- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
-
Eşiniz annesine bahseder mi aranızın nasıl olduğunu?Kaynabayi aradım cuma diye hal hatır vs direk oğluna getirdi
Kerim nasıl hayatından menmunmu dedi aramızda biraz bozuktu sizce neden sordu
Günlük arayıp soran kadın oğlunu
OlabilirmiDemek ki kocişin senden yana dert yanıyor annesine..
"Hayatından memnun mu ?" dedigine göre.
Bana pek birşey demz bilmiyorum ama ben kaynanaya oğlu hakkında derim uyarsın diyeEşiniz annesine bahseder mi aranızın nasıl olduğunu?
Günlük arayıp soran kv zaten durumu biliyordur.Olabilirmi
Eşiniz söylemiştir durduk yere hayatından memnun mu diye sorulmaz. Biraz iğnelemiş gibi de geldi. Ayrıca sizin yaptığınız da doğru degil. Kol kırılır yen içinde kalır.Bana pek birşey demz bilmiyorum ama ben kaynanaya oğlu hakkında derim uyarsın diye
Hmm olabilir ben saf kaldım azGünlük arayıp soran kv zaten durumu biliyordur.
Burda "oğluma yaptiklarindan haberim var ayağını denk al" bile demek istemiş olabilir.
Yoksa her gün oğlunu arayan kadın durumunu neden sana sorsun.
Zaten biliyordur.
amaç senin kulağına su kacirmak bence
Hmm olabilir ben saf kaldım az
Bende memnun olmayipta napcak dedim Hazar menmundur dedimEşiniz söylemiştir durduk yere hayatından memnun mu diye sorulmaz. Biraz iğnelemiş gibi de geldi. Ayrıca sizin yaptığınız da doğru degil. Kol kırılır yen içinde kalır.
Bende menmun olmayipta napcak dedim Hazar menmundurKaynabayi aradım cuma diye hal hatır vs direk oğluna getirdi
Kizlar yardım edin nasıl davranmalıyım herkwzeBende menmun olmayipta napcak dedim Hazar menmundur
çok memnun anne deseydin... iyi bişeyler söyle bence.:)Kaynabayi aradım cuma diye hal hatır vs direk oğluna getirdi
o ne dediBende memnun olmayipta napcak dedim Hazar menmundur dedim
Sustuo ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?