• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanayla ilk telefonda konuşmamız, napmalıyım

Cidden ya, konuyu ne kadar çarpıtmışsınız
Normal olan şeyleri de “anormal” gibi yorumlamışsınız
8 ay, 8 yıl... Mühim olan yeteri kadar tanımak, saymak, sevmek
Konu sahibi; siz de işler iyice ciddiye binene kadar “sizli bizli” konuşun, fazla samimi olmaya gerek yok
Umarım mutlu olursunuz

biz evlilik karari almadık daha.
seneye evlenecegiz
seneye yaza kadar söz ve nisanlılık süreci gecirmek istiyorum
ailesiyle tanismam biyerden baslamam gerekiyor
ayrica bir erkegi aynı evin icine girmeden, hayati birlestirmeden bir yere kadar tanıyabiliyoruz
bu süre icin en az 6 ay ortalama 1 sene iyidir
evlendikten sonra degisebilir, ama bunun sevgililik süresinin uzun yada kısa olmasıyla bır ılgısı oldugunu dusunmuyorum
evlilik bastan asagı bır kumar zaten.
Cok mantikli yorumun tebrik ederim aynen evlilik bi kumar ya kazanir ya kaybedersin... Aslinda ne sekilde konusacagini bilirsin kimseye sormana luzumu yok. Bu yorumundan anlasiliyo bence nerde ne konusacagini bilenlerden oldugunu... Hakkinda hayirlisi olsun umarim diledigini verir Rabbim... Tatli heycanlar bunlar umarim ailesiylede iyi devam eder...
(Zamanla sureyle ilgisi yok. Bir arkadasim vardi 7 yil sevgilik doneminden sonra evlendiler (arkadasimin annesi vermek istemedigi icin 7yil beklediler) 2 3 yil evli kalip bosandilar) madde bagimlisiymis. 7 yilda anlamamis... Bazilarida gorucu usulu evlenip iyiki evlenmisim diyenler var.... Bu yuzden zaman sure onemli olmuyo... Nasip kismet. Umarim mutlu olursun

8 ay evlilik karari icin erken degil eger durumlar musait, cift hazirsa. 5 sene birlikte olanin mutluluga garantisi olsaydi ozaman 8 aya rus ruleti diyebilirdik. Kimsenin oyle bir garantisi yok isterse 10 sene flort etsin. Gereksiz gereksiz yorumlar...

Ben evlilik teklifi aldiktan sonra nikaha az bir zaman kala esimin ailesiyle tanismistim. Onumde aylar varken tanismak istemezdim ama siz fitili ateslemissiniz. Geri cevirmek hos bir izlenim birakmaz simdi. Zaten kabul etmissiniz iyi yapmissiniz ama bundan sonrasi icin siz yön verin bu durumlara.
Mutluluklar.

Buarada bende ailemden 4 saat uzaktayim hic sorun yasamadim. Hatta olursa yurtdisi dusunuyorduk. Herkes zorlancak diye birsey yok.

8 ay evlilik karari icin erken degil eger durumlar musait, cift hazirsa. 5 sene birlikte olanin mutluluga garantisi olsaydi ozaman 8 aya rus ruleti diyebilirdik. Kimsenin oyle bir garantisi yok isterse 10 sene flort etsin. Gereksiz gereksiz yorumlar...

Ben evlilik teklifi aldiktan sonra nikaha az bir zaman kala esimin ailesiyle tanismistim. Onumde aylar varken tanismak istemezdim ama siz fitili ateslemissiniz. Geri cevirmek hos bir izlenim birakmaz simdi. Zaten kabul etmissiniz iyi yapmissiniz ama bundan sonrasi icin siz yön verin bu durumlara.
Mutluluklar.

Buarada bende ailemden 4 saat uzaktayim hic sorun yasamadim. Hatta olursa yurtdisi dusunuyorduk. Herkes zorlancak diye birsey yok.
Aynen yaaa cok haklisin
burda bi paylasim yapilsîn yeterki illa sorulan cevaba degilde baska noktalara odaklanip oradan yuklenen var... Kader kismet diyip gecen yok herkesi bi bosanmaya itme sevdasi zaman sure diyip insanin icîne kurt dusunmeler

Cok mantikli yorumun tebrik ederim aynen evlilik bi kumar ya kazanir ya kaybedersin... Aslinda ne sekilde konusacagini bilirsin kimseye sormana luzumu yok. Bu yorumundan anlasiliyo bence nerde ne konusacagini bilenlerden oldugunu... Hakkinda hayirlisi olsun umarim diledigini verir Rabbim... Tatli heycanlar bunlar umarim ailesiylede iyi devam eder...
(Zamanla sureyle ilgisi yok. Bir arkadasim vardi 7 yil sevgilik doneminden sonra evlendiler (arkadasimin annesi vermek istemedigi icin 7yil beklediler) 2 3 yil evli kalip bosandilar) madde bagimlisiymis. 7 yilda anlamamis... Bazilarida gorucu usulu evlenip iyiki evlenmisim diyenler var.... Bu yuzden zaman sure onemli olmuyo... Nasip kismet. Umarim mutlu olursun

güzel dileklerin ve sözlerin icin tesekkür ederim :KK15:
ayni örneklerden bendede büssürü var arkadas cevremde
ailesiyle icimden geldigi gibi taktik maktik yapmadan konuştum valla
insallah kader kısmet, hediye paketi gibi benim adamdan ne cıkacak bakalım :kk77:

Mutluluklar.

ya inanın sevgılım cok ısrar ettı
okadar güveniyorki annesinin cok iyi birin olduguna
çok ama çok seviceksin annen gibi olcak dünyanin en iyi kaynanasi der her fırsatta
cok güzel konusmussunuz fikrimizin ayni olmasina sevindim :KK54:
bizimde 8 saat uzaklıkta olacak.. umarim sizin gibi yalnız bir şehirde hayatta kalabilirim:KK17:

Back
X