- Konu Sahibi BizAyrilamayz
-
Eşinin tepkisi ne bu duruma ?
Pek yüzsüz insanlar sanırım anlattığına göre, Allah yardımcın olsun. Bende yakınım ama daha evime toplasan 2 kez gelmediler sağolsunlar biz gidersek gideriz o kadar, bi kuzeni var eşimin yüz versem gelecek farkındayım aynı görümcen gibi ama bende hiç yüz vermiyorum gerektikçe konuşuyorum. Sen eşine hallettir bu işi bence.
Alllahıııımmmmmmmmmmmmmmmmm boğarım onları ben olsam !!!!! Eşimi boğduktan sonra tabii!!!!! gidin degiştrin evin kilidini bu ne böyle ya karıştıkları zaman kocanız madem bişi demio azcık edepsizlik yapın mesela görümce doktora gittim sormanız dediği zaman ay sanki çocuksun ya fln diyin gülerek lafınızı esirgemeyin gülerek şakayla karışık çak cevabı öyle olunca çekinirler boşver bırak edepsiz desinler
Allah sabır versin ben olsam cinnetgeçirirdimmm .... ayyyyy ıyyy yol o görümceniiii ... eşinle paylaş bence bişi bahane edin gidin taşının sen neden razı oldun ki en başta ?
Kesin kocasizliktan oluyordur canim isi gucu evi kocasi barki olmayan adam napar ona buna sarar yarasi olanda kocunur sende acik acik esinr soylediysen hala devam ediyorlarsa soguk dur istedigi kadar assin suratini hic tinma bile sen yine normal konus siz istediniz dersin boyle olmasini
Benimde iki bekar gürümcem var esim tek oglan kaynbabam 10 sene önce vefat etmis
Gelgelelim benim derdime bugün evlilik yil dönümüm aksam biz program yaptik aksam basbasa kutluycaz diye cocugu komsuda birakacaktk ama adi kaynana ben buaksam size gelecem teyzenle beraber diyor 8 aylik hamileyim su an odada aglyom
Benimde iki bekar gürümcem var esim tek oglan kaynbabam 10 sene önce vefat etmis
Gelgelelim benim derdime bugün evlilik yil dönümüm aksam biz program yaptik aksam basbasa kutluycaz diye cocugu komsuda birakacaktk ama adi kaynana ben buaksam size gelecem teyzenle beraber diyor 8 aylik hamileyim su an odada aglyom
e desesydin planımız var diye?
Esiniz konuşsun , bizim gizlimiz, özelimiz kalmadı diye.
Sizde dışarı çıkarken sorduklarında işim var deyin geçin.
9dan sonra telefonlarınızı kapatın ve kapıyı da açmayın.
Anahtarınız hala varsa onlarda alın bir bahaneyle.
Aklıma bunlar geliyor.
Hatta taşınma imkanınız varsa taşının. Çok saygısız, düşuncesizler çünkü.
canim bosuna uzuyosun kendini arayip soyle anne bizim evlilik yildonumumuz yemege gidicez cocuguda sana birakacaktik de olur biter hic cekinme bu konularda bende agzimi aciyorum valla.isimiz var diyorum ne isiniz var diyo bende gülerek karikocayiz herturlu isimiz olur dedim bidahada sormadi:))))
"kocasızlıktan ölüyo herhalde" cümlesi hiç hoş değil
Benim kocam tam ot hicbirsey demedi.ben birazdan derim artk yeter 4 yildr boyle
canımmm benim kendini üzme ara söyle yada eşinle bi konuş
Artk cok gec kiyamet koptu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?