Kaynanayı ne yapmalı??

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Tünaydın güzel kk üyeleri

Başlıkta belirttiğim üzere konu kayınvalidem. Kendisi nerede ne konuşacağını bilmeyen,konuştuğu zaman çok ağır kırıcı cümleler sarf eden birisi.
Tüm aile bunun farkında eşim de dahil. Kendilerine birşey söylese kaynanam hemen kızarlar eşimde kayın babamda lakin kaynana kişisi bana bir laf söylese benim ona karşılık verme hakkını bana vermiyorlar o büyük huyu bu alttan al sus
Annecim sen haklısın de diyorlar.
Yaşadığım bazı örnekleri vermem gerekirse
* Aynı evde yaşıyoruz çöpe atılan tuvalet peçetesine kadar inceleyip bana kayınbabamın yanında taharet almayı bilmiyorsun gibi konuşmalar yapması
* Kendi kendine kurup bana sen saçını lavobaya elinle atıp üstüne su tutuyorsun demesi yapmıyorum dememe rağmen bunu tüm ev halkına yayıp suçmuş gibi göstermesi
* Tüm ailemi akrabalarımı kendisinden buz gibi soğuttu
Erken Doğum riskim varken yanımda annem kalıyordu ziyarete gelip evde bir sürü iş tutuyorum yoruldum yapmak zorunda mıyım
Hastanenede bir sürü masraf
Bu gibi cümleler kurarak beni pes ettirip odadan çıkmamı sağlayıp o gün annemi ağlatması artık neler söylediyse (kabul etmiyor gerçi )

Eve köyden atıyorum yorgan getirdiğini iddia ediyor anne getirmedin getirsen nereye gidecek diyorum uçtu mu diyor hanımefendi
(Aradan zaman geçiyor yaa işte coolpeople köydeymiş ben onu getirmemişim diyor ) o gün resmen anneme vermişim yorganı gibi davrandı kendisi

Evet uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin. Daha bir çok aklımızın almayacağı dialog var. Sizce ben me yapmalıyım? Eşim o benim annnem sen küçüksün alttan al karşısına geçip konuşma diyor. Ama kadın delirtiyor beni bazen. Susmak en doğrusu mu? Yoksa haklı olduğum zaman açıklamaya Devam mı bilemedim

Sen kucuksun alttan al sus nereye kadar. Esin bu işe el atıp annesine de uygun bir dille bazı şeyleri izah etmeli. Yoksa yakın zamanda psikolojisi bozulmuş bir eşe sahip olacak. Allah yardimcin olsun kardeşim.

Arkadaslar konu sahibine hak veriyorum sizde haklisiniz tabiki cozum ayri ev ama bunu bende aynisini yasayan biri olarak malesefki hersey koca da bitiyor cikmazlar asla koca ayri eve cikmayinca napabiliriz ki ozaman tehditleri hazir bosanalim bu yuzden de yuvalar mi yikilsin zor biliyorum ayni evde yasamak hele gorumcede varsa offf

Ayrı ev. Tavrını koy. O ne ya tam kaynar kazana atmalık kaynana!

Hersey kocada bitmiyor. Once bakarsın koca bi işe yarıyor mu diye tabi ama işe yaramazın tekiyse kendin hallerdersin. Ne demek sen küçüksün. Bir iki olur hadi neyse (bana gore o da neyse degil çünkü kadının söyledikleri iğrenç) ömür boyu bu kadına sısacak mısın? Senin hayatın mahvolacak yani. Sen susma. Eşin de ya dengeyi sağlar ya da sana hiç bir şey söyleyemez. Yuva yıkmak kolay değilse yıkmasınlar o zaman. Yuva bu değil.

O tehditler blöf. Zor boşanırlar. Hele bir rest çekin kararlı olun, inceldiği yerden kopsun zaten kopacaksa. Ben kayınvalidemi karşı dairemde bile istemedim. Direkboğlunun yanında gevelemeden yüzüne söyledim. Şimdi kv için benden iyisi yok.

Ve seni hırsız tuttuğu halde hiç bir şey yapmadın mı?? Herkesin bı sınırı vardır sizi resmen hırsız yerine koymuş bence kaynananın size adam gibi davranma zamanı gelmiş. Bir cinnete bir olaya bakar her şey. Ben sizin yeriniz de olsam her hareketini inceler hepsine de bir bir laf sayarim.

'Oy kaynana kaynana
seni Azrail ala
Mezarda rahat olma
Yilanlar seni sara '
Demis bir şarkı da tabi kötü kaynanalar icin soyluyorum bunu

O nasıl bir kaynana gerçekten iyi sabirliymişsin eşin hiç mi uyarmiyo anneni diye büyük diye caninin her istedigini desin yapsın ohh ne güzel o kaynanayla ömür gecmez sen yaslanir çökersin ona bişey olmaz biran önce evini ayirt sende istiyosundur muhakkak ama tek care ayrı ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…