinin bağlanmasına, basiretim bağlandı ! Eşinden ,kayinvalidenle olan iletisimine dahil olmamasını rica et önce . Sonra da zaten çalışıyorum, yorgun oluyorum ,üzgünüm ama kabul edemeyeceğim de .Merhaba kızlar
ben 6 aylık evliyim ve sürekli eşimle kaynanam yüzünden tartışıyoruz.
özellikle dün arayıp söylediklerini anlatmak istiyorum.
ben sabah 8 akşam 6 çalışan bir bayanım. komşularım kaynanam ve eltimin beraber olduğu günümüz var. benim sıram ve eltimin sırası geçti. bu hafta sıra kaynanamdaydı.
kaynanam beni arayıp cuma aksam yemek yiyip herkes sana toplansın dedi çay içmeye (kendi gününde bende toplanacaklar)
bende çay tek başına verilmez milletin önüne dedim. bi tatlı yaparsın dedi. sanırım basiretim bağlantı ve tmm dedim. ya ben ne zaman kalkıp tatlı yapıcam ne zaman evi temizlicem akşam yorgun argın millete hizmet edicem. fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?