Kaynanaya ne demeli

günden çıksan olmuyomu çalışan kadınsın ..ben evin yolunu zor buluyorum birde güne girdiğimi düşünemiyorum..

Hem calisoyorsun hemde gune kariloyorsun hemde elti ve kaynanayls.yurek mi yediniz.caninizi hic mi düşünmüyorsun.kokma bulasma bence.kaynana seni kendisi gibi evde aksama yatıyor saniyor

Hem calisoyorsun hemde gune kariloyorsun hemde elti ve kaynanayls.yurek mi yediniz.caninizi hic mi düşünmüyorsun.kokma bulasma bence.kaynana seni kendisi gibi evde aksama yatıyor saniyor

ben güne sadece para veriyorum. sadece 1 gün komşularım ev görmeye gelmişti o bahaneyle benim günümde çıktı aradan

sana güveniptemi girmiş güne. ara tekrar çok hastayım bişey yapamıcam misafirlerini kendin ağırla de

İşten yorgun geldiğini söyle bu kadar basit şöyle kaynanalar varya topunu allah bildiği gibi yapsın

Gününüz varsa neden cuma günü oluyor? hafta sonu olması gerekmiyor mu sizde gündeyseniz. Kayınvalidenizde yiyip içip çaya size geleceklerse bir şey koymana gerek yok zaten akşam yani. Bir tatlıyı da bir akşam önceden yapar dolaba koyarsınız olur biter. O akşam işten gidince de sadece servis işi olur o kadar yorgunluk olmaz. Sonuçta yemek yapmayacaksınız. Bir kere tamam demişsiniz.

Aslinda bugun annemdeydi sira ama nasil olduysa cani agirlamak istemedi herhalde
Hahahahaahahahah diye alttan laf sokmali ustten sakaymis gibi bir uyaniklik yapin
Sonra bende calisiyorum ya kusura bakmayin diyin ve sadece cayla kurabiye verin
Yoksa daha coooook deli olursun sen bu kaynanaya

dediğim gbi ben günlere pek gitmiyorum. aralarında çalışan kadınlarda var o yuzden akşam yapıyor

dediğim gbi ben günlere pek gitmiyorum. aralarında çalışan kadınlarda var o yuzden akşam yapıyor

sorun yapıp yapmamak değil dediğim gibi. ben çeşit çeşit şeylerde hazırlarım. ama benim misafirin olunca birşeye ihtiyacın varmı yardım lazımmı demeyen insanlar eltime yapınca. bende onlara hiçbirşey yapmak istemiyorum

Yapma işte tembel kaynana bişey madem onun günü o yapsın.
Enolmadı dışarda yapın gidin bi kafeye herkes çay içsin tatlı yesin bitti

Yok mu kaynananızın yaptığı güzel bir tatlı. Aç telefonu de, anne senin filancan çok güzel oluyor ben yapamıyorum öyle, sen yapıversen olur mu? Emrivakiye emrivaki yapmalısın aptala yatarak. Bir daha da ağzın hazırlıklı olsun hep bir bahane beynin köşesinde dursun. Gerekti mi çıkarır söylersin teklemeden gevelemeden.

kaynanam yemek tatlı yapmaz. eltimle yemeleri içmeleri birdir 8 senedir hep eltim yapar. valla haklısın bundan sonra yok öyle herşeye tamam olur.

Boyle bir konuda basiretinin bağlanmasına, basiretim bağlandı ! Eşinden ,kayinvalidenle olan iletisimine dahil olmamasını rica et önce . Sonra da zaten çalışıyorum, yorgun oluyorum ,üzgünüm ama kabul edemeyeceğim de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…