Kaynanayla aynı apartman

Zaten sevgilim beni seviyor ama annesine de düşkün.
Üzgünüm ama bu ikilemde sevgide kalmıyor hiç şüpheniz olmasın. Kendi aileniz veya eşinizin ailesi fark etmez kesinlikle her iki tarafla da mesafe olmalı aksi mümkün değil geçinemezsiniz bana göre ayrılma sebebi.

Burda kimse kaynanası ile aynı apartmanda yaşamak istemez ama üslubunuzdan ötürü eleştiren de çok olacaktır. Çok yakın iki tanıdığım (biri hukuk okumuş ve bu sebep boşanmalara neden olduğu için) erkek bizzat kendi ailesi ile aynı apartmanda oturmak istemedi. Sizde de bu basireti gösterecek yapıda bir eş adayı olması lazım ki sıkıntı yaşamayın. Üslubunuzun sebebi başka yaşadıklarınız sonucu edindiğiniz tecrübeler. Hayat sizi böyle yapmış. Güzelce bu meselenin hallolması lazım. Fikrinizi açıkça ve bir şekilde güzelce kabul ettirin.

Ben anamın babamın bağrından kopup bilmediğim bir ile sırf onunla evlenmek için gidiyorum. Denizliyi o olmazsa bilmem bile. Şimdi o beni kendinin yapmıyor mu ailemin evi yurdu ardahan ben böyle göze alıyorum da
Allah ona sabır versin he
Birincisi evlenince kimse kimseye bir şey yapmış olmuyor😅 ne değişik fikirler bunlar. E evlenmeyin hiç o zaman kimse kimseyi kendinin yapmaz böylece.

İkincisi henüz evli değilsiniz ki olsanız bile eşinizin bir birey olduğunu kabul edin ve ailesi ile maddi ilişkisine karışmayın.

Üçüncüsü aile apartmanında yaşamak istememeniz çok normal ama üslubunuz ne bileyim,tuhaf geldiniz bana.

Oluruna olmazına bakın ama müstakbel kaynınızın yediği ekmeği,ne yediğini şimdiden konu yapıyorsunuz. Bu konudan bağımsız olarak bence siz evlilik fikrini erteleyin.

Sevgi de sevgi. Evlilik saygı işi. Sevgi az ötede oynasın

Merhabalar
Ben seneye evlenmeyi düşünüyorum. Sevgilim de istiyor. O denizli de iş kuruyor. Bunun ailesinin apartmanda 3 evi var. 2 oğlana birer daire bir de kendi. Diyorlar ki sevgilim de dahil bu evlerin birne siz oturun. Biz size karışmayız etmeyiz. Ama ben annesinin sürekli sevgilimi çağırıp şunu şuraya götür bunu burdan al, yok bize gelin yok şuraya gidiyorum sen de gel gibi bir sürü sebeple çağıracağını bunun da hemen gideceğini biliyorum. Bu insanlar iyi olsalar da düşüncesiz insanlar. Demezler ki yaw bu da evli şimdi başbasa kalmak isterler. Zaten sevgilim beni seviyor ama annesine de düşkün. Yani ben anneme o kadar düşkün değilim. Bana fazla geliyor. Bi de öteki oğlan üni okuyor. Başka ilde. Evlense kalsa gitse Başka yerde olacak. Abi ben neden bir evin içi gibi aynı apt. Kalayım. Ben sevgilime dedim ki ben sosyal mesafe isterim ailelerden uzak kalacaz. Ben kendimi evliliğe adapte edene kadar. Zaten ikimizde çalışacağız 3 5 vakti de ailelere harcayamam.
Ama sorun suki paramız yok. Dedim kredi çeker ev alırız. Birimizinkiyle geçinir digerine de evi öderiz. morali bozuldu ben neden o evi seçmiyorum diye. İs kurarken paraya ihtiyacı olacak çünkü.ama bana ne işini kursun öyle evlenelim. Bana dediki beni hayat yoruyor zaten bide evde huzursuzluk çekemem borçtan harçtan korkmuyorum verelim kirayı oturalım. Tavırla söyledi kendimi kötü hissettim daha evlenmeden böyle konuları konuşmuş olduk. Ama istemiyorum yani ve bunu ayarlayabiliriz. O ailenin varını kendine sayıyor Ama onlar daha sağ Yani kendi varlar onlarındır. Ben niye töhmet altında kalayım. Sonra da borçlu hissedeyim
Ben burda iyilik görmem kimse kusura bakmasın da diyemiyorum sevgilime çünkü onun kalbindeki sevgiden eksilsin istemiyorum. Ben ailesinin oğlunu alıp kendimin yapmak istiyorum. Bazen de ailesinin olabilir. Her derde bu koşsun istemem öteki de koşsun. Sevgilim yobazlık etmiş okuldan almışlar çalışmaya vermişler. Bu da il il gezmiş. Öteki de okumuş ama hiç bir zora konulmamış uslu diye. Öteki uniye gidiyor çocuk eve çıkmış boş ekmekle besleniyormus para gitmesin diye. Evden de çıkmıyormuş. Erkek çocuk öyle bitap düşene kadar çalışıp bithap düşsün var. Yani kimse onu ezmek istemiyor. Ama benim sevgilim de gece gündüz 3 kuruş fazla almak için didiniyor. Sonra da bundan para istiyorlar yetişmedi diye. Yeni tasındılar evin malzemesi 60 milyar tutmuş. Kredi çekmişler. Yani demiyorlar ki biz evlat okutuyoruz ötekini de everecez aman biraz daha temkinli olalım. Benim dedem babamın emeklerine konduğu ve anneme de hizmetçi muamelesi yaptığı için ben bu kadar tavırlıyım. Öte yandan annesinin bacakları agırıyor kadın her isi son gücüyle yapıyor. E bakıyorum 2 oğlan bir koca mal gibi bakıyorlar kadına. Ev işin yardim etmek yok. Hepsi kadının boynunda. Ben onun dert ortağı olmakta istemiyorum. Çünkü o hale kıyamıyorum. Ama bu sefer de kendimi tüketiyorum. Ee o kocamanlar da boş duruyor. Benim mi annem onların mı? Hiç sevmediğim boklu işler. Bana tavsiye verin valla şaştım kaldım
Evlenme bu adamla, sen daha akıllısın ondan

Onların oğlu benim kocam olacak ya bir tek benim kocam olacak de mi mantıken. Şimdi evi yurdu artık bizim ev olacak ya hani. Hani biz birlikte yaşadığında vaktin çoğunu orda geçirmesin diyorum. Şimdi yalandan aman bu kadın ne kadar modern diyecekler diye siz evlenen insanın niteliklerini çapınızca belirliyorsunuz da size mi soracaz
Ablacım senin kocan yok ki. Senin kocan yook.
Doğmamış çocuğa don biçmiş üstüne dikmişsiniz. Hele bir durum, hele nişanlanın hele iş evlenmeye gelsin. Üstelik sen niye bu kadar ailenin iç işlerine hakimsin ve yorum yapıyorsun? Yok diğer oğlan kayırılıyor, yok ev aldılar 80 bin harcadılar. Sanane, sana mı soracaklar. Bunları düşünmek için çook erken.

Birlikte oturma elbette ama senin isteklerin ve bu çocuk ve ailesi farklı o yüzden bir daha düşün evliliği hayal kırıklığına uğrarsın farklısınız çünkü

yok bize gelin yok şuraya gidiyorum sen de gel gibi bir sürü sebeple çağıracağını bunun da hemen gideceğini biliyorum.

Bu da il il gezmiş.

Öteki de okumuş ama hiç bir zora konulmamış uslu diye. Öteki uniye gidiyor çocuk eve çıkmış boş ekmekle besleniyormus para gitmesin diye.
Sevgilisine yahut herhangi bir insana bu diyen kişi şu şartlarda zaten evlenmemeli.
İnsana "bu" denmez. "Bu" eşyaya denir.
Sevgiye değer verecek kıvamda değilsiniz şimdiden kocam benim kaynana bunları yapar aramız açılır şöyle yapmışlar böyle yapmışlar diye triplerdesiniz.
Yeni tasındılar evin malzemesi 60 milyar tutmuş.
60 milyar diye bir para kalmadı.
60.000 TL olmasın o

Anlatım sekliniz bana daha çok genç ve tecrübesiz olduğunuzu hissettirdi.Evlenmek için biraz daha olgunlaşmayi beklerseniz iyi olur derim.Ayrica tamam aynı apartamana çıkmak istemiyorsunuz ama kredi çekip ev almak kolay mı öyle bu devirde,düzenli bir geliriniz sabit sağlam bir işiniz olmadığı sürece zor.Oyle olanlar dahi ödemelerde zorlanıyor..Hayat şartları artık gercekten zor.Markete giriyorsun üç beş parça şeye iki yüz üç yüz vermeden cikamiyorsun.Sartlarinizin ve kendinizin biraz daha olgunlaşmasını tavsiye ediyor evlilik için .

Merhabalar
Ben seneye evlenmeyi düşünüyorum. Sevgilim de istiyor. O denizli de iş kuruyor. Bunun ailesinin apartmanda 3 evi var. 2 oğlana birer daire bir de kendi. Diyorlar ki sevgilim de dahil bu evlerin birne siz oturun. Biz size karışmayız etmeyiz. Ama ben annesinin sürekli sevgilimi çağırıp şunu şuraya götür bunu burdan al, yok bize gelin yok şuraya gidiyorum sen de gel gibi bir sürü sebeple çağıracağını bunun da hemen gideceğini biliyorum. Bu insanlar iyi olsalar da düşüncesiz insanlar. Demezler ki yaw bu da evli şimdi başbasa kalmak isterler. Zaten sevgilim beni seviyor ama annesine de düşkün. Yani ben anneme o kadar düşkün değilim. Bana fazla geliyor. Bi de öteki oğlan üni okuyor. Başka ilde. Evlense kalsa gitse Başka yerde olacak. Abi ben neden bir evin içi gibi aynı apt. Kalayım. Ben sevgilime dedim ki ben sosyal mesafe isterim ailelerden uzak kalacaz. Ben kendimi evliliğe adapte edene kadar. Zaten ikimizde çalışacağız 3 5 vakti de ailelere harcayamam.
Ama sorun suki paramız yok. Dedim kredi çeker ev alırız. Birimizinkiyle geçinir digerine de evi öderiz. morali bozuldu ben neden o evi seçmiyorum diye. İs kurarken paraya ihtiyacı olacak çünkü.ama bana ne işini kursun öyle evlenelim. Bana dediki beni hayat yoruyor zaten bide evde huzursuzluk çekemem borçtan harçtan korkmuyorum verelim kirayı oturalım. Tavırla söyledi kendimi kötü hissettim daha evlenmeden böyle konuları konuşmuş olduk. Ama istemiyorum yani ve bunu ayarlayabiliriz. O ailenin varını kendine sayıyor Ama onlar daha sağ Yani kendi varlar onlarındır. Ben niye töhmet altında kalayım. Sonra da borçlu hissedeyim
Ben burda iyilik görmem kimse kusura bakmasın da diyemiyorum sevgilime çünkü onun kalbindeki sevgiden eksilsin istemiyorum. Ben ailesinin oğlunu alıp kendimin yapmak istiyorum. Bazen de ailesinin olabilir. Her derde bu koşsun istemem öteki de koşsun. Sevgilim yobazlık etmiş okuldan almışlar çalışmaya vermişler. Bu da il il gezmiş. Öteki de okumuş ama hiç bir zora konulmamış uslu diye. Öteki uniye gidiyor çocuk eve çıkmış boş ekmekle besleniyormus para gitmesin diye. Evden de çıkmıyormuş. Erkek çocuk öyle bitap düşene kadar çalışıp bithap düşsün var. Yani kimse onu ezmek istemiyor. Ama benim sevgilim de gece gündüz 3 kuruş fazla almak için didiniyor. Sonra da bundan para istiyorlar yetişmedi diye. Yeni tasındılar evin malzemesi 60 milyar tutmuş. Kredi çekmişler. Yani demiyorlar ki biz evlat okutuyoruz ötekini de everecez aman biraz daha temkinli olalım. Benim dedem babamın emeklerine konduğu ve anneme de hizmetçi muamelesi yaptığı için ben bu kadar tavırlıyım. Öte yandan annesinin bacakları agırıyor kadın her isi son gücüyle yapıyor. E bakıyorum 2 oğlan bir koca mal gibi bakıyorlar kadına. Ev işin yardim etmek yok. Hepsi kadının boynunda. Ben onun dert ortağı olmakta istemiyorum. Çünkü o hale kıyamıyorum. Ama bu sefer de kendimi tüketiyorum. Ee o kocamanlar da boş duruyor. Benim mi annem onların mı? Hiç sevmediğim boklu işler. Bana tavsiye verin valla şaştım kaldım
Vallahi iyi yapiyorsun hayran kaldim bu tavrina devam edersen sen mutlu olursun ciddi soyluyorum.gerseyi net bastan konusup bir kalemde silecek olan kadinlara hayranim

Paranız yoksa ya evlenmezsiniz
Ya da bedava verilen eve geçip oturursunuz. Bunun başka yolu yok ki,napalı para toplayıp sizi evlendirelim mi yani?

Bu arada böyle annesi çağırımca giden erkeklere neden gıcık olunuyor bu platformda ben anlamıyorum. Annem araba kullanmıyor,beni arasa şuraya gidicem dese iki elim kanda olsa uçarak giderim,her işiyle ilgilenirim. Eşim de ağzını açamaz,açmaz çünkü herkesin yeri başka. Eş ayrı anne ayrı evlat ayrıdır,bir insan herkesle de vakit geçirir, herkese de vakti yeter. Beyni olsun yeterli.

evlilik zaten 2 kişilik degil midir aile olmak bunu gerektirir asil digerleri fazla sokuyor burnunu karisilmasa herkes gecinip gider insanlari rahat bırakın kiz cok hakli o apartmana girdigi an eve girdigi ciktigi uyudugu uyandigi laf soze varacak en iyisi ayri olmak
Söyledikleriniz doğru ama böyle bir evlilik için eş kişisi belirleyici oluyor. Evet aileler sorunlu ama, Ailesinden kendini soyutlayamamış bir insanla iki kişilik evlilik olmaz. Sağlıklı bir birey olsa zaten karısına bunları yaşatmaz aile burnunu soksa bile izin vermez sınırlarını çizer. Normal bir ilişkide aile sorunlu olsa bile bu ilişkiye yansımaz, ama es olaylarin farkinda bile dehilse kadın boşa kürek çeker. Çünkü temel sorunludur

Back
X